Şimdi Ara

:>>SAVAŞMAYA HAZIRMISINIZ<<<:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında ben bir önceki forumda hacker programlarının nasıl çalıştığını anlatacağımı yanlışlıkla yazmışım,Bundan dolayı site ve tüm kullanıcılardan özür dilerim,Ama yanlış yazmışım,Bu forumda size onları anlatacağım,Yani hackerler nasıl sizin bilgisayarlarınıza giriyorlar,aslında bende yeni buraya üye oldum,Ve bu konuyu açmamın nedeni,dün benim 2 tane msn kırdılar,ve benim niclerimle bazı sitelere saldırı düzenlediler,ben bir bilgisayar teknisyeniyim ve genede affetmiyorlar

    Evet Zaman kaybetmeden konuya geçelim...

    Bilgisayara Birinin girip girmediğini nasıl anlarız_?
    Yüklediğimiz anvirüs programları Ne kadar güven veriyor bize_?
    Msn için nasıl bir tedbir alabiliriz__?

    Ve buna benzerişeyler arkadaşlar,öncelikle ben sizin sorularınızı bekliyorum,lütfen güzel ve mantıklı,bize yakışan soruları soralım,tşk ederim...








  • kusura bakma arkadaş seni ben şikayet etmiştim,üzgünüm bir yanlış anlaşılma oldu.
  • İlk soruyu ben sorayım :
    Bir çoğumuz msn messenger ve eklentilerini kullanıyoruz .. Ve msn ne kadar güvenli sadece msn den konuşrak karşımızdaki ip mizi öğrenebilirmi ? yada dosya gondererek veya alarak ?
    Bir antivirus programı msn gelen dosyaların bilgisayarımıza kaydedilmeden zararlı olup olmadığını anlayabilirmi ?
  • şimdilik yazılım genelde anlatılan önemli konulara ekliyorum.ama birazdan üst konu olması için selenvirüse pm atacağım(hazır buradayken)
  • TŞK EDERİM CAN,ÖNEMLİ DEĞİL,SEN DOĞRU OLANI YAPTIN,HATTA TŞK EDERİM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fenris

    İlk soruyu ben sorayım :
    Bir çoğumuz msn messenger ve eklentilerini kullanıyoruz .. Ve msn ne kadar güvenli sadece msn den konuşrak karşımızdaki ip mizi öğrenebilirmi ? yada dosya gondererek veya alarak ?
    Bir antivirus programı msn gelen dosyaların bilgisayarımıza kaydedilmeden zararlı olup olmadığını anlayabilirmi ?


    hadi cvp plz
  • FENLİS TABİ Kİ;İYİ Kİ FORUMU AÇTIN,FORUMA BAKA BAKA GÖZ KALMADI BENDE : )) NEYSE GEVEZELİK YAPMADAN HEMEN KONUYA GEÇEYİMKARŞIDAKİNİN İP NUMARASINI ÖĞRENEBİLİRSİN,FAKAT BUNUN TEK BİR YOLU VAR,AMA BUNU KÖTÜ YOLDA DEĞİL İYİ YOLDA YAPMAN İÇİN SÖYLÜYORUM : )) SANA GÜVENİYORUM,BU ARADA SEN KİMİN SENİN PC'NE GİRİP GİRMEDİĞİNİDE BU YOLDAN ÖĞRENEBİLİRSİN.
    BAŞLAYALIM MI_?

    ÖNCE
    Başlat/çalıştır/cmd
    sonrada orya netstat -n yazıyorsun,ve enterliyorsun

    ha bu arada,senin girdğin web sayfaların ip numarasınıda veriyor,hangi web sayfa veya kimin bilgisayarı diye öğrenmek istiyorsan,onun içinde...

    Başlat/çalıştır/cmd

    netstat -b


    Başka sorularınız varsa buyrun emredin
  • güzel konu için teşekkürler... senin bizzat örnek gösterdiğin sorulardan birini sorayım ben de..: Msn için nasıl tedbirler alabiliriz?? ve sen teknisyen olduğun halde, 2 msnin nası hacklendi, vallaa merak ettim.
    bide bu konuyu "Internet,Network ve Güvenlik" bölümündeki Güvenlik kısmına taşımalarını modlara teklif ediim burdan.. bu olay Güvenlikle alakalı çünkü.. ayrıca "Internet,Network ve Güvenlik" alt başlığının DONANIM konusu altında değil de, YAZILIM konusu altında olmasının daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.. bilmiyorum modlar ne düşünür... yada sadece Güvenlik kısmını YAZILIMa taşısalar..?? Teşekküüüür!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüüü -- 17 Ekim 2005, 20:15:11 >
  • Yok ben nasıl olduğunu sormadım sadece görünebilirmi die sordum ..... Bildiğim kadarı ile iletişim microsoftun msn server lerı aracılığı ile olmuyomu ? yani ben once msn server ına bağlanıyorum sonra yoladığım ileti once msn server ına gidiyo sonra oradan diger kullanıcıya ulaşmıyomu ? Çunku mesela netstat-n yaptığında baym-cs123....... gibi şeyler çıkıyo yani direk bir ip i gorunmesi yok ....
  • güvenli bir sitede gezerken-örneğin bu sitede-sadece güvenlik duvarını açmanın zararı var mı?yoksa antivirüs,antispyware kullanılması zorunlu mu güvenlik için?-yavaş bir sistem kullanıyorum ve internette tamamen güvenli sitelerde geziyorum.adult,crack,warez(her ne demekse) tipi şeylerle uğraşmıyorum.dial up ile bağlanıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: öcüüü

    güzel konu için teşekkürler... senin bizzat örnek gösterdiğin sorulardan birini sorayım ben de..: Msn için nasıl tedbirler alabiliriz?? ve sen teknisyen olduğun halde, 2 msnin nası hacklendi, vallaa merak ettim.
    bide bu konuyu "Internet,Network ve Güvenlik" bölümündeki Güvenlik kısmına taşımalarını modlara teklif ediim burdan.. bu olay Güvenlikle alakalı çünkü.. ayrıca "Internet,Network ve Güvenlik" alt başlığının DONANIM konusu altında değil de, YAZILIM konusu altında olmasının daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.. bilmiyorum modlar ne düşünür... yada sadece Güvenlik kısmını YAZILIMa taşısalar..?? Teşekküüüür!!


    +1
    (ilk +1'im foruma katıldığımdan beri-post arttırma telaşı içinde olmadığımdan dolayı)




  • SANIRIM KONU GENELLİKLE MSN GÜVENLİĞİNE KAYDI,İYİDE OLDU...

    ÖNCELİKLE MSNİNİZİ BAZI TANIMADIĞINIZ İNTERNET CAFE VE BUNA BENZERİ YERLERDE AÇMAYINIZ,BİLİYORSUNUZ Kİ;ARTIK ÖĞLE PROGRAMLAR ÇIKMIŞ Kİ;ADAMLAR CAFELERDE KURUP GİZLİYORLAR,SİZ CAFEDE OTURUYORSUNUZ,TABİ HABERİNİZ YOK ADAMLARIN O PROGRAMI KURDUKLARINDAN,SİZ MSN,YAHOO,İCQ VE HER NE KADAR ŞİFLELİ PROGRAM VE E-MAİL VARSA GİRİYORSUNUZ VE SİZ KALKTIKTAN SONRA ADAMLAR GÖRÜYORLAR,EN GÜVENLİ YOL,BU İŞİ EVDE YAPMAK
    İKİNCİSİ MSNDEN HİÇBİRŞEY ALMAYIN,AFFEDERSENİZ BABANIZ BİLE OLSA ONDAN DOSYA VE BUNA BENZERİ ŞEYLER ALMAYIN : )) BENDE BÖYLE YAPTIM,VE BENDE O KADAR ÇOK GÜVENLİK PROGRAMI VAR Kİ; GENEDE BAZI TROJENLERİ YAKALAMIYOR,TABİ BUNLAR ENSON ÇIKAN ANTİVİRÜS PROGRAMLAR,FAKAT HEPSİDE BİRBİRİNDEN DANDİK,TABİ DANDİK OLANLARA SÖYLÜYORUM : ))

    UMARIM BENİ ANLAMIŞSINIZDIR,HA BU ARADA BEN TEKNİSYENİM,AMA HACKERLER EĞER BİR BANKADA HESABI OLAN BİRİNİN HESABINA GİRİYORLARSA,VE BANKADAKİ PC USTALARI YAKALAMIYORSA,BEN ONLAR İÇİN BİR HİÇİM : ))




  • virtual memory VE FENRİS BURAYI İYİ DİNLEYİN,ÖNCELİKLE VİRTUAL,SEN İSTEDİĞİN SİTEYE GİREBİLİRSİN,ZATEN BU YÜKLEDİĞİMİZ ANTİVİRÜS VE MİCROSOFT PROGRAMLARI YAKALAMIYOR BÖYLE ŞEYLERİ,YANİ SİTENİN İÇİNDEKİLERİ YAKALAMIYOR,ANCAK DOWNLOAD YAPTIĞINDA BU PROGRAMLAR DEVREYE GEÇİYOR,VE FENRİS,SENİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIM,EĞER ORADA 80,81,82,83,84,85 İLE BAŞLAYAN İP NUMARASI VARSA,O İP NUMARASI MSN KONUŞTUĞUN BİRİNİN İP NUMARASI,ONUNDA KİME AİT OLDUĞUNU SEN BUL ARTIK : ))
  • BAKIN SİZE ÇOK GÜZEL BİR SÜPRİZİM VAR ARKADAŞLAR,NETTE NASIL İP NUMARANIZI GİZLEYEBİLİRSİNİZ_?BUNU SİZE ANLATACAĞIM,TABİ BİLMEYENLERE ANLATACAĞIM,ARAMIZDA BENDEN DAHA İYİ BİLENLERİN OLDUĞUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM : ))

    FAKAT ARKADAŞLARIMIZIN SORULARI BİTSİN,ENSONUNDA ANLATACAĞIM....
  • aman sadece "msn güvenliği" demeyelim buna, zira genel güvenlikle ilgili de bizlere güzel önlemler aşılayacağına inanıyorum Gecenin Yıldızı arkadaşım.. konusu açılmışken senin kullandığın firewall ve antivirüsü öğrensek sakıncası yoksa? bide ben sana bi host ismi sorucam ben de sık sık
    a999.99.999-99.deploy.akamaitechnologies.com diye bi host ismi çıkıyo netstat komutunda(tabi bu 999ları örnek olarak yazdım, rakam 195le başlıyo falan..). hattaa genelde msn, hotmail,yahoo ya girdiğim zaman çıkıyo. şuanda hackli olduğumu biliyorum zaten. ama normalde çıkmaması gerekiyo diymi? çünkü hotmaile ait bi adres olduğnu zannetmiyorum. hiç rastladınmı?

    hattaa şu andakini yaziim: a195.22.198-24.deploy.akamaitechnologies.com
    ve bende şuan msn falan açık diil, sadece bu site ve CA da online tarama açık.
    googleda bi yerde şunu okumuştum: yukarıdaki rakamın içindeki tire çizgisi yerine nokta olursa, güvenli demekmiş. ama tire varsa fake host ismiymiş.. gibi bişii okumuştum. yada tam tersiydi, unuttum şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüüü -- 17 Ekim 2005, 20:37:59 >




  • Öcü dostum SANA BİRŞEY DESEM İNANMASSIN FAKAT İNANKİ DÜN MSN HACKERLANDIKTAN SONRA BENDE MSDOSTAN BAKTIM,VE AYNI SENİN YAZDIĞIN GİBİ ÇIKTI,EWET HAKLISIN BU MSN VE BUNA BENZERİ PROGRAMLA ALAKASI YOK,FAKAT GERÇEKTENDE BİRİ BİZİ İŞLETİYOR,BUNU BAŞKA TERTEMİZ,DAHA YENİ TOPLADIĞIM BİR PCDE DENEDİM,HEMDE MSN YAHOO NE KADAR SOHBET PROGRAMI VARSA KISACASI BENİM PCDE NE KDAR NET ÜZERİNE PROGRAM VARSA HEPSİNİ YÜKLEYİP ÇALIŞTIRDIM FAKAT ÖYLE ÇIKMADI,BENDE ŞAŞTIM KALDIM...
    VE BU ARADA BENİM KULLANDIĞIM GÜVENLİK YAZILIMINI SİZE SÖYLİYEYİM,BEN İKİ TANE KULLANIYORUM,MC AFEE VE NORTON 2005,BİRDE BİR ARKADAŞIN BANA ALMANYADAN YOLLADIĞI BİR TANE PROGRAM VAR,BAŞKADA KULLANMIYORUM,İLK ÖNCE PANDANIN ENSON YAZILIMINI KURDUM,FAKAT DİKKAT ETTİM,BENİM HİÇBİR E-MAİLİMİ AÇMIYOR,DAHA DOĞRUSU İZİN VERMİYOR,BENDE SADECE BU 3 TANE PROGRAMI KULLANIYORUM,AMA YETERSİZ,BEN MİCROSOFTUN YAZILIMLARINIDA KULLANDIM,FAKAT BENİM İŞİME YARMADI : ((




  • bu adrese sık sık rastlıyorum ben. ve şöyle duymuştum: bu bir yazılım şirketi ve msn, yahoo gibi firmalar bunlarla anlaşmış server olarak kullanıyolarmış, hatta FBI konuşmaları takip edebilsin diye işe yarıyomuş falan.. işin ilginciwww.akamaitechnologies.com a girdiğinizde böyle bir şirket var ve hiçbir anormallik yok. ama üstte dediiğim gibi, tire veya nokta arasında fark oluyormuş ve bu adreslerin birisi sahteymiş.

    şimdi başka ilginç bişey daha anlatıcam, bilgisayarda Windows Media Player açıkkken firewalla uyarı geldi, netstatta portun karşısında şu yazıyordu:www.go.microsoft.akadns.net
    sonra bunun gibi bir "akadns.net" hostuna daha rastladım. Lamerler uyanıklık olsun diye, adresin başına microsoft eklemişler, var mı böyle bişey yaa!! ve port numarasını kullanarak veyawww.akadns.net diye girmeye çalışıyorum, site bulunamıyor doğal olarak... buna ne buyurursunuz?? çok uyanık olmak lazım arkadaslar..

    işin ilginci, IP 207 ile başlıyor. bu microsoftun IPsi değil mi??




  • Dediğim gibi,bu işte ilginç olan birşey var,bunların ip numarası sahtedir,buna adım gibi eminim,size zaten bu yazıların sonunda nasıl ip numarası değiştiriler,ve hackerleri nasıl kandırırsınız,hepsini size anlatacağım,ama bu konu bu kadar az olmamalı,aramıza daha çok kullanıcı katılmalı ki;onlarında fikirlerini alalım,haksızmıyım öcüü kardeş,ve ben inanmıyorum,bunlar kesinlikle yahoo veya msn gibi kuruluşlarla iş birliği yapmıyorlar,bende web sayfalarına girdim fakat sitede yazılanlar pekte FBI veya buna benzer şeyler değildir.O yüzden pek bir mantık elde edemiyorum....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GeceninYildizi

    Dediğim gibi,bu işte ilginç olan birşey var,bunların ip numarası sahtedir,buna adım gibi eminim,size zaten bu yazıların sonunda nasıl ip numarası değiştiriler,ve hackerleri nasıl kandırırsınız,hepsini size anlatacağım,ama bu konu bu kadar az olmamalı,aramıza daha çok kullanıcı katılmalı ki;onlarında fikirlerini alalım,haksızmıyım öcüü kardeş,ve ben inanmıyorum,bunlar kesinlikle yahoo veya msn gibi kuruluşlarla iş birliği yapmıyorlar,bende web sayfalarına girdim fakat sitede yazılanlar pekte FBI veya buna benzer şeyler değildir.O yüzden pek bir mantık elde edemiyorum....

    siteye girnce normal bi şirket. ve varlığına inanıyorum da. amaa.. bunların ismini kullanıp tire ve çizgi farkı yaratarak sahte şey açıyolar demekki. FBI la ilgili bişeyi sitede bulamassın. ben bi yabancı forumda okumuştum. FBI bu serverı kullanarak Ladin olayları ile ilgili olarak msnde yazdıklarımızı okuyomuş falan filan.. Ladin, 11 Eylül vb. kelimeler gördükleri zaman, GÜMM. şüphe uyandırıyosun falan filan..

    haklısın, katılım olmalı bu konulara.. ve öncelikle GüvenliK başlığına taşınmalı.
    başka forum sitelerinde HAckerlık nası olur öğretiyolar... bizim DHde de Hackten nası korunuruz, bu öğretilsin dimi... ben bu konuda elimde ne kadar döküman varsa iletmekten zevk duyarım... katılım artsın..




  • BANA DESTEK VERDİĞİN İÇİN TŞK EDERİM,ASLINDA SANA DÜRÜSTÇE BİRŞEY SÖYLEYECEĞİM,BEN HACKER PROGRAMLARINI KULLANDIM,TABİ GÖRDÜKLERİMİ VE ELİME GEÇENLERİ,AMA NASIL KULLANDIM,SADECE DENEMEK AMAÇLI,ACABA NASIL BAŞKALIRININ PCSİNE GİRİYORLAR HABERSİZ DİYE BİR MERAKA KAPILDIM,SONRADA BENLE BİR ARKADAŞ DEVREYE GİRDİK,O EVDE BENDE KENDİ EVİMDEN,BAŞLADIK DENEMEYE HAKKETENDE ÇOK İLGİNÇ ŞEYLER ORTAYA ÇIKTI,AMA BUNU GERÇEKTEN SÖYLÜYORUM,BEN O GÜNDEN SONRA HİÇ KULLANMADIM,HATTA BENDEKİ TÜM PROGRAMLARI SİLDİM,ŞİMDİ İSE HACKERLARA KARŞI BİR PROTESTO DÜZENLİYORUM,DAHA DOĞRUSU YOLLAR ARIYORUZ,VE İNŞALLAH BAŞARILI OLURUZ,BANA DÜN YAPTIKLARINDAN SONRA BEN ARTIK BUNU BİR SAVAŞ SAYARIM,BENİ TÜM AVRUPADAKİLERE REZİL ETTİLER,HAFTALARCA,AYLARCA,HATTA YILLARCA GİRDİĞİM BİR ALMANYADAKİ TÜRKLERLE SOHBET KANLAI VARDI,BEN DEVAMLI ONA GİRERDİM,VE BENİ ORADA SORUMLU YAPTILAR,YANİ TERBİYESİZLİK YAPAN KİŞİLERİ BANLAIP,ONLARI BİR DAHA SİTEYE SOKMUYORDUM,TABİ BU ANLATTIĞIM SİTE BİR SESLİ SOHBET SİTESİ VE ÇOK DOSTLARIM VARDI,NEDENSE DÜN BİRİLERİ BENİM PC'YE GİRDİ ÖNCE BENİM MSNLERİ KAPATTI SONRADA KANALDAYDIM,AYNI BENİM NİCİM İLE GİRDİ, VE TÜM KULLANICILARI SİTEDE BANLADI VE SİTEDEN ATTI,ALLAHTAN SİTE SAHİBİ BENİ ÇOK SEVİYORDU,YOKSA İİM YAŞ : ((
    SİTE SAHİBİ ALMANYADA BİR TÜRK,VE SİTEYİ TÜRKİYE VE ALMANYADAKİLER İÇİN AÇMIŞ,AMA İŞTE BAŞIMIZA GELENLERE BAK,UMARIM İYİ SONUÇLARA VARIRIZ




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.