Şimdi Ara

bu gün saçımı kazıttım ss eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçımı hiç kazıtmamıştım iki senedir kazıtmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim ama bu gün cesaretim gedi ve kabak kafa oldum.kazıtma sebebleri saçlarım dökülüyordu faydası olur diye ve bir tazelensin diye hava alsın diye kazıttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 19 Kasım 2010; 20:19:13 >

• no ss no güven
  • ss
  • SS koy da bakalım yahışmış mı
  • Güzel durmuş
  • Güzel olmuş hocam yakışmış
  • ss koymak istemiyorum.hiçmi saçı kazınmış adam görmediniz yav.dazlak dolaşmıyorum külah giydim kimse görmesin diye szlerde dahilsiniz göremiyecekler listesinde.hepinize tavsiye ederim ileride saçınız dökülmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüz hatlarına gitmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

ss koymak istemiyorum.hiçmi saçı kazınmış adam görmediniz yav.dazlak dolaşmıyorum külah giydim kimse görmesin diye szlerde dahilsiniz göremiyecekler listesinde.hepinize tavsiye ederim ileride saçınız dökülmez.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Storch -- 19 Kasım 2010; 2:20:38 >
  • Yaş kaç hocam benimkilerde dökülüyor hafiften
  • Benimde sacim dökülüyor. Sabah kalktigimda yastik hep sac >.<
  • bende 3'e vurdurdum saçlarımı. rahatladım

düzenleme=kelime eksikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 19 Kasım 2010; 2:42:18 >
  • Para bulsam bende kestircem saçlarımı çok uzadı yine ama kestiremiyorum işte
  • bayramda saçmı kazıtılır panpa müsafir gelse dazlak dazlak mı çıkacaksın karşılarına bayram geçsin bende 0'a vurcam dökülen saçlarım geri çıksın ve gürleşsin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtomSuyunaNükleer

Yaş kaç hocam benimkilerde dökülüyor hafiften

1973 modelim arkadaş
  • arkadaşların bazıları işi gırgıra almışlar ama çağımızda kellik çoğaldı yaşınız küçük olduğu için şanslısınız saçınızın değerini bilin ileride dökülürse saçı dökülecek kişilerin oranı %60 civarındadır.şimdi okula gittğinz için kazıtma olmaz okul bitince olabilir.şampuan değiştrmeyin jöle kullanmayın bakımını iyi yapın zeytinyağlı sabun defne sabunu kullanın fön makinası kullanmayın.saç kazıtmanın küçükken daha faydalı olduğu söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

KEL

yaşım 38 henüz kel değilim siz düşünün KEL liği
  • 40 yaşında saç dökülse ne olur, dökülmese ne olur be abi.

Ayrıca bende bir ay içinde 3 kere kazıdım aynı neden dolayı. Hiç bir faydası olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 19 Kasım 2010; 7:09:16 >
  • Kelligin Cozum yolu kafayi kazitmak degil. Birsuru tedavi yontemi var hemde kafayi kazitmadan :)
  • kellik iyidir, tecrübe

bir sürü vecize mevcut kellerle ilgili
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.