Şimdi Ara

Jax, Grandmaster at Arms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
16.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jax adlı şampiyonumuz. 1 e 1 kapışmalarda ölüm makinasıdır. Teamfightlarda da alan stun'u atan e skill i de oldukça faydalıdır. Öncelikle jax dan maximum performans almak istiyorsanız 3v3 mapinde oynamanız gerekmekte ve topta kasmanız lazım. Olabildiği kadar hızlı 6 olup terör estirebiliriz.

Skiller

Jax, Grandmaster at Arms
    Equipment Mastery

Jax'ın pasifi olan bu skill sayesinde satın aldığınız AD iteminin damage oranının 3 katı HP olarak eklenir bunun yanısıra AP itemlerinde de bu oran 2 katıdır. Yani +50 damage veren BF sword alırsanız 150 hp kazanırsınız.

Jax, Grandmaster at Arms
    Leap strike

Bu iri adam bu skill sayesinde uzun mesafelere zıplayabilir ve oldukça iyi hasar verebilir özellikle w+q kombosu sayesinde zıplamadan önce Empower skillinizi kullanırsanız karşıdaki şampiyonun ödünü kopartabilirsiniz ayrıca başınız beladaysa bu skill sayesinde herhangi bir objeyi seçmek kaydıyla oraya zıplayabilirsiniz bu bir minion olabilir ward bile olabilir.

Jax, Grandmaster at Arms
    Empower

Bu skill sayesinde jax silahına güç ekler ve sonraki saldırıda düşmana fazladan hasar verir. Leap strike ile birlikte ölümcüldür.

Jax, Grandmaster at Arms
    Counter Strike

Bu güzide skillimiz ise jax ın alan stun skilli ama bu skilli kullanabilmek için dodge atmanız gerekir o yüzden dodge veren itemleri almalı counter strike skillinizi bol bol level atlatmalısınız kaçan bir adama empower+leap strike atıp yanına gittikten sonra counter strike ı kullanabilirseniz o adamın kaçma şansı çok az olur

Jax, Grandmaster at Arms
    Relentless Assault

Jax'ı jax yapan olay işte bu ulti jax bu ulti sayesinde her 3. vuruşunda 140-210 (+0.7 ability power) şeklinde hasar verir ve her bir saldırı 10 stack sınırıyla öncekinden daha hızlı olur. 6-14%'e kadar attack speed artar . Yeni update ile beraber 20/35/50 + Jax ın dodge % si bonus olarak magic resist verir.

Skill level sıralaması

Size tavsiyem ilk skill olarak Leap strike açmalı ondan sonra epower ve counter strike açmanızdır 3 levelden sonra sürekli leap strike ı geliştirin geliştiremediğiniz zamanlarda counter strike ı level atlatın Ulti zaten 6-11-16 levellerda açılacak skilleri level atlatırken öncelik q>e>w şeklinde olmalı
    Speller

Size tavsiyem Ghost ve Exhaust'dur. Sürekli bunları kullandım ve tavsiye ederim zor durumlarda çok işinize yarar ve kaçan rakibin işi bitirmek için ikisi de biçilmiş kaftandır. ama alternatif olarak flash ve cleanse alabilirsiniz

Masteryler ve Runelar

Rune olarak ben bu dizilimi kullanıyorum. Attack speed jax için aşırı derecede önemli önceden seal bölümünde dodge vardı ama attack speed olarak değiştirdim ve daha iyi sonuç aldım
     Jax, Grandmaster at Arms

Bu bendeki rune sayfası

Alternatif isteyenler seal bölümüne dodge alabilirler.

Hayır bana attack speed lazım değil diyenler ise de seal yerine dodge marks bölümüne ise armor pen. alabilirler Quintessence bölümüne de +32 healt verenden. ama size tavsiyem attack speeddir.

Masteries olarak benim olayım bu

Jax, Grandmaster at Arms

Herhangi bir sıkıntı yaşamadım

Itemler

Başlama Itemleri

Jax, Grandmaster at Arms
    +
     Jax, Grandmaster at Arms

Ardından

Jax, Grandmaster at Arms
    ve
     Jax, Grandmaster at Arms
    ( Vampiric Scepter aldırmamın sebebi top da kasarken arada bir jungle'ı temizlemeniz gerekir ) sonrasında
     Jax, Grandmaster at Arms
    Guinsoo's Rageblade sayesinde her vuruşumuz 8 stack sınırlı olmak üzere %4 hızlanır ve +35 attack damage +45 ability verir ve pasif sayesinde de güzel de Hp alırız Rageblade den sonra ise Slow atabilmek hp alabilmek ve birazda AD için
     Jax, Grandmaster at Arms
    Phage güzel bir item ama eğer direk olarak 2405 gold bulursanız Phage den önce Atma's impaler da alabilirsiniz
     Jax, Grandmaster at Arms
    Atma's impaler sayesinde Jax +45 armor ve %18 crit kazanmanın yanı sıra pasifi sayesinde +50 damage ve +150 Hp de kazanıyor kesinlikle alın sonrasında Phage'i
     Jax, Grandmaster at Arms
    Frozen mallet'a tamamlayın ardından ise Vampiric Scepter' ı
     Jax, Grandmaster at Arms
    The bloodthirster'a tamamlayın. Bundan sonraki item sizin zevkinize kalmış eğer karşıda magic ağırlıklı oyuncular varsa
     Jax, Grandmaster at Arms
    Banshee's Veil alabilirsiniz. Eğer rune sayfanızda attack speed'e ağırlık vermediyseniz en son olarak
     Jax, Grandmaster at Arms
    Phantom Dancer alabilirsiniz. Bu item sayesinde tam bir ölüm makinası olursunuz. Eğer iyi oynarsanız zaten 17. dakikada surrender çekilir. Bu arada eğer bir item alırsanız ve 300 gold falan kalırsa lane e dönmeden önce
     Jax, Grandmaster at Arms
    elixir almayı unutmayın damage le beraber hp verir ve Jax'ın pasifi sayesinde damage de hp ye döner ve çok iyi miktarda Hp niz olur aynı şey
     Jax, Grandmaster at Arms
    bu elixir içinde geçerli verdiği ability power sayesinde iyi miktarda HP niz olur.

Tavsiyeler

Farm yaparken karşıdaki oyuncuyu sürekli leap strike ve empower ile taciz edin canını aşağıya çekin Jax iyi bir farmer değildir tek kozunuz bu unutmayın Jax öğrenmesi kolay karakterlerden biridir. Ancak kesinlikle sağ tık şampiyonu değildir. Skillerin zamanında kullanılması jax için çok önemlidir o yüzden dikkatli olmalısınız . Bana göre jax en iyi 1vs1 şampiyonudur ve çok azda olsa feedlenirse uyuyan dev uyanır Bu iri dostumuz Lol'ün eski ve kaliteli şampiyonlarındandır. Umarım yeni başlayanlara veya Jax'ı merak edenlere yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 22 Kasım 2010; 10:57:25 >

• Bir düzeltmem olacak ; orda phage'i frozen mallet a tamamlayın demişsin ama phage al dememişsin hiç bir yerde

Ayrıca tryndamare gibi herolara karşı iyi olabilir fakat vsde en iyi değil bence.Bugün teemo ile vs yaptım ona karşı (oyun için 1v1 değil custom game) , blind attığım zaman ultiside çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 20 Kasım 2010; 21:13:08 >

Orijinalden alıntı: erayyirik

Bir düzeltmem olacak ; orda phage'i frozen mallet a tamamlayın demişsin ama phage al dememişsin hiç bir yerde

Ah doğru editliyorum sağol

17 dk. surrender 3vs3 deydi galiba..buda zorla battı gözüme..açık aramak için çok zorladım ama olmadı eline sağlık

Orijinalden alıntı: kittyMiE

detaylı ve faydalı bi rehber olmuş..

17 dk. surrender 3vs3 deydi galiba..buda zorla battı gözüme..açık aramak için çok zorladım ama olmadı eline sağlık

Evet Jax aslında 3v3 şampiyonu daha çok yeni oyundan çıktım godlike

Skillerin mana costlarını, cd'lerini de yazarsan daha güzel olur.

Bu arada Atma's Impaler itemini neredeyse hiç almamıştım ve pasifine de pek dikkat etmemişim. Şimdi baktım da gerçekten jaxla birlikte çok kullanışlı olur.

Edit: Masterylerde defense bölümünde neden Revive skiline puan verilmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 20 Kasım 2010; 23:22:55 >

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Güzel build olmuş, eline sağlık. Şimdi Jax oynamaya gidiyorum 5vs5'te.

Skillerin mana costlarını, cd'lerini de yazarsan daha güzel olur.

Bu arada Atma's Impaler itemini neredeyse hiç almamıştım ve pasifine de pek dikkat etmemişim. Şimdi baktım da gerçekten jaxla birlikte çok kullanışlı olur.

Edit: Masterylerde defense bölümünde neden Revive skiline puan verilmiş?

onu bende farkettim ordaki skilli magic resist olanına verdim az önce unutmuşum kalmış öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Teemo, The Swift Scout" Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Athene's Unholy Grail (Yeni item)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçük bir detay , masterieste 3 armor - 1 mr yerine 3 mr verin çünkü atmas tan ve boottan yeterince armor geldiği gibi yeterince yüksek bir dodge oranınızda olacak.

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

itemlere hextech gunblade'de eklebilir,eklenmeli hatta.ad,ap,lifesteal,spellvamp...

aslında eklemeyi düşünüyorum rageblade den sonra alınması gerekiyor ve hatta alıyorum yakında editlerim

Orijinalden alıntı: einhander

arkadaslar sızler rune olarak hangı kombınasyonları kullanıyorsunuz
    en verımlısı hangısı
    emınım herkez farklı farklı runlar kullanıyorlardır bende hazır jax ıcın rune dızmeye nıyetlıyken en ıyısını en mantıklısını dızmek ıstıyorum

Attack Speed abanmak iyi gider diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

arkadaslar sızler rune olarak hangı kombınasyonları kullanıyorsunuz
    en verımlısı hangısı
    emınım herkez farklı farklı runlar kullanıyorlardır bende hazır jax ıcın rune dızmeye nıyetlıyken en ıyısını en mantıklısını dızmek ıstıyorum

Attack Speed abanmak iyi gider diye düşünüyorum.

dodge ve penetration almama gerek yok mu ?
    atack speed yeterlı olucakmı tek basına
    daha yenı yenı jax oynamaya basladım hangı rune daha ıyı gıder cozemedım acıkcası
  • atack speed ve dodge yapıcam once sonra full atack speed yapar bıde oyle denerım hangısınden daha verım alıcagımı kendım gormus test etmıs olurum

atack speed ve dodge yapıcam once sonra full atack speed yapar bıde oyle denerım hangısınden daha verım alıcagımı kendım gormus test etmıs olurum

bende ilk dodge vardi attack speed daha verimli oldu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.