Giriş | |
|
|
|
20 Ekim 2005; 16:50:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: montanaman bencede çok iyi bir fikir. ben soruma başlayabilirim o zaman. 270 - 290 sınavlarına giricem, internette kaynak var yalnız evde pc olmadığı için kitabına ve dökümanlarına ihtiyacım var nerden nasıl temin edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. tavsiye edebileceğim bir kitap var palme yayıncılık windows server 2003 & xp sistem mühendisliği Yüksel İNAN Nihat DEMİRLİ
|
|
|
21 Ekim 2005; 12:39:31
|
|
|
admin_mitnick | teşekkür ederim. bende netten indiruyorum edoken ile tarattım ve msce 2003 tüm teskingler var. ama lanet olası dosya 740 mb ve 2 gündür indirdiği dosya boyutu 312 mb çıldırıcam ya bu kadar uzun sürermi, benmi yalnış program kullanıyorum anlama dım ki??
|
|
|
21 Ekim 2005; 15:09:22
|
|
|
BENDE KURSUNU DÜŞÜNÜYORUM, DÜZENLİ OLMASI İÇİN ÜST KONU YAPALIM
|
|
|
21 Ekim 2005; 15:10:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: montanaman admin_mitnick | teşekkür ederim. bende netten indiruyorum edoken ile tarattım ve msce 2003 tüm teskingler var. ama lanet olası dosya 740 mb ve 2 gündür indirdiği dosya boyutu 312 mb çıldırıcam ya bu kadar uzun sürermi, benmi yalnış program kullanıyorum anlama dım ki?? kardeş bizimle de paylaşabilir misin acaba gerçekten de çok güzel bi kaynak bulmuş gibisin
|
|
21 Ekim 2005; 15:13:39
|
|
|
+1 quote:
Orjinalden alıntı: ensartas quote:
Orjinalden alıntı: montanaman admin_mitnick | teşekkür ederim. bende netten indiruyorum edoken ile tarattım ve msce 2003 tüm teskingler var. ama lanet olası dosya 740 mb ve 2 gündür indirdiği dosya boyutu 312 mb çıldırıcam ya bu kadar uzun sürermi, benmi yalnış program kullanıyorum anlama dım ki?? kardeş bizimle de paylaşabilir misin acaba gerçekten de çok güzel bi kaynak bulmuş gibisin
|
|
|
21 Ekim 2005; 15:43:18
|
| | | |