Şimdi Ara

Google'ın Amerika pazarındaki arama payı Ekim ayında artış gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Internet devi Google'ın, Amerika pazarındaki arama payı Ekim ayında artış gösterdi. Araştırma firması comScore tarafından açıklanan rakamlara göre arama motoru Google, Eylül ayında %62.9 olan pazar payını %64.3'e çıkardı. Mountain merkezli firmanın arama pazarındaki lider pozisyonu Ekim ayında güç kazanırken, Yahoo'nun ve Bing'in ise ilgili dönem için kayı yaşadığı ve sırasıyla %19.2 ile %12.5 olan Eylül ayı pazar paylarının %18.5 ile %12. 1 seviyesine gerilediği belirtiliyor.


    Arama dünyasının devleri kadar küçük oyuncuların da pazar kaybettiğini görüyoruz. Ask ve AOL'nin de kayıp yaşadığı ve pazar paylarının %3.2 ile %1.9'a düştüğü bildirildi.








  • valla benim arama pazarımın %100ünü oluşturuyor google.. diğer hiçbirinin sonuçları google kadar iyi değil...
  • Aynı şekilde benim de. Bing in video aramalarında sadece önizleme özelliği iyi ama başka hiç bir şeyini beğenmiyorum. Zaten adı bile cins.
  • Google tekel mekel ama yine de en iyi hizmeti sağlayan firma. Sonuç ta şaşırtıcı değil tabii. Diğer arama motorları amerikada aktif olsa bile Google'ın uluslararası kullanılırlığı ve yerelleşmesi %60 lardan çok daha fazla. Mesela Türkiye'de pazar payı rahat %90'ın üzerindedir diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.