Şimdi Ara

Samsung 40' 40C650 Alıcamda.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar en uygun diyatlı ama garantili olmak şartı ile nerden önerirsiniz ben bayağı araştırdım ama nakitte 1750tl aşağısına bulmak zor sanırım, paralel ithalat istemiyorum yalnız, birde ilk kurulumda bir tane bile ölü pizel çıkarsa birebir değişim garatisi olmazsa olmaz...



  • bildiğim kadarıyla yetkili distrübütör firma 3 ölü piksel hatasında değişim garantisi veriyor bu yüzden dediğiniz hem paralel ithalat olmasın hem de 1 ölü pikselde bile birebir değişim pek mümkün değil. tabii ben yanlış biliyor olabilirim.

    bir de forumda sıklıkla şu firmanın garantisi şöyle bu firmanınki böyle yok o paralel bu distrübütör konuları dönüyor. ortalıkta gezen onlarca firma var ve ben de dahil olmak üzere herkesin kafası karışıyor.

    bu konularda biraz daha bilgi sahibi biri en azından bildiği birkaç firmanın garantisini yazsa, sonra diğer kişiler de bildiklerini eklese hangi firma hangi ithalatçıyla çalışıyor, garantisi nasıl. bir liste oluşmuş olur çok da faydalı olur yeni alacaklar için.
  • vatanda 1600 den satılıyodu world card varsa

    quote:

    Orijinalden alıntı: eXpErT_

    Arkadaşlar en uygun diyatlı ama garantili olmak şartı ile nerden önerirsiniz ben bayağı araştırdım ama nakitte 1750tl aşağısına bulmak zor sanırım, paralel ithalat istemiyorum yalnız, birde ilk kurulumda bir tane bile ölü pizel çıkarsa birebir değişim garatisi olmazsa olmaz...
  • Samsung Türkiye tek ölü piksele değişim yapmıyor tek ölü piksel garantisi için paralel ithalat alacaksınız.. (Tabi kabul edeni var etmeyeni de var paralel ithalatta da.)
  • evet tek pixel için değişim yapmamaları çok saçma bana geliyor sonuçta hatalı üretim ayıp ürün sınıfına giriyor.
    vatan bilgisayarın elinde kalmamış sanırım 1600tl den kaçırdık ekranı :)
  • vatanı bugün aradım 40c650'de stok talepleri yokmuş. yani yakın bir gelecekte stoklara girmeyecek gibi duruyor.

    paralel ithalat olanlarda hangi firmalardan memnuniyet oranları nasıl acaba? yani en yüksek memnuniyet yüzdesi hangi firmadadır?
  • ib den en ucuza alırsın ama ürünü orada bulman zor. bimks ve golld da da fiyatlar ib ye yakın ve genel olarak bu 2 firmadan da şikayet eden kimseyle pek karşılaşmadım.
  • Ne üzel 3 gün içinde birsürü cevap verilmiş benim konumda 3 gündür açık 1 tane kahin çıkıp cevap yazmadı.Amma bilgisi olan varmış bu tv den ama çıkıpta basit sir sorunuma yardım etmeye tenezzül etmiyorlar servis de öyle kurmaya gelen adam türkçe menü yok diyor teşirdeki üründe menüye giriyom türkçe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: temser

    Ne üzel 3 gün içinde birsürü cevap verilmiş benim konumda 3 gündür açık 1 tane kahin çıkıp cevap yazmadı.Amma bilgisi olan varmış bu tv den ama çıkıpta basit sir sorunuma yardım etmeye tenezzül etmiyorlar servis de öyle kurmaya gelen adam türkçe menü yok diyor teşirdeki üründe menüye giriyom türkçe.


    Sizin tvyi aldığınız yer neden yardımcı olmuyor? Sonuçta adamlar size tv satmış ve para kazanmışlar. Yasal olarak da servis hizmeti vermek zorundalar. Açtığınız başlıkta servisin size verdiği cevap da servisin ne kadar bilgisiz ve ilgisiz olduğunu gösteriyor. Paralel ithalattan almanın sıkıntısı yaşıyorsunuz.

    Forumdaki arkadaşların kimseye cevap verme mecburiyeti de yok, para alıp yasal zorunluluğu olanlar ilgilenmiyorken foruma siteminiz haksız olmuş. Aynı şekilde birisi size gelse ve sizin foruma söylediklerini size söylese " Kardeşim bana mı sordun alırken" dersiniz. Tvnizdeki sorun da çok basit. Tvlerde aynı cep telefonları gibidir, her dilde menü vardır, yani özel yazılım falan yüklemeniz gerekmez, ayarlardan değiştirmeniz gerekiyor.




  • ayarlarda türkçe yok her dil var menü dilinde türkçe yokk türkçe karakter yokk.
  • Tvnin şu anki mevcut dili nedir? Tvnin yan tarafındaki etikette yazan televizyonun modeli nedir LEC650 mi LAC650 mi? Aynı şekilde MENU>>> SUPPORT ( kutu içinde soru işareti)>>> SAMSUNGA BAŞVURUN ( buna karşılık gelecek birşey) yazar buradan da tvnin modelini ve yazılımını öğrenebilirsiniz.

    LE (Europe-Avrupa) olanda türkçe vardır. LA ise (Asia-Asya) modelinde türkçe olmaz , sizin başka başlığa yazdığınız çince vs. olur. Bu güne kadar asya serisi tv getiren paralelci duymadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 18 Kasım 2010; 22:00:48 >
  • LE40C650 verisonda ise SQ02 yazıyor.
  • Tv açıkken 10 saniye kadar kumandanın EXIt tuşuna basın . Tv fabrika ayarlarına dönecektir. Sonra tv yeniden açılınca kurulum ayarlarından Türkiye- Türkçeyi seçebilirsiniz. Televizyondaki tüm kanal, görüntü ,ses ayarları sıfırlayacaktır.

    Tv hangi dilde onu yazmadınız. Youtube 'a girmek için İngiltere falan mı seçtiniz?
  • youtube girmeyi denemedim doğrusu beceremedimde ama dednizi yapıcam made in slovakia yazıyor arkasında.İngilizcede şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrParnassus -- 18 Kasım 2010; 23:37:39 >
  • Dedini yaptım dil sordu bana türkçe yoktu.Countrry dedinde türkiye var menü dilinde türkiye yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrParnassus -- 18 Kasım 2010; 23:49:16 >
  • Türkiyeyi seçince menü ne dile döndü? Türkçe olmadı mı? Sizin sorduğunuz menü ana menü mü yoksa altyazı ayarlarının olduğu menüsü mü?

    Başka başlığa sormuşsunuz altyazı menüsünden türkçeyi seçmek için film ve altyazının aynı olması lazım. Sonra film oynarken kumandanın Tools tuşuna basıp çıkan menüden Şifrelemeden Türkçeyi seçin. Altyazı menüsü çıkmıyorsa film ve altyazı farklı isimlidir , isimleri düzeltip yeniden deneyin.
  • altyazı gleiyor o sorunu hallettimde menü ingilizce halen benim.Goldda menüye girdim türkçe türkçe seçenek var eve geliyorum menu languıage diyorum türkçe yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrParnassus -- 19 Kasım 2010; 0:02:21 >
  • Uzaktan kumandadan MENU tuşuna basıp aşağı tuşuyla SETUp yazan yerde Menu Language yazan yerde English mi yazıyor? Eğer English yazıyorsa 19 defa aşağı tuşuna basınca Espanol>> Svenska 'dan sonra ne yazıyor?
  • 19 aşşa indimde en başa geliyo ibraniceye 18 de svenska var 17 de Espanol.Bütün diller var türkçe yok sanırım mazeretsiz teslim edicem bugün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrParnassus -- 19 Kasım 2010; 10:28:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender123
    Uzaktan kumandadan MENU tuşuna basıp aşağı tuşuyla SETUp yazan yerde Menu Language yazan yerde English mi yazıyor? Eğer English yazıyorsa 19 defa aşağı tuşuna basınca Espanol>> Svenska 'dan sonra ne yazıyor?

    Aynı sorun bendede var ve bendede svenska dan sonra basa donuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.