Şimdi Ara

AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
4
Favori
192.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkürler.
  • Yani kireç tuttuysa bu ürün suyu aritmiyor mu demek anlamına geliyor biraz daha açıklayıcı olalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sadece insan sağlığına zararlı olan maddeleri arıtıyor. Suyun tadını ben çok beğendim. Kaynak suyu gibi. Yapay bir tat yok. Kireç insan vicuduna zararlı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde bir akrabada içtim bu sudan, bildiğiniz çeşme suyu tadıyordu.
  • servant_leadership S kullanıcısına yanıt
    anway su arıtıcı suyu kireç tutar.ph 8 dir.

    su içimi iyi değildir serttir.isteyen tds metre ile ölçebilir.arıttığı bir şey yok.nfs onayı ise sadece karbon filtre olduğu üzerine.yani sadece sudaki pas ve kloru ve kokuyu alır.yani musluk suyu ile aynı içime sahip.isteyenler iskiye tahlil yaptırabilir.tüm içindeki maddelere 150-250tl arası tutuyor.biz tahlil yaptırdık.arıttığı bir şey yok.haliyle dava açmayı da düşündük fakat broşur dışında garanti belgesinde şunları arıtır diye bir garantisi yok.dolayısı ile davayı kaybederiz.basit karbon filtredir.

    sonuç olarak şu an arıtıcıyı söktü arkadaş.hayat su içiyor. mebran arıtıcı alana kadar...
  • 8020_r31s 8 kullanıcısına yanıt
    arkadaş kendi ağzıyla söylüyor.69 futbol sahası büyüklüğünde aktif karbon filtre diye.aktif karbon filtre yani kömür filtre demek.kömür doğası gereği pas kloru çeker.sudaki kokuyu alır.300gr içindeki kömürü 69 futbol sahası demek sadece bir pazarlama.o büyüklükte olsada farketmez karbon yani kömür sadece pas ve kloru çeker mıknatıs gibi.başka bir şeyi arıtmaz.yeni teknoloji veya onların bir içadı değil.

    2.olarak ayda 20 tl su paranız artmaz demiş.suyun tonu zaten 4 tl.yani bu arkadaş ayda 1 ton su içse gene 10 tl tutmaz...

    3. olarak mebran arıtıcılar pompalı 430tl.1000tl değil

    4.olarak saf su değil.omnipure,pentek veya green filte sayesinde.calsiyum,magnezyum ekleniyor su phı 6 dan 8 e çıkıyor.tds içindeki çözünmüş madde(saf su) 9 dan 35-60 a çıkıyor.yani yumuşak su.doğal kaynak suyu..
    bence arkadaş mebran filtreye bu dediğim marka nfs onaylı amerikan pahalı 3 ü bi arada olan vitamin ph filtresini takmayı unutmuş ve yıllarca ph 6 olan saf su içmiş...

    5.olarak rapor ekliyebilirim diyor.iski ye tahlil yapıp yaıynlasın ozaman..

    6. olarak garanti belgesinde kursun,sülfat...vs gibi arıttığı maddeler yazmaz.madem okadar onayı var.arıtıcının arıttığı maddeleri neden garanti belgesine koymuyorda braşürlerin koyuyor bi düşünün.

    7. olarak tüm dünyada meyva suyu fabrikalarında,arabistanda deniz suyu arıtılıp kullanılıyor.kullanılan sistem enway değil mebran filtre.
    yani güzellik kremleri gibi.braşürüne sorarsan patentli,onaylı işe bakınkı sağlık litaründe değil ilaç değil.bu da öyle işte..




  • Arkadaşlar espring 3 yıldır kullanıyorum musluk bozuldu yenisi 300 TL diyorlar dandik bir musluk tamamen soygun yani yaptıkları insanları somurmek. Farkli aynı işi görecek uygun fiyatlı musluk bilen var mı? Acil cevap bekliyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 9 yıldır ters osmoz su arıtma sistemi kullanıyorum. hiç bir olumsuzluğunu görmedim.herkese tavsiye ederim. yeterki filtre bakımlarını zamanında yapsınlar yada yaptırsınlar.
  • ismail olgun İ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle amway su arıtıcnın ph seviyesi 8 değil 7,2 -7,3 dür bu değer kanın ph ına yakın olup vücut dengesini bozmaz.

    Su değeri ozmoz cihazlara göre serttir çünkü ozmoz cihazlar gibi sudaki kalsiyum vb maddeleri tuttmaz.Su içilmesinin en büyük nedenlerinden birisi mineral almaktır.Ozmoz cihazlarda mineral alamazsınız.Ozmoz cihazlar kalsiyumuda arıtır bu yüzden çaydanlık kireç tutmaz fakat bu sağlık açısından tehlikedir.Birçok professör ozmoz cihazların sürekli su içmede kullanılmaması gerektiğini açıkladı.

    Şimdi arkadaş demişki biz tahlil yaptırdık bişeyi arıtmıyor diye.Öncelikle böyle bir durumda AMWAY firması ürününü 90 gün içinde koşulsuz iadesiz geri alıyor.Ürünün kullanılmış olması vs önemli değil. Fakat siz ürünü internette satan dolandırıcı tipli kişilerden aldıysanız belki sizinle ilgilenmemiş olabilirler.

    AMWAY FİRMASINDA HERHANGİ BİR ÜRÜNÜ BEĞENMEDİĞİNİZDE 90 GÜN İÇİNDE SADECE KARGO PARASI ÖDEYEREK İADE EDEBİLİRSİNİZ.BU PARA HESABINIZA YATAR.

    Şimdi gelelim testlere.Ben dahil 3 farklı yerden test yaptırıldı.Test sonuçları altta.Bütün testlerde su içilebilir kalitede. Su örnekleri İstanbul ve Ankaradan alındı.Raporlar aşağıda

    Bunlard AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI

    Ürün garanti belgesinde arıtabildiği herşey yazmaktadır. Ürün şebeke suyunu %100 arıtabildiğine garanti vermektedir.Zaten bundan korkusu olsa 90 gün içinde iade almaz.

    Basit bir aktif karbın demişsin fakat o aktif karbon patentli bir ürün ve dünyada amway dışında kimse üretemiyor.Madem bu kadar basit bir karbon ise nasıl patent alınıyor?

    Espring şuan 120 adet patentli teknolojiye sahip

    Ürün dünyada altın mühür ödülü almış

    NSFden 4 ayrı konuda onay almış

    Dünyada 5.000.000 adet satmış ve sen hala dandik diyorsun.

    Filtre fiyatına gelirsek şuan tam teşekküllü bir ozmoz cihazı filtresi 300 tl dir.Buna UV lambada eklerseniz bu fiyat 450-500 tl lere çıkar.Amway üyesi olduğunuzda ve yıllık indirimlere denk getirdiğinizde filtreyi 390 tl civarına alırsınız.Son filtreyi 2 ay önce 378 tl ye 6 taksit aldım.


    Arkadaşın hayat su kullanıyorsa vay haline.Aşağıda verdiğim linkte gıdahareketi.org nin araştırması var.Adamlar tüm suları analiz etmek istiyor.Birçok firma buna müsade etmiyor.Bunlardan biriside hayat su.Şimdi hayat su kaliteli olsa neden bu adamların suyu analiz etmesine izin vermesin?

    Bu adresten şişe suların kalitesini görebilirsiniz.Marka dediğiniz birçok şişe suyun işe yaramaz olduğunu göreceksiniz.Birçok tanınmış firma ifşa olmamak için su örneği bile vermemiş.

    http://www.gidahareketi.org/su/tablo/

    Amway espring ev tipi kullanıcılar için en iyi su arıtma cihazıdır. 1 filtre ile 266 damacana su arıtır bu yaklaşık 5 ton su eder.

    Atık su oluşturmaz ve bir damacana ortalama 8 tl olsa

    8x266= 2128 tl yapar.

    İlk yıl kendisini amorti eder.Şuan ilk üye olanlara 1875 tl olması lazım. İkinci yıl 400 tl filtre ile 266 damacana su alırsınız.

    400/266=1,51 TL ye gelir.

    Şimdi burda akıl var mantık var, matematik espring nasıl işe yaramaz , beş para etmez ve ekonomik değil?

    Detaylı bilgi almak isteyenler bana ulaşırlarsa gerekli tüm bilgileri paylaşırım.

    Ülkemizde en kaliteli suyu üreten cihaz şuan amway espring.




  • derbeder1001 D kullanıcısına yanıt
    Zaten zararını şuan değil yaşlandığında göreceksin. Zamanında çernobilden sonra bakanı çıkıp çay içti.BAKIN BEN İÇİYORUM FAKAT BİŞEY OLMADI DEDİ.Fakat sonra kendisi kanserden vefat etti.
  • ergoben E kullanıcısına yanıt
    Piyasada daha uygun olan modelleri vardı.Bana ulaşırsanız musluk konusunda yardımcı olurum.
  • dr_semih D kullanıcısına yanıt
    Semih bey ozmoz cihazlar gibi sudaki tüm kireci tutmaz.Kalitesi zaten burda öne çıkıyor.İnsan sağlığı için yararlı olan kalsiyumu suda bırakıyor.Çaydanlığınız belki 3-4 ayda bir kireç tutar fakat yaşlandığınızda kemikleriniz erimez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8020_r31s

    Zaten zararını şuan değil yaşlandığında göreceksin. Zamanında çernobilden sonra bakanı çıkıp çay içti.BAKIN BEN İÇİYORUM FAKAT BİŞEY OLMADI DEDİ.Fakat sonra kendisi kanserden vefat etti.

    :) kanserden öldüğünü nerden çıkardın
    http://www.milliyet.com.tr/radyasyondan-korkmayan-bakan-oldu-gundem-1458256/
  • Amay eSpring - Model no : 10-0185-E

    5yil once alip ilk yil filitre ömrü bitince kullanmayi biraktigim ve kaldirdigim su aritma cihazini satiyorum ilgilenen arkadaslar ozelden ulasabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi güzelde çok para yav :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    Hala amway alan barmi ya dolandiricinin onde gidenidirler filtreye fahis fiyat istiyorlar almadan once herseyi arastirip oyle alin ben baya bi arastirip aldim suan kafam rahat nerdeyse amway tuzagia dusuyordum

    siz alırken filtreye 100 lira, aldıktan sonra 500 lira mı diyorlar? vay dolandırıcılara bak bee hepsi ameriga'nın oyunu
  • Arkadaşlar amway espring su arıtma cihazı aldım 1 ay önce. Su soğuk iken daha iyi ama normalde tat olarak musluk suyuna yakın o RO prensibiyle çalışan arıtma cihazlarının suyu gibi tatlı değil. Bundan önce musluk ucuna takılan mitsunishinin cleansui marka arıtma aparatını almıştım ondaki su tadıda espringteki gibiydi.tds cihazı alıp ölçüm yaptım bugün çeşme suyu tds değeri 190 çıktı espring arıtma suyunun tds değeri 145 çıktı.ilginçtir cleansui den arıtılan suyun tds değeride bu değere yakın bir değer çıktı. Tds 150 den sonra dikkatli olunması gereken su deniyor.tds normal değeri 0-50 olması gerekirken 145 çok yüksek bir değer. Amway satanlar bunu nasıl açıkliycak acaba? Hepimizn küçük çocuğu var sağlıklı su onlar için de bizim içinde çok önemli. Şimdi İade etmek istesem geri alacaklar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada erikli su kullanıyorduk normalde onun tds değeride 45 çıktı onun tadı güzel ama ne RO ile arıtılan su gibi ne de espringin arıttığı su gibi.ikisinin arasında tam olması gerektiği gibi bir tatda diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qnet in homepure_nova su arıtma cihazını kullanıyorum açıkcası mükemmel su ve NSF onaylı tüm belgeleri ile %100 doğal suya çevirdiğinin kanıtı. Amway e-spring kullananları biliyorum memnun değiller ve ürünlerini satıyorlar...
    homepure_nova su arıtma cihazını kullanmanızı tavsiye ederirim hatta istanbul içersinde bu suyu tatmak isteyen olursa almadan önce yardımcı olurum.
    9 filitreli tezgah üstü, NSF onaylı
    güven tural 05323972560 TK241559 AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI




  • 8020_r31s 8 kullanıcısına yanıt
    ENWAY KULLANAN ARKADAŞ TAHLİL RAPORLOARI RESİMLERİ GÖSTERMİŞ.ÖNCELİKLE TAHLİL RAPARU GÖNDEREN KİŞİLER FARKLI HATTA BİR RAPOR 2008 E AİT BU RAPORTDA İLETKENLİK YANİ TDS 366,PH İSE 7 KÜSÜR.BU DEĞER MUSLUK SUYUNU DEĞERİ ZATEN.MUSLUK SUYU PH 7.4,TDS 300 CİCARI.BU RAPORUN ENWAY SU ARITICISINA AİT İSE ENWAYİN HİÇBİRŞEYİ ARITMADIĞININ KANITIDIR.KARBON KÖMÜR FİLTRE OLARAK SADECE PAS VE KLORU KOKUYU ALIR..

    YİNE BİR RAPOR DAHA VAR ODA SUYUN İCİNDEKİ KOLİ BASİLİ BAKTERİ DEĞERİNİ GÖSTERİYOR.DEĞER SIFIR.ZATEN ENWAYDAKİ ULTRAVİYOLE İŞIKTAN CIKAN SUDA BAKTERİ KALMAZ.FAKAT ULTRAVİYOLE LAMBANINDA BİR ÖMRÜ VAR.HANGİNİZ BU LAMBAYI DEĞİŞTİ.

    TABİİ BU RAPORLAR FARKLI TARİHLERDE VE FARKLI İSİMLERDE BUNU ENWAY SU OLARAK KABULEDEMEYENLER KENDİLERİ NUMUNE GÖNDERSİNLER İSKİ LABROTUVARINA BÖYLE HİZMETİ VAR..

    DEDİĞİM GİBİ MUSLUK SUYUNADA TAHLİL YAPTIRSAN İLETKENLİK 366(TDS*2) ÇIKAR.PH DA 7.4 ÇIKAR.KOLİ BASILİ İSE 0 ÇIKAR

    AYRICA SUDAKİ CİVA,KURŞUN GİBİ AGIR METALLER,ÇAMAŞIR SUYU İLAÇ ATIKLARI GİBİ ŞEYLERDE VAR...

    BU RAPORLAR ENWAYSE HİÇ ARITMAMIŞ EĞER ARITSAYDI İLETKENLİK 366 YERİNE 120 ALTI ÇIKARDI.MUSLUK SUYU PH7.4 İYİ FAKAT İLETKENLİK YANİ SUDAKİ ÇÖZÜNMÜŞ MADDE MİKTARI 120 ÜSTÜ OLDUGU İÇİN ÇOK SERT BİR SU.PAS VE KLORDAN KOKU DA VAR.ENWAY SADECE BASİT BİR ARITICININ KARBON FİLTRESİNE SAHİP SADECE PAS KLOR VE KOKUYU ALIP.ULTRAVİYOLE ISIGI İLE SUDAKİ BAKTERİLERİ ÖLDÜRMÜŞ.BİZ BUNA ÖN ARITMA DERİZ.İÇİNDE TÜM AĞIR METALLER,ZARARLI OLMAMASI GEREKEN MADDELER,TARİM İLAÇ ATIKLARI,ÇAMAŞIR SUYU NE WARSA DURUYOR.ZAMANINDA İHLASIN 3 LÜ ULTRAVİYOLE İŞIKLI KÖMÜR FİLTRELİ ARITICIDAN FARKI YOK..VE BU KÖMÜR FİLTREYİ SİZE 700-800TL YE ÇAKIYOR.

    ENWAY KULLANANLARA BİR TAWSİYE KENDİNİZE BİR TDS METRE VE PH METRE ALIN TOPLAM 37TL.ENWAY SU ARITICININ DEĞERLERİNİ MUSLUK SUYU VE DİĞER PED ŞİŞELERLE KARŞILASTIRIN.PED ŞİŞELERDE İLETKENLİK YANİ SUDAKİ ÇÖZÜNMÜŞ MADDE MİKTARI YAZAR.TDS ALETİ İLE ÖLÇÜN2 İLE ÇARPIN İLETKENLİK DEĞERİ ÇIKAR ORTAYA...BU TAHLİLLER SONUÇLARI MUSLUK SUYU İLE AYNI.DEMEKKİ ARITMIYORMUŞ

    BEN TERS OSMOS BİR CİHAZ KULLANIYORUM.ÜST MİNERAL,PH FİLTRELERİ ÇİN MALI OLANLARIN İÇİ KÖMÜR DOLU SAHTE.PH VEYA TDS DEĞERİNİ YÜKSELTMİYOR.BEN ÜST FİLTREDE CALSİD VE COROSEX OLAN FİLTRELERİ KULLANIYORUM.PH 7.4-8,TDS 25-47 İLETKENLİK 50-94 OLUYOR.FİLTRE PENTEK KALSİT CARBON VE COROSEZ OLAN BAŞKA BİR FİLTRE DAHA KULLANIYORUM.ÜST FİLTRELER SAF SUYUN PH VE MİNERALİNİ AYARLIYOR
     AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.