Şimdi Ara

Gran Turismo 5 Yüklemesi Ne Kadar Sürüyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         Gran Turismo 5 nihayet piyasaya çıktı ve oyuncular bu dev yapımı oynamaya başladılar. Oyun hakkında bundan sonra bir çok ayrıntı paylaşılacaktır; bu paylaşımlardan birisi de GTPlanet'da yapıldı.

Belki de dünyanın en büyük Gran Turismo forumu olan yerde oyunun Install (konsola yükleme) süreleri ile ilgili bazı bilgiler paylaşıldı. Forumda yer alan bilgilere göre oyunun 50 dakika süreceği söylenen 6.4 GB büyüklüğündeki opsiyonel yüklemesinin 40 dakika sürüyormuş.

Gran Turismo 5'in zorunlu yüklemesinin ise sadece 256 MB olduğunu hatırlatalım. Eğer Opsiyonel yüklemeyi yaparsanız tabi ki oyun daha rahat oynama şansı yakalıyorsunuz.

Bu kadar büyük kapsamlı bir oyun için opsiyonel yüklemeleri de yapmak en iyisi gibi görünüyor. Yıllardır beklediğimiz Gran Turismo 5'e 40 dakikacık daha ayırmak zor olmasa gerek.

• Yıl sayıyorduk dakkada sayabiliriz herhalde :D
  • 40 Dakika sorun değil yav hele eski bilgisayarlara alşkın birisi olarak :) şaka bir yana bu yükleme sürelerini kısaltsalar harika olur. Onu da Playstation 3 e HDD yerine SSD yle olur sanımca.
  • Beyler bu oyunun sizce daha sonradan pc ye çıkma ihtimali varmı merak ediyorum???
  • Milleti ne hale getirdiler :) O kardar çok geçiktirdiler ki oyunu artık yapımcı firma ne yapsa oyuncular kabul edecek ruh halinde. Aslında iyi taktik. Dır dır eden oyucuları yada çatlak sesleri kesmede bire bir :)
  • 6.4 GB'ı 40 dk da yükleyen konsol zuhaha!
  • Yazık bu Pinky'ye. Yakında sokaktan adam çevirip '' Abi biliyomusun benim 360'ım var'' diyecek, kendini paralayacak sokak ortasında '' iks baks iks baks iks baaakkakaksks'' diye :) Zaten forum imzasında neredeyse evindeki ütüye kadar yazacak kadar da görmemiş:) Oyunun güzelliğine değil de 40 dakikada yüklemesine takılmış bir de 13 yaşındaki çocuk tepkisi vermiş. Yazık cidden :) Fanboy Defender adlı bir program mı yapsak ne ? :) Çünkü ben bunları yorum olarak algılayamıyorum. Ne haberin içeriğine bir şey katıyor ne de okuyanlara bilgi veriyor. Bomboş, çöp. Kişisel ego tatmininden başka bir şey değil. Eğer bir insan, egosunu elektronik bir cihaza delicesine sahip çıkarak tatmin ediyorsa cidden SAĞLAM psikolojik sorunları var demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pinky_Demon
    19.11.2010 19:55:22

canım benim:))bu kalitede bir oyunu xbox'ta oynayamayacağını bildiğin için içinin nasıl sızladığını:) tahmin edebiliyorum.bu kafayla kıskançlığınızdan erken yaşlanırsınız.

ulan ps3'te 2.18 teraflops güç var,xbox360'ta 360 gigafplos, ama bazıları hala xbox'ın daha iyi,daha güçlü olduğunu ima etmeye çalısıyor.sizin sıkıntınız size yeter.
  • şimdi bende ps3te var xbox360da pcde..
    pinky zaten saçmalamışta ps3ün güçlü olduğunu biliyoruz ama çoğu oyunu xboxta daha net oynuyoruz bu tartışılamaz
    xbox yazılımda daha üstün
    not:oyunun fanlarına bakacak olursak oyun çıkmadan(piyasaya) install süresini bulmuş herifler helal olsun böyle fanlara bekleyemez oldum ben yüklemeyi sonra yapıcam bekleyemem artık:D
  • @Bsc Misafiri & Wayward Son

siz ezikmisiniz?PİNKY DEMON I CİDDİYE ALIP BİR DE MESAJ MI YAZIYOSUNUZ ONA?O ADAMMI Kİ S*KİNİZE TAKIYOSUNUZ :D:D:D
  • @n3Xtg34r

BUNUN PC YE ÇIKMA OLASILIĞI;ŞU ANDA BABANIN İÇERİYE GİRİP SANA ÖNCE BİR ŞAMAR PATLATIP;SONRA FACEBOOK'ÛNU HACKLEYİP EN SON SANA ÇİÇEK ALMASI OLASILIĞINA EŞİT.

BU OYUN İÇİN PS3 ALMANI TAVSİYE EDERİM
  • Olum hepiniz kafayı yemişsiniz. Adam bir hatalı görüş sunmuş, bi anasına sövmediğiniz kalmış. Sanki adam size ya da ailenize küfür etti. Yahu bir kere uyarırsınız adam akıllı bir üslupla olur biter. Nedir bu kadar adamın üstüne gidilecek anlamadım. Sony babanın şirketi mi, Sony ananın şirketi mi ? Yakında Sony'e laf edenleri öldürmeye falan kalkışırlar abi bunlar. Fanlığın bu kadarı.

İki konsoluda kullanmıyorum ve ikisinin de ağzına s******. Şimdi de beni dövmeye kalkışırsınız.
  • sayın bir üstümdeki yorumun sahibi misafir.o bi kere adam deiğil çocuk.ona mesaj yazmak çokta mantıklı bi iş değil.muhtemelen sahip olduğu konsolunu çok yüksek bi fiyata başka bi deyişle kazzzığı yiyerek almış olduğu için konsolunu YÜCELTME ihtiyacına kapılıyor...bence bu veletin sorunu bu.
  • BSC Misafiri
    19.11.2010 20:56:35

Kimsenin kimseyi dövmeye kalktığı yok. 360'ım da var PS3'üm de. Benim gıcık olduğum ve sitede son derece artmaya başlayan gereksiz fanboyluk faaliyetleri. Pinky'nin eğer forum profiline girersen ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Eğer önceki mesajlarını okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. A konsola sahip birine B konsoldaki oyun rahatsızlık veriyorsa kimse kusura bakmasın bu ruh hastalığıdır. İsterse multiplatform olsun, kimin neyi nerede oynayacağı tamamen TERCİHTİR.

Burda biri çıkıp '' eheeeee xbox'ta bluray yok, Rage dandik olacak'' derse de aynı tepkiyi veririm. Çünkü dandik mandik değil, E3'te gördük. Gerçekleri çarpıtanlara kızıyoruz yani. Crytek açıklama yaptı '' PS3'te oyun yaparken hiç zorlanmadık, Xbox'a göre biraz daha iyi performans veriyor'' diye. Pinky'nin en çok beklediği oyun hatta. E nolacak şimdi? Hani PS3 dandikti. Demek ki iş yemekte değil aşçıdaymış, di mi ?

• @Wayward Son

yorum yok abi %100 haklısın
  • @waysor
    +1905 adam fanboyu geçtim bill gates in çocuğu falan heralde -_-
  • ps3 alma nedenlerimden biri, 40 saat bile ayırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
    6.4 GB'ı 40 dk da yükleyen konsol zuhaha!

Hakkatten bu ne komedi ben de anlamadım xD
  • O kadar kolay mı GT5'i takar takmaz oynamak?
  • CİDDEN ŞU PİNKY NE KADAR GÖRMEMİŞ BİR HERİF YAAA XBOX IM VAR DİYE PROFİLİNİ RESİMLERLE DONATMIŞ.BENDE 3 KONSOL DA VAR.İNANMAYANLAR PM ATAR;LİVE VE PSN İDLERİMİ DE VEREBİLİRİM.AMA ARTIK ŞU FANBOYLUĞU BIRAKIN.

DİYECEKSİNİZ Kİ SEN PS3 FANBOYUSUN.MESAJLARINI BİLİYORUZ DİYE.

ÖNCEKİ MESAJLARIMA BAKIN BİDE.XBOX I SAVUNUYORUM.

DEMEK İSTEDİĞİM;FANBOYLUK FARKLI;GERÇEĞİ SAVUNMAK FARKLI.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.