Şimdi Ara

AC: Brotherhood'un İlk İnceleme Notları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         Cuma günü PS3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirecek olan Assassin's Creed: Brotherhood'un bu çıkış tarihi yaklaştıkça oyundan yeni haberlerde gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dakikalarda multiplayer çıkış videosu yayınlanan oyunun için ilk inceleme notları da gelmeye başladı.

Oyunun inceleme notlarına baktığımızda bazı sitelerden tam puan aldığını görüyoruz. Tabi beklenenin aksine 8.5 puan aldığı bazı sitelerde bulunuyor. Ayrıca oyun için Youtube üzerinden bir de interaktif video yayınlandı. Videoyu izlediğinizde ekranda çıkan yönergelere tıklayarak başka sayfaları ziyaret ediyorsunuz. Özellikle video ile birlikte internet site sayfasının da darmadağan olduğu sayfa hoşunuza gidecektir.

Oyunun inceleme notları ve bu interaktif videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

* Guardian - 4/5
    * Joystiq - 4.5/5
    * Destructoid - 9.5
    * Eurogamer – 10/10
    * 1UP – A eksi
    * FileFront – 93/100
    * GameInformer – 9.25
    * VideoGamer -90/100
    * GameTrailers - 9
    * Gamespot – 8.5
    * IGN – 8.5
    * PSM3 – 92/100
    * GamesRadar – 9

• Mükemmel bir oyun geliyor ama PC platformuna geç çıkacak olması üzücü.
  • Pc ye ne zaman çıkacak
  • gelecek yıl sanırım ama yanlış olabilir öyle duydum sadece
  • Beklediğimden daha düşük. :(
  • Beklenenden düşük mü?Gayet yüksek bence not cimrisi siteler bile çok yüksek vermiş..IGN ile Gamespot AC2'ye göre düşük vermişler o da normal fazla bir değişim yok..Geçiş oyununa göre çok iyi notlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 17 Kasım 2010; 20:48:11 >
  • Tıglon fırmasın bazı oyunların türkce olacagını soylemıstı bırı bu olabılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Beklenenden düşük mü?Gayet yüksek bence not cimrisi siteler bile çok yüksek vermiş..IGN ile Gamespot AC2'ye göre düşük vermişler o da normal fazla bir değişim yok..Geçiş oyununa göre çok iyi notlar..

Benim beklediğimden düşük abi, kusursuz olmalı :)
  • AC3'ü bekle Ubisoft o oyuna bayağı emek harcar 94-95 ortalama yapar sonuçta bu nesilde en önem verdiği seri..
  • ign oyunun alışıldık,monoton oynanışa sahip olduğundan ve oyunun chellengelardan yoksun olduğu için düşük puan vermiş... :(
  • ubisoft un tek güzel oyunu zaten ac bunada emek versin yani
  • Bence iyi notlar.
  • Pc versiyonunu bekleyeceğiz artık
  • Hayırlısı olsun bakalım.Siteler bu oyuna 1 puan ortalama verse bile satın alıcağım için sorun yok :)Bu arada arkadaşlarwww.checkspoint.com sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim yeni açılan ve gelişen bir site...
  • ben oyunu şu an oynayan biri olarak söylüyorum; alın oynayın oyun çok güzel puanlar biraz acımasız hikayeyi bitirmesem de grafikler, renkler,dövüş sistemi vb. gayet gelişmiş(ps3)..bence oyunu oynayanların hemen hemen hepsinden olumlu yorumlar alınacaktır
  • bu oyun bomba
  • AC serisi son yıllarda çıkan en iyi oyunlardan biri son yıllarda oynadığım oyunların hep kısa sürmesi sevmediğim bir nokta özellikle AVP çok kısa bir oynanış süresine sahipti. Bu yönden AC serisi mükemmel oynanış olsun hikaye olsun gerçekten kaliteli bir yapım brotherhooddan beklentim yüksekti bu notları gördükten ve videoları izledikten sonra tamamdır diyorum. yeni AC oyunu çıkacak demiş ubisoft o oyunda ezio olmaz çünkü daha önce bu oyunda ezionun hikayesi bitecek demişlerdi. aslında tekrar altaire dönseler ya da subject 16 hakkında bir hikaye olsa fena olmaz derim
  • Gamespot 8,5 değil 8 verdi.
  • yanılıyorsun BSC Misafiri,bi yanlışlık yok. http://www.gamespot.com/xbox360/action/assassinscreedbrotherhood/review.html
  • Brotherhood'u bitiren biri olarak tek kelimeyle harika bir oyun hikayenin sonu güzel bitiyor oyunu herkes alsında multiplayer odaları dolsun... :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.