Bildirim
8 YILLK BİLGİLERİM UÇTU

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
geçmiş olsun..ama üzülme..çaresi var..ben biliyodum unuttum..ama var yani..recover zart zurt die bi program vardı..o yapıodu bu işi..ama tamamını deil..eski bilgilerinin hard diskteki yerine şu an bişi gelmediyse, daha dorusu yerine henüz bişey gelmeyen dosyalarına ulaşabilirisin...mutlaka çare yazarlar..kolay gelsin -
yok dostum şu an herhangi birşey kopyalamadım üzerine format attığım gibi duruyo ...o değilde ben nasıl böyle bir salaklık yaptım hala anlamış değiilim....quote:
Orijinalden alıntı: ziyabuskep
geçmiş olsun..ama üzülme..çaresi var..ben biliyodum unuttum..ama var yani..recover zart zurt die bi program vardı..o yapıodu bu işi..ama tamamını deil..eski bilgilerinin hard diskteki yerine şu an bişi gelmediyse, daha dorusu yerine henüz bişey gelmeyen dosyalarına ulaşabilirisin...mutlaka çare yazarlar..kolay gelsin -
geçmiş olsun dostum ... format attıysan geri getirmenin bir yolu yok diye biliyorm, üstüne soğuk bir su iç istersen... Recovery programlarıyla silinen dosyaları geri getirebilirsin çünkü dosyaların yolları fat (file allocation table) de tutulur, sen silince dosyalarını değil onların yolunu silmiş olursun ama dosyaların olduğu yerde durur sadece adresleri silinir, recovery programları da eğer o adreslerin üzerine yeni dosya adresleri gelmediyse o adresleri geri getirerek dosyalarını kurtarır bu sayede. Formatda ise fat de tüm dosyaların da silinmiş olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 18 Ekim 2005, 1:11:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkRider
geçmiş olsun dostum... format attıysan geri getirmenin bir yolu yok diye biliyorm, üstüne soğuk bir su iç istersen... Recovery programlarıyla silinen dosyaları geri getirebilirsin çünkü dosyaların yolları fat (file allocation table) de tutulur, sen silince dosyalarını değil onların yolunu silmiş olursun ama dosyaların olduğu yerde durur sadece adresleri silinir, recovery programları da eğer o adreslerin üzerine yeni dosya adresleri gelmediyse o adresleri geri getirerek dosyalarını kurtarır bu sayede. Formatda ise fat de tüm dosyaların da silinmiş olur
quote:
Orjinalden alıntı: darkRider
geçmiş olsun dostum... format attıysan geri getirmenin bir yolu yok diye biliyorm, üstüne soğuk bir su iç istersen...
-
format attığın diski çıkar başka bir bilgisayarda easy recovery adlı programla geri al u olay olduğu gibi bilgisayarı kapatıp hiç açmadan diski çıkartıp başka bilgisayarda kurtarma yapman lazımdı ama olsun üzerine bilgi yüklemediysen çoğunu geri alabilrsin ama hepsini alman imkansızquote:
Orijinalden alıntı: kadir_mericquote:
Orjinalden alıntı: darkRider
geçmiş olsun dostum... format attıysan geri getirmenin bir yolu yok diye biliyorm, üstüne soğuk bir su iç istersen...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: METAL
format attığın diski çıkar başka bir bilgisayarda easy recovery adlı programla geri al u olay olduğu gibi bilgisayarı kapatıp hiç açmadan diski çıkartıp başka bilgisayarda kurtarma yapman lazımdı ama olsun üzerine bilgi yüklemediysen çoğunu geri alabilrsin ama hepsini alman imkansız
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: METAL
format attığın diski çıkar başka bir bilgisayarda easy recovery adlı programla geri al u olay olduğu gibi bilgisayarı kapatıp hiç açmadan diski çıkartıp başka bilgisayarda kurtarma yapman lazımdı ama olsun üzerine bilgi yüklemediysen çoğunu geri alabilrsin ama hepsini alman imkansız
tamam dostum dediklerini yapıcam teşekürler...sorun çıkarsa buraya yazarım ....
-
get data back programını da kullanabilirsinquote:
Alıntıları Göster
fat32 ve ntfs olarak iki ayrı versiyonu var
-
Easy recovery pro yazılımını tavsiye ederim sana diğer arkadaşlar'a da burda full versiyonu bulunmaktadır.quote:
Orijinalden alıntı: Arkadaş
get data back programını da kullanabilirsin
fat32 ve ntfs olarak iki ayrı versiyonu var
Alıntıları Göster
http://rapidshare.de/files/3115743/Easy_RecoveryPro.rar.html
-
Recover my files programını kullanabilirsin. Hatta yazılım bölümünde holywars bu programın ayrıntılı açıklamasını yapmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: Adoniss
Easy recovery pro yazılımını tavsiye ederim sana diğer arkadaşlar'a da burda full versiyonu bulunmaktadır.
http://rapidshare.de/files/3115743/Easy_RecoveryPro.rar.html
Alıntıları Göster
Çok çok geçmiş olsun kardeş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Figo
Recover my files programını kullanabilirsin. Hatta yazılım bölümünde holywars bu programın ayrıntılı açıklamasını yapmıştı.
Çok çok geçmiş olsun kardeş
Alıntıları GösterBENDE GET DATA BACK ADLI PROGRAMI DUYDUM AMA HİÇ DENEMEDİM BİE DENE DERİM İNŞALLH BİLGİLERİN GERİ GELİR...
-
evet arkadaşım işin zor ama recovery my files adlı program işini görebilir. ama bana göre bu işin kralı final data ben bu programla fdisk atılmış disklerden bile veri kurtardım hatta eski fat izlerini bile buluyo manyak bişi. ama bulmak zor olabilir. yani full sürümü. demoyu bulabilirsin. bende ilaçlı halde vardı ama nereye koydum şimdi bilmiyom. valla aklıma gelse yardım edem dicem. kolay gele. ama eğer istersen BURADA her programın ilacı olur. (dikkat site exploit içerebiliyo)quote:
Orijinalden alıntı: atabeyoglu_57BENDE GET DATA BACK ADLI PROGRAMI DUYDUM AMA HİÇ DENEMEDİM BİE DENE DERİM İNŞALLH BİLGİLERİN GERİ GELİR...
Alıntıları Göster
-
Allah herkesi böyle bi faciadan korusun... gecmis olsun, yukarda da yazıldıgı gibi recover programları format atsanda bilgileri geri getirebiliyor cunku bu programlar sadece kayıt bilgilerine bakmıyor harddiski tamemen tarıyor ve kendisi buluyor bilgilerin nerde baslayıp bittigini onun icin baya uzun süren bir islem oluyor tekrar geri getirmek... sanslısın ki üstlerine baska seyler yazmamıssın böylece %90-95 gibi geri gelebilir.. kolay gelsin...quote:
Orijinalden alıntı: magnificent35
evet arkadaşım işin zor ama recovery my files adlı program işini görebilir. ama bana göre bu işin kralı final data ben bu programla fdisk atılmış disklerden bile veri kurtardım hatta eski fat izlerini bile buluyo manyak bişi. ama bulmak zor olabilir. yani full sürümü. demoyu bulabilirsin. bende ilaçlı halde vardı ama nereye koydum şimdi bilmiyom. valla aklıma gelse yardım edem dicem. kolay gele. ama eğer istersen BURADA her programın ilacı olur. (dikkat site exploit içerebiliyo)
Alıntıları Göster
-
Arkadaşım o surun benim de başıma geldiquote:
Orijinalden alıntı: meco
Allah herkesi böyle bi faciadan korusun... gecmis olsun, yukarda da yazıldıgı gibi recover programları format atsanda bilgileri geri getirebiliyor cunku bu programlar sadece kayıt bilgilerine bakmıyor harddiski tamemen tarıyor ve kendisi buluyor bilgilerin nerde baslayıp bittigini onun icin baya uzun süren bir islem oluyor tekrar geri getirmek... sanslısın ki üstlerine baska seyler yazmamıssın böylece %90-95 gibi geri gelebilir.. kolay gelsin...
Alıntıları Göster
hem de 80 gb lik data gitti,
filmler, arşiv, klipler, müzikler, herşeyim gitti....
bunları kurtarmanın yolu var... Hatta üzerine yeni dosyalar atılsa bile (yalnız bu çok çok düşük ihtimal)
ben "easy recovery" ile geri aldım bir çok datamı.
Yalnız bu konuda uzman olan bir program var ki "TIRAMISU"
bu program diski çok ama çok yavaş tarıyor. 120gb lik diski yaklaşım 17 saati buluyor taraması.
beklerim dersen tiramisuyu öneririm.
ama daha hızlı tarasın diyorsan easy recoveri fena sayılmaz.
ben hala kulanıyorum.
datalarımın %80 nini kurtardım ben.
bir sıkıntın olursa elimden geleni yapmaya çalışırım...
-
çok sağolun arkadaşlar şimdi Easy RecoveryPro Programını kuruyorum yanlız bunun için bir ilac bulamadım elinde olan varsa ya da adresi falan veirise sevinirin....quote:
Orijinalden alıntı: Öner
Arkadaşım o surun benim de başıma geldi
hem de 80 gb lik data gitti,
filmler, arşiv, klipler, müzikler, herşeyim gitti....
bunları kurtarmanın yolu var... Hatta üzerine yeni dosyalar atılsa bile (yalnız bu çok çok düşük ihtimal)
ben "easy recovery" ile geri aldım bir çok datamı.
Yalnız bu konuda uzman olan bir program var ki "TIRAMISU"
bu program diski çok ama çok yavaş tarıyor. 120gb lik diski yaklaşım 17 saati buluyor taraması.
beklerim dersen tiramisuyu öneririm.
ama daha hızlı tarasın diyorsan easy recoveri fena sayılmaz.
ben hala kulanıyorum.
datalarımın %80 nini kurtardım ben.
bir sıkıntın olursa elimden geleni yapmaya çalışırım...
Alıntıları Göster
-
ben sizr bu programı öneririmquote:
Orijinalden alıntı: kadir_meric
çok sağolun arkadaşlar şimdi Easy RecoveryPro Programını kuruyorum yanlız bunun için bir ilac bulamadım elinde olan varsa ya da adresi falan veirise sevinirin....
Alıntıları Göster
Stellar Phoenix FAT & NTFS
ilaçta var bulup deneyin ok -
gerçi arkadaşlar yardımcı olmuş ama bizde paylaşalım http://shurzan.cjb.net/ bu linkten Recover2000Professionel adlı programla da deneyebilirsin şahsen benim çooook işime yaramıştı program türkçeye çevrilmiş ve ilacıda yanındaquote:
Orijinalden alıntı: merak etmeyen adam
ben sizr bu programı öneririm
Stellar Phoenix FAT & NTFS
ilaçta var bulup deneyin ok
Alıntıları Göster
-
get data back işini görür sanırımquote:
Orijinalden alıntı: HiperX
gerçi arkadaşlar yardımcı olmuş ama bizde paylaşalım http://shurzan.cjb.net/ bu linkten Recover2000Professionel adlı programla da deneyebilirsin şahsen benim çooook işime yaramıştı program türkçeye çevrilmiş ve ilacıda yanında
Alıntıları Göster
-
dostum harddiskini calışan bi pc ye tak tek parca olsun ama harddiskin 2-3 saat program calışsın verileri elinde...quote:
Orijinalden alıntı: acheron
get data back işini görür sanırım
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kadir_meric
quote:
Ne yaptin dostum bir gelisme var mi???
Benzer içerikler
- vize final hesaplama
- opera indirme hızı arttırma
- vestel tv yazılım indir
- torrent indirme hızı arttırma
- office 2007 indir
- en iyi vpn
- dts sound unbound
- çin internet hızı
- türk telekom internet çekmiyor
- konum nasıl atılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X