İntenrnette dolaşırken sahip olduğumuz kimlik ''ip''mizdir.Bu kimliğimizi gizlemek için birkaç yol vardır.Bunlardan biride proxy..
''Proxy'' yi tanımlıcak olursan internete başka (veya aracı) bir bilgisayar sayesinde bağlanmaktır.
Gelelim asıl konumuz olan rapidshare den sınırsız indirmeye..
rapidshare ''free download''da saat başına belli bir boyut (~20 mb) limit koymaktadır.Bunun sağlanması için bizim iplerimizden ve cookeilerimizden yararlanmaktadır. Çeşitli forumlarda cookeileri silip modemi yeniden başlatmanın işe yaradığını gördüm.Ama büyük bir kesimde sabit ip veya çeşitli nedenlerle bu yöntem işe yaramamakta. işte burda cgi proxyler devreye giriyor.
İnternette bulabileceğimiz bu proxyler sayesinde herkes sınırsız download yapabilicek.tabii rapidshare buna bir çözüm bulmadıkça..
ben 30 mb indirdikten sonra denedim ve aynı anda 2 dosya indirdim [~ 70 mb] download aralıksız devam ediyor ve şu an 230 mb oldu..
sorun olursa iletin...olucağını zannetmiyorum ama..
iyi downloadlar
guenen
not:rapidshare yakalamadan indirin valla çünkü buna da çözüm bulabilirler
hocam onun yerine cookie ve dosyaları silip yeni ip alınca da rapid, yüklemeye devam ediyor.
saol hacu güzel paylaşım
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
hocam onun yerine cookie ve dosyaları silip yeni ip alınca da rapid, yüklemeye devam ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
Çeşitli forumlarda cookeileri silip modemi yeniden başlatmanın işe yaradığını gördüm.Ama büyük bir kesimde sabit ip veya çeşitli nedenlerle bu yöntem işe yaramamakta.
-------------
bu arada yükleme ve indirme farklı şeyler sanırım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
quote:
Çeşitli forumlarda cookeileri silip modemi yeniden başlatmanın işe yaradığını gördüm.Ama büyük bir kesimde sabit ip veya çeşitli nedenlerle bu yöntem işe yaramamakta.
-------------
bu arada yükleme ve indirme farklı şeyler sanırım
ama kastım aynıydı. Yeni ip ile bahsettiğim şekilde bağlanınca saatte 30 mb olayı tamamen kalkmış oluyor haliyle. Ben hep bu yolla indiriyorum dosyaları. her 30 da bir yarım saat bi saat beklenmez yoksa...
iyi o zaman sen o yöntemle indirmeye devam et peki aynı anda 2 ve üstü dosya indirebiliyor musun
quote:
iyi o zaman sen o yöntemle indirmeye devam et peki aynı anda 2 ve üstü dosya indirebiliyor musun
yok tabii o olmuyo gerçi zaten bişeyde değişmiyo, sonuçta aynı hıza geliyor ama proxy ayarlarıyla uğraşmaktan daha kolay gelio, biraz üşeniomda
o kadar zor değil ya direk kendin proxy almıyorsun bu yöntemle linki yazıyorsun alemere akıyorsun
zaten çok dosya indirme daha çok pcyi açık bırakanlar için kolaylık
teşekkürlerr paylaşım için .. sık kullanılanlara ekledim burayı
1.5 senedir banlıydım rapidshareda bişey indiremiyodumhttp://anonymouse.org/ sayesinde olay tamamdır. alnının çatından öpüyor ve kucaklıyorum kardeşşşş!!!!
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
ya benım anlamadıgım bısey var rapıd den ındırcek bu kaddar cok sey nası buluosunuz
yanı bırı yuklemelı sız ındırın. baskaları sureklı sızın ıcın bısıler mı yukluo rapıd e
quote:
Orjinalden alıntı: RSS_02
ya benım anlamadıgım bısey var rapıd den ındırcek bu kaddar cok sey nası buluosunuz
yanı bırı yuklemelı sız ındırın. baskaları sureklı sızın ıcın bısıler mı yukluo rapıd e
warez içeriğe izin verilen forumlarda istemedğin kadar... onlarda yabancı sitelerden araklıyor.. malum çoğunluk 256 kullanıyor türkiyede yurt dışında mbitlik bağlantılari le cat curt upload ediyorlar filmler,büyük boyutlu programlar,albümler..
neyse kolay gelsin
sağol
güzel paylaşım saol bakalım...
şu ana kadar bana en yararlı olan paylaşım ,sağol
Üst konu olmalı
Guenen
üst konu değilde [SSS] olabilir fakat yöntemin devamlılığı konusunda bir garanti yok
çok sağolasın
çok saol gerçekten benim ip statik olduğu için neyaparsam yapiyim 30dk beklemem gerekiyordu bu olay çok işime yarıcak