Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
4
Favori
165.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saol bilgiler için
    Bu arada zombi oynamak isteyen arkadaşlar eklesin,biz geceleri birkaç kişi oynuyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 15 Kasım 2010; 13:52:18 >
  •  Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Arkadaşlar COD:BC'deki zombi mod bana kalırsa ayrı ve özel bir konuyu hak ediyor.O yüzden burda haritalardaki ipuçlarını ve taktikleri paylaşıcam.


    1.HaritaKino de Totem.Açmak için özel bir uğraşa gerek yok.Orta boyutta bir harita.


    2.Harita: "Five". Senaryo modunu bitirdikten sonra açılıyor.Harita Pentagon'da geçiyor.Kino de Totem den daha büyük.

    3.Harita: Aslında tam harita değil.Dead Ops Arcade.Online şekilde oynanabiliyor.Bunu açmak için menü deyken L2-R2 tuşlarına basın.(Bi kaç kere)Sandalyeden kalktıktan sonra arkadaki bilgisayara "DOA"yazın.Oyuna girceksiniz.(Sandalyeden kalktığınız için ve oyunu açtığınız için trophy kazanacaksınız)
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Kino der Totem


    Kino der Totem Taktiği:Moddaki haritalarda öncelikli amaç elektriği geri getirmek.Kino de Totem etrafta çok fazla eşya olduğu için ve odaların boyutları küçük olduğundan 8.dalgadan sonra gelen zombi akınlarından kaçmanız zorlaşıyor.Bu yüzden çok çabuk elektriği getirip 5.dalga geçmeden paranızı 3000 yapmanız.

    Elektriği Kolay Yoldan Açma:Spawn odasında başladıktan sonra doğdunuz tarafa bakarak düz ilerleyin.(Merdivenlerin altındaki tarafa doğru)Önünüzdeki kapının açılması için elektriğe ihtiyacınız var.Sağ taraftan zombiler geliyor.Sol taraftaki kapıyı açmanız gerek.Yeterli parayı biriktirdikten sonra bu kapıyı açın.Aynı şekilde diğer kapıları açmaya devam ederek elektrik şalterine ulaşın.Eğer yukardaki kapıyı açarak gitmeye çalışsaydınız 5 kapı açmanız gerekecekti.Ama dediğim taraftan giderseniz 3 kapı açarak hedefe ulaşabilirsiniz.

    Silah Kutuları:Elektriği açtıktan sonra aktif oluyorlar.Haritanın belli bölgelerinde beliriyorlar.950 puana karşılık size rastgele vereceği silahı alabilirsiniz.Ama şunu da bilin ki bazen hiçbirşey de çıkmayabilir
    Kutuların yerlerini üstünde ayı olan kutuların arkasındaki tabeladan bakabilirsiniz.

    Pack-A-Punch(Silah Geliştirme)Kutusu:
    Bu kutu yukardaki filmin oynatıldığı odada saklı.Bu odaya gitmek için teleportu aktife etmeniz gerek.Elektriği geri getirdikten sonra,koşarak spawna dönün.Girdap şeklinde teleportu PS3'de ,Xbox'da basarak aktif edin.Sonra koşarak sahnedeki teleporta girin ve yukarı çıkın.30 saniyeniz var.Doğdunuz yerin arkasında kutu var.Fiyatı 5000 point.İstediğiniz silahı koyun ve gelişmisini alın.Makinelileri geliştirmenizi varsa ışın silahlarını geliştirmenizi tavsiye ederim.

    Uzun Süre Hayatta Kalma Taktiği

    Elektriği açtığınız salonda en arka tarafta kırmızı bir köşe var.Bu köşede pusun.Arka tarafınız boş olduğu için arkadan bir zombi saldırısına uğramicaksınız.Eğer silahınızı geliştirmek veya yeni silah almak isterseniz zombilerden birini hayatta bırakarak ihtiyaçlarınızı giderin.Eğer silahlarınızı geliştirip iyi bir seviyeye getirirseniz çok uzun süre hayatta kalabilirsiniz.Biz takım arkadaşlarımızla 17.rounda kadar geldik ama yanlışlıkla oyunu kapamam yüzünden ...


     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Five


    Five Taktiği:Bölüm Pentagonda geçtiği için nazi zombiler yok.Daha çok memurlar ve bilim adamları geliyor.Haritadaki bazı şeyleri anlamak gerçekten çok karışık.Heleki ilk oynayışınızda.Oyuna başladığınız zaman bulunduğunuz odada 3. dalgaya kadar para kazanın.Sonra asansöre gidin.Savaş odasındaki engelleri kaldırın ve büyük asansöre gidin.Yukarı kata çıkıp elektriği açın ve büyük asansöre geri dönün .Bir kişi arkadaki tahtaları düzeltirken 3 kişide normal kapıdan gelen zombileri öldürün.Asansör sizin yeni yuvanız.

    Elektriği Açma:İlk oynayışınızda muhtemelen bulamayacağınız bu şalteri bulmak için:Büyük asansöre binip yukarı labaratuar katına çıkın.Sağ veya sola sapmadan düz gidin.Ortaya geldiğiniz zaman solunuzdaki açık kapıdan içeri girin ve elektriği açın.


    DEFCON Seviyeleri(Silah Geliştirme İçin):Bu butonları açtığınız zaman alt taraftaki özel panik odası açılacak.Bunun için butonları açtıktan sonra hemen ortadaki teleporta girin.Odanın içinde doğucaksınız.

    Pentagon Thief(Özel Yaratık):Bu yaratık elektriği açtıktan sonraki her 5 roundan sonra geliyor(3.rounda açtıysanız 8.round)Bu yaratık size zarar vermiyor ama yakalarsa silahlarınızı alıyor.Bu yaratığı öldürürseniz max ammo ve kuru kafa çıkacak.Bu yaratığı öldürmek için savaş odasının yukardaki yuvarlak yürüme bölgesinde durun.Teleport etraflarını inceleyin.Eğer onu görürseniz arkanıza bakmadan koşun.Yaratık takip ettiği kişiyi yakalamaya çalışırken diğerleri de onu vurmaya çalışsın.Arkasında bıraktığı dumanı izleyerek nereye gittiğini görebilirsiniz.Eğer öldürürseniz kaybettiğiniz silahıda alıcaksınız.

    Öldürdükten sonra Trophy/Achivient alıcaksınız.



    TROPHYLER/ACHIVIENTLER:

    The Collector :Tek bir zombi oyununda duvarlardaki bütün silahları alın.(Kino der Totem daha kolay)
    Easy Rhino :Dead Ops Arcade'de,20 yada daha fazla düşmanı tuşuna basarak speed boostu kullanın ve öldürün.
    Sacrificial Lamb :Cross-Bow silahını Pack-A -Punch'da yükselttikten sonra patlayan oklarla tek atışta 6 zombi öldürün.
    Hands Off the Merchandise:Pentagon Hırsızını sizden silah çalmadan öldürün.
    Sally Likes Blood Trophy'sini Alma:Bu trophy almak için ard arda 3 zombiye tek kurşunda headshot yapmanız gerek.

    Kolay Yol:M14 Silahını Alın.Zombileri bir süre vurmayın.Peşinize takarak koşmaya başlayın.Hepsi arka arkaya dizildiğinde ateş edince %75 trophyi alıcaksınız.

    Hidden TROPHY:See Me, Stab Me, Heal MeBalistic Knife silahı geliştirildikten sonra takım arkadaşınıza fırlatıldığında onu iyileştirir.Bu yüzden balistic knife silahını kutudan temin edin.Pack-a-punch makinesinde geliştirin.Arkadaşınız el bombasını ısıtıp revive durumuna geçsin.Bıçağı fırlatınca iyileşicek ve sizde trophy alıcaksınız.(Trophy biraz geç geliyor.O yüzden attıktan sonra hemen gelmesini beklemeyin.Biraz bekleyin)

    Bonus:Tetik tuşlarına hızlı hızlı basarak koltuktan kalkın.Kalktıktan sonra arkadaki bilgisayara gidin.Bilgisayara "ZORK" yazarsanız hidden trophylerden biri açılır.

    Bonus2:Ben bu oyunun single bitirmek istemiyorum ama haritayı istiyorum diyorsanız PC'ye "3ARC UNLOCK" yazın.Tüm single bölümleri ,DOA ve "Five" haritası açılır.Ve intelleri de açmak istiyorsanız "3ARC INTEL" yazın.


    Haritalardaki Easter Eggler:Oyundaki zombi haritalarında bazı easter eggler var.Bu easter eggler oyuna direk olarak etki etmiyor.Müzik ve ses olarak varlar.Bunların nerde olduğunu ve bulunduğunu göstericem.

    Kino der Totem "115" Elena Siegman Kevin Sherwood Şarkısını Açma

    Haritanın belli bölgelerine yayılmış 3 tane taş var.Bu taşların yanına gidip hedef alın.Hedef alırken PS3'de kare,Xbox'da çarpı tuşuna basılı tutun.3'ünüde işaretleyince müzik açılacak.
    Taşların Yerleri:



    Kino der Totem 2.Easter Egg Film Makaraları:Silah geliştirme odasından 30 saniye sonra tekrar geri dönerken bazen yanlış yerlere ışınlanıyorsun.Bu odaların bazılarında film makaraları var.5 saniye içinde o film makaralarını alın.Daha sonra silah geliştirme odasındaki projeksiyona takın.Görüntüler değişecek.


    Five Haritası Eminem Won't Back Down Şarkısı İçin:
    Etrafta bulunan telefonlara hedef alıp kullanma tuşuna basarak cevap verin.Hepsine aynı şeyi yapınca şarkı açılacak.


    Five Haritası Elektrik Kapılarını Aktif Etme:

    1.Katta geçiş kontrol aletlerinin yanına gidince size erişim engellendi hatası verecek.Bu aletler kapılardaki elektrik tuzakları açıyor.Ama batarya gerekli.Bataryaları bulup yerlerine yerleştirmeniz gerek.

    Bataryaların Yerleri







    Pentagon Hırsızını Tek Oynarken Kolay Yoldan Öldürme:Oyuna başlar başlama Quick revive alın.Elektriği kendi çabanızla açın ve hırsız rounduna gelin.Hırsızın teleporttan çıkmasını bekleyin.Çıktıktan sonra size gelirken el bombasıyla kendinizi öldürün.Quick revive sayesinde ölmiceksiniz.Ama elinize updateli M91 ler gelicek.Bu sayede hırsızı bir yada 2 atışta öldüreceksiniz.

    Pentagon Hırsızını Öldürmenin Getirileri(Silah Kaptırmadan):Eğer hiç silah kaptırmadan Hırsızı öldürürseniz şu ödülleri alıcaksınız:Trophy,max ammo,dolar (?) ve en önemlisi silah geliştirme aletini yanlızca 1000 puan vererek kullanabilirsiniz.



     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Ascension



    Sovyet füze fırlatma üssünde geçen zombi haritası.Harita 1 Şubat'da Xbox Live'da First Strike DLC paketiyle yayınlandı.1 ay sonra PS3 ve PC için çıktı.
    Yeni Silahlar

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Gersch Device
    10 saniye boyunca zombileri içine çeken kara delik oluşturur.

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Matryoshka Doll

    Atıldığı zaman ard arda 5 kere patlayan bomba.


    Yeni Perkler

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    PhD Flopper


    Koşarken basınca prone geçtiğinizde etrafınızda patlama olur.

    Patlamayı gösteren resim

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Stamin-Up
    Hızı ve hareketliliği arttıran perk.


    Yeni Düşman
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:


    Space Monkeys(Uzay Maymunları)

    Haritanın belkide en zorlu düşmanları.Oyuncunun aldığı perkleri çalıyorlar.Perk makinelerini geçici süre kullanılmaz hale getiriyorlar.Cehennem Köpekleri roundlarında spawn oluyorlar.

    -Patlayan Böcekler-

    Eklenecek


    Yeni Eklenen Cihaz

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:


    Lunar Lander

    Oyuna bu cihaz üstünde iniş yaparak başlanıyor.Haritada 3 tane bulunuyor.Tekrar kullanmak için elektrik açılması gerekli.Bunun yanı sıra iniş noktalarına gidip podlar aktif edilmeli.
    Bir oyunda 3 cihazıda kullanırsanız "The Eagle has Landers" trophy/achivie(*)alıcaksınız.Kullanım 250 puan.


    Pack-a-Punch
    Makineyi aktif etmek için 3 tane füze noktasını(Landerları) aktif etmeniz gerek.Hepsini aktif ettikten sonra elektriği açtınız butonun yanındaki butona basmanız gerek.Bu sayede füze kalkış yapıcak ve altında Pack-a-Punch makinesi çıkıcak.

    Gizli Müzik


     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Yeni Harita:Call Of Dead

    Call Of Dead,Escalation harita paketiyle gelen yeni zombi bölümü.Bölüm Alaska'da bir gemide ve yanı başındaki gemide geçiyor.Haritanın özel yanı karakterleri.
    (Not:Karakterler farklı olsada harita Element 115 hikayesiyle bağlantılı olduğunu hatırlatim)

    Karakterler
    Sarah Michelle Gellar
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Danny Trezo
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Robert Englund
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Michael Rooker
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:


    Yeni Silahlar


    Scavenger:Call of Dead adlı zombi haritasında bulunan crossbowun sniper şekli.



    V-R11:Call of Dead adlı zombi haritasında bulunan ve zombileri insan haline geri döndürüp oyuncu için biraz zaman yaratan silah.

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:


    Yeni Düşman

    George A.Romero
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:


    Yıllar önce bir II.Dünya Savaşı filmi araştırdım.Elime bazı Nazi dökümanları geçirdim.Okuduklarama inanamadım.Ama en harika olanı ne dersen,o lanet olası garip şeylerden bazıları burada oluyor.- George A.Romero

    Film oyuncuları ile filmi çekerken gerçek bir zombi tarafından kaçırılıp zombiye dönüştürülüyor.George A.Romero ayrıca tüm zombi filmlerinin babası olarakda bilinir.

    G.A.Romero zombiyken elindeki baltayı kullanarak oyuncuyu elektrik akımına maruz bırakıyor.(Yaptığı hasar tam olarak bilinmiyor)İlk önce yanına yaklaşıp tam vuracakken uzaklaşsanız bile yinede elektrik akımına maruz kalıyorsunuz.(Haritada küçük bir göl var.Burda elektrik akımına maruz kalınca herhangi birşey oluyor mu bilmiyorum)

    Yeni Perkler
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

    Deadshot Daiquri:Steady Aim perki yerine geçebilir.Hedef almadan yapılan atışlarda(hip fire) headshot sanşını yükseltiyor.Ayrıca sniper ile hedef alınca artık nefesinizi tutmaya da gerek kalmıyor.





    Ek Bilgi: Tüm Silahlar



    Call of the Dead Stand achievement/trophy'sini Alma

    İlk önce ödülünün ne ile ilgili olduğunu söyleyeyim.Bölümde ilerledikçe geminin alt katında kilitli bir oda görüceksiniz.Yanına yaklaştığınızda kapıya vurulduğunu duyacaksınız .Bilin bakalım bu kapıya vuranlar kim?Orjinal Zombi Karakterleri(· Tank Dempsey · Nikolai Belinski · Takeo Masaki · Edward Richtofen)Teleporttaki bir arıza nedeniyle teleport onları buraya ışınlıyor ve odada kilitli kalıyorlar.Şimdi onları buradan kurtarmanız gerek ve onları Paradise dedikleri yere göndermelisiniz.(Paradesi=Cennet muhtemelen sonraki map mapckın zombi harita ismi olucak)

    Adım 1:İçeriye güç vermelisiniz.Yukarı kata çıkın ve masanın üstündeki güç podunu alın.Kapının sağ tarafına yerleştirin.
    Adım 2:Konuşmalardan sonra karakterlerden biri acil durum podlarını aktif edicek.Onları patlatmanız gerek.Yerlerini sonda videoda vericem.
    Multi Oynarkenki gerekli olan adımEğer tek değilde multiplayer olarak oynuyorsanız Nikolai'ye vodka götürmelisiniz.Geminin dışındaki korkuluklarda buzun içinde vodka var.Biri yukardan bıçakla vodkayı düşürürken diğeride aşağıdan vodkayı tutmalı.Tutunca kapının solundaki borudan vodkayı yollayın.
    Adım 3:Deniz fenerine gittiniz zaman aşağı doğru dönen merdivenlerin ortasında yeşil bir ışık görüceksiniz.Bu yeşil ışığa VR-11 ile vurulmuş zombiyi sokmanız gerek.Zombiyi içeri kadar çekin.Işığın yanında VR-11 ile vurun.Otomatik olarak ışığa gidicek.Havalanırken yükselmesi için ateş edin.Yükselince en altta gereken şeyi alıp kapının solundaki borudan verin.Karakterler kurtulacak ve sizde Wunderwaffe DG-2 alıcaksınız.




    Call Of Dead Haritasında Elektiriği Açma


    Normal haritalardaki şalteri indirmeniz gerek.Şalter geminin en üst katındaki odada.


    Pack-a-Punch


    Deniz fenerinin sarı ışığına bakarak makineyi bulabilirsiniz.

    Yeni Harita:Shangri-La
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:


    Annihilation,harita paketiyle gelen yeni zombi haritası.Harita içeriği diğer zombi haritalarına oranla daha karışık ve daha fazla easterr egg içeriyor.Haritada birçok dinamik araç var.Maden arabası,gayzerler,tuzaklar vb.
    Bunun yanında harita zombi mapları arasında en büyük easter egg'e sahip harita.Easter egg tamamlanınca oyunda bulunan tüm perkler kulanıcıya geliyor.Easter egg ismi :Eclipse(Tutulma)


    Eclipse Easterr Egg'in Çözümü


    Öncelikle oyundaki en zor easterr egg olduğu için ve haritalar daha elimde olmadığı için ufak hatalar olabilir .Ama bunun almanızı etkileyeceğini düşünmüyorum.Mesaj güncellenecektir.

    1.ADIM

    Elektriği açtıktan sonra başladığınız odada 4 tane karşılıklı buton olucak.Bu butonlara 4 kişi karşılıklı şekilde basmalı.Bu sayede tutulma olucak.1.adım tamamlandı.


    Eclipse Easter Egg 2.Adım
    Bu adımda yapıcağınız fazla birşey yok.MPL silahının yanında kuru kafalı bir buton olucak.Ona basın ve konuşmaların bitmesini bekleyin ve hiç zaman kaybetmeden 3.adıma geçin.
    Eclipse Easter Egg 3.Adım
    Bu adımda köprü boyunca 12 tane taşın arkadaşınızla birlikte eşini bulmanız gerek.Bunu yapmak için headset gerçekten iyi bir araç.Siz bir taşın üstüne çıkıp sembolu öğrenin ve taşın üstünden inin.Sembolu arkadaşınıza tarif edin ve onunda bulmasını sağlayın.Bulduğunuz zaman ikinizde aynı anda taşın üstüne çıkın.Eğer tüm taşları eşlestirirseniz bir ses duyucaksınız,başarılı olduğunuzu anlicaksınız.

    Devam edicek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 2 Ağustos 2011; 8:34:44 >







  • Çok faydalı rehber olmuş dostum. Ellerine sağlık.
  • rehber baya faydalı teşekkürler..
  • Teşekkürler
  • achievementı var hatta pentagon'daki haritada zor yapması the collector var bide bir zombi oyununda her silahı alınca olan achievement da çıkıyor ya
  • Trophyleri ve 3.haritayı daha eklemedim .Trophyler gerekli olur da 3.harita da yapmanız gereken özel birşey yok.O yüzden trophleri eklim.
  • Ödüller için yapılması gerekenler eklendi.
  • sen aldın mı peki hiç bir tane bile ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStark

    sen aldın mı peki hiç bir tane bile ?

    Dün internetten bulduğum kişilerle pentagon hırsızı için olan trophy denedik ama alamadık bir türlü :D

    Trophy kasmaya çok hevesli biri değilim .Ama gerçekten büyük bir COD fanı olduğum için bugün denicem.Dead Ops trophyleri kolay da patlayan oklarla 6 zombi alma :D

    COD:BC'den platin trophy alıcam o kesin ama :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 15 Kasım 2010; 11:19:34 >
  • Five adlı haritayı acmak için oyunu bitirmek gerekmiyor.Menüdeki adamımızı kaldırıp ilerideki pcye 3ARC UNLOCK yazınca FİVE adlı harita açılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 15 Kasım 2010; 11:21:39 >
  • Hocam iyi hatırlattın bonus bilgileri eklicektim ekliyorum şimdi.Yanlız onlar trophyleri engelliyor onuda söylim
  • Güzel rehber olmuş.Kargomu bekliyorum.Gelsin biraz zombi öldürelim
  • Vallahi daha tropilere bile bakmadım onuda geçtim senoryaya bile başlamadım.Benim bu haritalar hiç hoşuma gitmedi düşünüyorumda der reisedaki 30. leveldeki kadar zombi gelse nereye sığacaklar.Bu diğer zombi mapler psn'den falan satılmıyormu yada limited edition alsak der reise oynasak silahlar black opstaki gibimi olacak ?
  • Güzel bilgiler. Teşekkür ettim. Akşama denemesini yapacağım. :)
  • Ahmet Abi(tonimotto),COD7'deki silahlar oluyormuş.Yakında psnden satılmaya başlanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 15 Kasım 2010; 11:30:33 >
  • biz dün ardayla mermi manyagı yaptık hırkısı ölmedı namıssız...
  • Çok zor ölüyor.Buldunuz mu siz dün elektriği?Bugün ardayla silah geliştirme yerine kadar geldik de geri dönemedik :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ego555

    Çok zor ölüyor.Buldunuz mu siz dün elektriği?Bugün ardayla silah geliştirme yerine kadar geldik de geri dönemedik :D

    ardayla gırdık 2 yabancı bulduk sanırım buyuk asansore yakın bır yerde .
  • Evet yukarda yazdım nerde olduğunu.Asansörden dümdüz ilerleyince soldaki ilk açık kapı.

    Bu arada mystery box five haritasında 3.kattaki labaratuarların birinde.Akşama deniyelim onuda.İlk odada 10 bin yapıp bir zombiyi canlı bırakalım.Yukarı çıkıp silahları geliştirelim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.