Şimdi Ara

Google'ın tepe yöneticisi Eric Schmidt'in elindeki telefon Nexus S mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Nexus One ile akıllı telefon pazarında kullanıcılara ulaşan Google'ın; her ne kadar uzun süre önce ikinci bir Nexus olmayacağı yönünde Eric Schmidt'in açıklama yapmış olsa da; bir süredir Nexus S ismiyle yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığı iddiaları dillendiriliyor. İnternete sızan bilgi ve görsellere göre; Google, ikinci nesil Nexus için Samsung'la ortak çalışıyor.


    Son olarak iddiaları güçlendirecek bir gelişme Web 2.0 zirvesinde yaşandı. Sahneye çıkan Google'ın tepe yöneticisi Dr. Eric Schmidt, Android 2.3'ün desteklediği NFC teknolojisinin kısa bir tanıtımını yapmak için "tanıtılmamış bir telefon" dediği; ancak internete sızan görüntülerde Nexus S olduğu iddia edilen telefona tasarım açısında oldukça benzeyen; Android'li bir telefonu seçti. Eric Shcmidt; NFC teknolojisininin tanıtımında gün yüzüne çıkardığı "tanıtılmamış telefonun"un "açıklanan üretici" tarafından üretildiğini dile getiririken; logosunun kapatıldığı da gözlerden kaçmadı.


    Google'ın tepe yöneticisi; ayrıca, Android 2.3 "Gingerbread"'in önümüzdeki haftalarda son kullanıcıya sunulacağının açıklamasını da Web 2.0 zirvesinde yaptı.




















  • nexus onenın samsung tarzı umarıım donanım olarak da iyi olur ki öyle olacagını düşünüyorum...Görüntüsünü beğendim..
  • telefonu birkac dakika yakinda gorme sansina sahip engadget yetkilerinin soyledigine gore neredeyse iphone 4 kadar ince, plastik kaplama, solda ses tuslari arkada blackberry gibi bir texture ve buyuk ihtimalle prototip oldugu icin kabaca kullanilmis bir malzemeden imal edilmis.
  • eğer donanımsal olarak 3d desteği sunarsa mesela galaxy s'deki gibi ve kamerasında hiç olmazsa led flash olursa alınabilecek bir telefon olur.
  • Koskoca Google'ın tepe yöneticisi Artık nexus s mi yoksa farklı bişeymi bilinmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.