Şimdi Ara

1e1: Oyun Konsollarını Panasonic 3D TV'de Denedik!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  1e1'in bu bölümde Panasonic'in 3 boyutlu plazması, Blu-Ray playerı ve kamerasını konuşuyor ve ayrıca 2 boyutu sanalda olsa 3 boyut haline getiren teknolojinin, oyunlara neler kattığına bakıyoruz.

• Hollywood tarzı girişlere alıştık
  • Güzel inceleme olmuş fakat hd videoda sorun var teşekkürler bu arada bu alanda Türkiye'de lidersiniz
  • HD versiyonunda problem var(galiba)
  • Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Kendim de Panasonic 106 Plazma kullanıyorum, ama şu 600Hz Plazmayı da çok merak ediyorum doğrusu. Zaten 3D Gran Turismo 5 geliyor, para olsa da alsak
  • 1e1 güzel inceleme...
  • Güzel bir inceleme olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic Lansmaninda "Sony" cok konusuldu sanki
    Belliki cok etkilenilmis "Sony" icatlarindan
  • İnceleme güzel olmuş.1e1 Kinect incelemesi bekliyoruz.
  • Güzel inceleme olmuş.Fakat ben 3D teknolojisine hiç sıcak bakmıyorum.Ayrıca ömrünün de uzun olduğunu düşünmüyorum.Göz sağlığında şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda ciddi sağlık sorunları yaratacağı ortada.
  • 3d güzel ama fps kesinlikle oynanmıyor,düşünün silah sanki ekranın dışında,aim de ekranın dışında ama silahında gerisi , çok zorlayıcı ,ama film ve diğer oyunlar çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Güzel inceleme olmuş.Fakat ben 3D teknolojisine hiç sıcak bakmıyorum.Ayrıca ömrünün de uzun olduğunu düşünmüyorum.Göz sağlığında şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda ciddi sağlık sorunları yaratacağı ortada.

O konuda kafanı yorma. Telefonda sağlığa zararlı herkes bunu biliyor ama vazgeçilmezlerimizden. Bunlarda öyle olacaktır

Güzel bir inceleme olmuş, kinectle move olursada Wii karşılaştırmasını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 19 Kasım 2010; 10:08:31 >

• Şu anki 3d TV'ler tamamen para tuzağıdır bence. Şimdi gözlüklü 3D'leri kaktırıyorlar millete, iyice para kaldırdıktan sonra asıl gözlüksüz 3D'leri sürecekler ortaya. Bir de ondan para kaldıracaklar. Asıl olay gözlüksüz 3D'dir. Gözlük gerektiren 3D'lere para verilmesine karşıyım şahsen.
  • 3D bana göre gözlük ile ise beş para etmez ama oyun sektörüde film sektörü gibi 3d olayına kayıyor umarım her 3dli oyundada normal oynama vs seçeneği olur ..
  • güzel inceleme olmuş gerçekten. 3d tv lere güvenilmemesine ve yakında pek umursanmayacak bir teknoloji olacağını düşünenlere katılmıyorum.

avatarla beraber görsel teknoloji çağ atladı denilebilir. insanoğlu hep daha fazlasını ister. teknolojide geriye dönüş zaten hiç yaşanmadı şimdiye kadar. 3d olayında da olmayacaktır.
  • vay be tv de hd uydu alıcı var süper bir özellik bence
  • güzel inceleme teşekkürler,Kinect bekliyoruz
  • Erdinç abi şunu anlamadım Call of Duty Black Ops X360da kendinden 3D zaten siz neden 2D olan versiyonu 3D ye çevirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Güzel inceleme olmuş.Fakat ben 3D teknolojisine hiç sıcak bakmıyorum.Ayrıca ömrünün de uzun olduğunu düşünmüyorum.Göz sağlığında şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda ciddi sağlık sorunları yaratacağı ortada.

O konuda kafanı yorma. Telefonda sağlığa zararlı herkes bunu biliyor ama vazgeçilmezlerimizden. Bunlarda öyle olacaktır

Güzel bir inceleme olmuş, kinectle move olursada Wii karşılaştırmasını bekliyoruz

Sar değerleri yüksek telefonlar için geçerli bu söylediğin.Neyse konu dağılmasın.İsteyen kullanır isteyen kullanmaz tabi 3D teknolojisini.Tercih meselesi.

• 3d tv de samsung dan şaşmayın,dahili hd uydu alıcısı,usb den pvr,youtube,skype gibi widgetlar bir ton özellik var.tasarım ve görüntü bu tv ye 10 basar.

Bu arada erdinç niye options dan steoroscopic displayi açmadınızda,2d-3d conversion yaptınız,oyun zaten doğal 3d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.