Şimdi Ara

Sonu 50 ile Biten Pioneer Garantisi Yokmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Teyp Alıcaktım Ama Sonu 50 ile Biten Ürünlerin Garantisi Olmadığını Duydum Bütün Sitelerde Sonu 50 ile biten ürünler var ne yapmam gerekiyor.

Mustang Yorumunu Bekliyorum

• Onlar aldıgın yerin garantisine bakar firma (pioneer) garantili degiller.
  • peki bu ürünleri kim yapıyor ve neden pioneer adı üzerinde satılıyor ve orjinal pioneer kalitesindemi
  • Çoğu kez yazdım ben bunu.
    Distribütörün getirmediği model garantili olmaz.
    Adamlar enayi mi, hem onlardan almayacaksın, hem de garanti isteyeceksin.
    Zaten onlardan aldığın ürün normalin 2 katı fiyatında.
    Yani garantili olacak diye 2 kat para veririm dersen Digicom bayilerine uğrayabilirsin.
  • Yanlış anlaşılmasın sonu 50 ile biten ürünlerde orjinal pioneer'dir. distribütör getirmiyor.şahıslar getiriyor. oyüzdende garantisi yok. bu ürünler avusturalya ve ortadoğu piyasası için üretilmiştir ve garantisi sadece o ülkelerde geçer. RDS olmamasının ve özelliklerinin bir miktar kırpılmış olmasının sebebide bu arz-talep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phenom55

Yanlış anlaşılmasın sonu 50 ile biten ürünlerde orjinal pioneer'dir. distribütör getirmiyor.şahıslar getiriyor. oyüzdende garantisi yok. bu ürünler avusturalya ve ortadoğu piyasası için üretilmiştir ve garantisi sadece o ülkelerde geçer. RDS olmamasının ve özelliklerinin bir miktar kırpılmış olmasının sebebide bu arz-talep.

bende aynı doğrultuda biliyorum hatta pıoneer in sitesine girersen modellerin sonu 00 haneli..
  • ayrıca 3. kalite malzemeden üretilirler, ama yine de yarıyolda bırakmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye garantili bir 5200 parasıyla iki adet dükkan garantili 5250 alabilirsin
  • peki poinner in kendi sitesi sana tavsiye ediyor git ordan al orasi benim bayii diyor web sitesinde bulunduğun en yakin yerdeki poinner bayisini söylüyor ama adam garantisiz mal satiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcslift

peki poinner in kendi sitesi sana tavsiye ediyor git ordan al orasi benim bayii diyor web sitesinde bulunduğun en yakin yerdeki poinner bayisini söylüyor ama adam garantisiz mal satiyor ?

pioneer bayileri garantisiz mal satamaz. en kötü bayiden aldığın fatura ile ürününü servise götürürsün. cihazının kaçak ve garantisiz olduğunu söylerlerse bayinin başı yanar. Bu nedenle resmi bayiler kaçak mal satamaz. Satarsa da riski göze alıyor veya kendileri dükkan garantisi veriyor denir. Dükkan garantisi verse bile bayinin pioneer'le anlaşması olacağından gene illegal bir durum var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

Orijinalden alıntı: Mcslift

peki poinner in kendi sitesi sana tavsiye ediyor git ordan al orasi benim bayii diyor web sitesinde bulunduğun en yakin yerdeki poinner bayisini söylüyor ama adam garantisiz mal satiyor ?

pioneer bayileri garantisiz mal satamaz. en kötü bayiden aldığın fatura ile ürününü servise götürürsün. cihazının kaçak ve garantisiz olduğunu söylerlerse bayinin başı yanar. Bu nedenle resmi bayiler kaçak mal satamaz. Satarsa da riski göze alıyor veya kendileri dükkan garantisi veriyor denir. Dükkan garantisi verse bile bayinin pioneer'le anlaşması olacağından gene illegal bir durum var demektir.

hayir örnek verebilirim poinner in sitesinde de çikiyor atakan tuning ümraniye poinner avh p3350bt aldim montajindan sonra fatura ile beraber garanti belgesini istedim bana türkiyede sonu 50 ile biten poinner ürünlerine garanti verilmiyor diye söyledi ertesi gün bende poinner türkiye ana bayisine mail attim bu konuyla ilgili cevap bekliyorum gereken neyse yapsinlar artik.

• Sizce garip değil mi ? poinner sitesinde satiş noktalari bölümünde adres bilgilerini giriyorsunuz size en yakin poinner bayiiğinim adresi söylüyor ürünü aldiktan sonrada sonu 50 ile biten ürülerin garantisi olmadiğni söylüyor.
  • 50 li serilere anca dükkan kendi garantisini verir
    Bu her yerde böyledir, zaten satıcı da size söylemiş bunu
    Distribütörün yapabileceği bişey yok, kimin ne mal satacağını da onlar kararlaştıramaz herhalde
    Siz de 3300 modelini alsaydınız, fiyat farkını verip garantili alırdınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 2 Ekim 2011; 22:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

50 li serilere anca dükkan kendi garantisini verir
    Bu her yerde böyledir, zaten satıcı da size söylemiş bunu
    Distribütörün yapabileceği bişey yok, kimin ne mal satacağını da onlar kararlaştıramaz herhalde
    Siz de 3300 modelini alsaydınız, fiyat farkını verip garantili alırdınız

Güzel kardeşim hangi devirde yaşiyorsun ürünü aldiktan sonra söylüyor.nerde görülmüş 800 lira 1000lira para veripde garantisi yok birde poinner seni kendi yönlendiriyor.Nasil karişamaz ben anlamadim oraya ben bayii diye gidiyorum.ben o kadar para verdiysem garantisini vermek zorunda kanunen zorunlu
  • Sizi yönlendiren sitedekiler 50 li seri değildir, siz bilmeden iş yapmışsınız
    Yapacak bişey yok, TR de her yerde böyle 50 li serilerde durum
    Distribütör kendi getirmediği malzemeye neden servis ve garanti imkânı sağlasın ki
    Sizin yaşadığınız devir farklı sanırım herkesinkinden
  • quote:

Sizi yönlendiren sitedekiler 50 li seri değildir, siz bilmeden iş yapmışsınız
    Yapacak bişey yok, TR de her yerde böyle 50 li serilerde durum
    Distribütör kendi getirmediği malzemeye neden servis ve garanti imkânı sağlasın ki
    Sizin yaşadığınız devir farklı sanırım herkesinkinden

Tamam 50 li siteler için ayrimi girişi var yani :D ben şimdi bu adama 1000 lira para verdim, fatura verdi bana ne garanti belgesi verdi nede türkçe kullanma klavuzu hadi kullanma klavuzunu geçdim garanti belgesi vermesi kanunen zorunlu değilmi ?ben adam montaj yapana kadar böyle bi sorun olduğnu bilmiyordum basdanda söylemedi neden garantisi olmayan bir ürüne okadar para vereyim ki ? eğer bu adam poinner bayisi ise ve poinnerin sitesinde gözüküyorsa poinner bayisi konuyu çözmesi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcslift -- 2 Ekim 2011; 23:06:26 >

• quote:

Birkaçının linkini atayım, siz inceleyin

http://www.pioneer-latin.com/en/products/mobile-electronics-24/av-receivers-34.html

http://www.pioneer.com.sg/storefront4/productList/default.asp?CatalogId=28&Page=1

http://www.pioneer-thailand.co.th/

http://www.pioneer.com.au/au/products/25/109/281/overview.html

http://www.pioneer.eu/tr/products/shops/index.html adres bilgilerinide
    SOKAK:karabulut
    Yazinca ATAKAN TUNİNG çikiyor ben nerden bileceğim peki bu adamin kaçak mal sattiğni?
    Ayrica işçilik konusunda berbat işçilikleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcslift -- 2 Ekim 2011; 23:14:38 >

• Siz orada gördüğünüz 3300 modelini soracaktınız, o zaman sorun olmayacaktı
    Siz ucuz diye 50 li seri olanı almışsınız sormadan, ona da sadece dükkan garantisi verilir
    Pioneer dünyanın farklı bölgelerine farklı modeller üretir
    00 lı seriler Avrupa içindir, zaten modeller sizin verdiğiniz linkte var
    Yapılacak birşey yok yani, distiribütör de hangi dükkanın ne satacağını kararlaştıracak bir yetkiye sahip değildir ve distribütörün getirmediği malzemenin garantisi ve servisi distribütörü bağlamaz
  • Siz tam ne kadara aldınız bilmiyorum ama İstanbul da avh-3350bt modeli nakit 750 Tl ye bile bulunabilir
    Mesela linkteki ürünün satışından site %10 komisyon kesiyor, satıcının eline 760,50 Tl geçiyor

http://urun.gittigidiyor.com/OTO-TEYP-DAUBLEDIN-PIONEER-AVH-3350BT-MULTIMEDA_W0QQidZZ39809470

http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=pioneer+3350bt&aramakategori=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 2 Ekim 2011; 23:28:07 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.