Şimdi Ara

Yeni Tomb Raider LinkedIn'de Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

     

         LinkedIn.com'u sanırım bilmeyen kalmamıştır... Sitenin sayesinde, yeni, duyurulmamış projeleri önceden bulabiliyoruz. Geçen hafta gelen Hitman 5 haberinden sonra bu hafta da, geçtiğimiz günlerde Game Informer'in kapağında bizlere kendini hatırlatan yeni Tomb Raider oyunu, Kevin Wang'ın LinkedIn profilinde ortaya çıktı.

     

         Red Dead Redemption: Undead Nightmare'in yapımında da çalışmış Kevin Wang'ın hesabında yazana göre, yeni Tomb Raider oyunu "Tomb Raider: Ascention", önümüzdeki sene çıkarılması için hazırlanıyor.

     

         İsim size de tanıdık geldi mi? Eğer hatırlayamadıysanız, Tomb Raider: Ascension* 2007 senesinde çıkmış hayran yapımı bir kısa filmdi. Bu hayran filminin videosuna buradan, tanıtım sitesine de buradan ulaşabilirsiniz. Durumun doğru olduğunu varsayarak bir tahmin yapmak gerekirse, yeni Tomb Raider oyunu bu hikayesi üzerine kurulacak olabilir.

     

         Haberimizin kahramanı Kevin Wang'ın LinkedIn.com'daki profiline buraya tıklayarak bakabilirsiniz. Herşeye rağmen resmi bir duyuruyu beklemek en garanti yol gibi gözüküyor.

         

         *Kevin Wang'ın 's' yerine yanlışlıkla 't' yazdığını varsayarsak

     







  • Ben bilmiyordum siteyi :D
  • Ben bilmiyordum siteyi :D
  • Bu kadını Angeline Jolie'den başkası canlandırmamalı bence, her ne kadar amatör bi film olsa bile ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.