Şimdi Ara

1e1: Oyun Konsollarını Panasonic 3D TV'de Denedik!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  1e1'in bu bölümde Panasonic'in 3 boyutlu plazması, Blu-Ray playerı ve kamerasını konuşuyor ve ayrıca 2 boyutu sanalda olsa 3 boyut haline getiren teknolojinin, oyunlara neler kattığına bakıyoruz.

• Hollywood tarzı girişlere alıştık

Nothing's real until you feel
  • Güzel inceleme olmuş fakat hd videoda sorun var teşekkürler bu arada bu alanda Türkiye'de lidersiniz
    KİLLZONE 3
    Medal Of Honor
    FİFA 11
    Modern Warfare 2
  • HD versiyonunda problem var(galiba)

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic Lansmaninda "Sony" cok konusuldu sanki
    Belliki cok etkilenilmis "Sony" icatlarindan
    Guaranteed
  • Güzel inceleme olmuş.Fakat ben 3D teknolojisine hiç sıcak bakmıyorum.Ayrıca ömrünün de uzun olduğunu düşünmüyorum.Göz sağlığında şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda ciddi sağlık sorunları yaratacağı ortada.

Orijinalden alıntı: Lionheart

Güzel inceleme olmuş.Fakat ben 3D teknolojisine hiç sıcak bakmıyorum.Ayrıca ömrünün de uzun olduğunu düşünmüyorum.Göz sağlığında şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda ciddi sağlık sorunları yaratacağı ortada.

O konuda kafanı yorma. Telefonda sağlığa zararlı herkes bunu biliyor ama vazgeçilmezlerimizden. Bunlarda öyle olacaktır

Güzel bir inceleme olmuş, kinectle move olursada Wii karşılaştırmasını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 19 Kasım 2010; 10:08:31 >

• Şu anki 3d TV'ler tamamen para tuzağıdır bence. Şimdi gözlüklü 3D'leri kaktırıyorlar millete, iyice para kaldırdıktan sonra asıl gözlüksüz 3D'leri sürecekler ortaya. Bir de ondan para kaldıracaklar. Asıl olay gözlüksüz 3D'dir. Gözlük gerektiren 3D'lere para verilmesine karşıyım şahsen.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • 3D bana göre gözlük ile ise beş para etmez ama oyun sektörüde film sektörü gibi 3d olayına kayıyor umarım her 3dli oyundada normal oynama vs seçeneği olur ..

avatarla beraber görsel teknoloji çağ atladı denilebilir. insanoğlu hep daha fazlasını ister. teknolojide geriye dönüş zaten hiç yaşanmadı şimdiye kadar. 3d olayında da olmayacaktır.
  • güzel inceleme teşekkürler,Kinect bekliyoruz

psn: AlanZ_7z

• Erdinç abi şunu anlamadım Call of Duty Black Ops X360da kendinden 3D zaten siz neden 2D olan versiyonu 3D ye çevirdiniz?

Playstation 5 Digital Edition//Asus Vivobook Pro 14X OLED//TCL 55C728 QLED TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Güzel inceleme olmuş.Fakat ben 3D teknolojisine hiç sıcak bakmıyorum.Ayrıca ömrünün de uzun olduğunu düşünmüyorum.Göz sağlığında şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda ciddi sağlık sorunları yaratacağı ortada.

O konuda kafanı yorma. Telefonda sağlığa zararlı herkes bunu biliyor ama vazgeçilmezlerimizden. Bunlarda öyle olacaktır

Güzel bir inceleme olmuş, kinectle move olursada Wii karşılaştırmasını bekliyoruz

Sar değerleri yüksek telefonlar için geçerli bu söylediğin.Neyse konu dağılmasın.İsteyen kullanır isteyen kullanmaz tabi 3D teknolojisini.Tercih meselesi.

• 3d tv de samsung dan şaşmayın,dahili hd uydu alıcısı,usb den pvr,youtube,skype gibi widgetlar bir ton özellik var.tasarım ve görüntü bu tv ye 10 basar.

Bu arada erdinç niye options dan steoroscopic displayi açmadınızda,2d-3d conversion yaptınız,oyun zaten doğal 3d
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.