Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA: (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
650
Cevap
4
Favori
165.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Harita:Shangri-La
     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:


    Annihilation,harita paketiyle gelen yeni zombi haritası.Harita içeriği diğer zombi haritalarına oranla daha karışık ve daha fazla easterr egg içeriyor.Haritada birçok dinamik araç var.Maden arabası,gayzerler,tuzaklar vb.
    Bunun yanında harita zombi mapları arasında en büyük easter egg'e sahip harita.Easter egg tamamlanınca oyunda bulunan tüm perkler kulanıcıya geliyor.Easter egg ismi :Eclipse(Tutulma)


    Eclipse Easterr Egg'in Çözümü


    Öncelikle oyundaki en zor easterr egg olduğu için ve haritalar daha elimde olmadığı için ufak hatalar olabilir .Ama bunun almanızı etkileyeceğini düşünmüyorum.Mesaj güncellenecektir.

    1.ADIM

    Elektriği açtıktan sonra başladığınız odada 4 tane karşılıklı buton olucak.Bu butonlara 4 kişi karşılıklı şekilde basmalı.Bu sayede tutulma olucak.1.adım tamamlandı.


    Gelince devam edicem.Şimdi denize gidiyorum




  • belki konu ile alakası yok ama... yeni çıkan harita paketini PS üzerinden kredi kartı hatası verdiği için alamıyorum, fakat PC den store'a girdiğimde... call of duty yazıyorum arama çubuguna veya black ops.. yazdıklarımla alakalı hiç bişi çıkmıyor.. koca oyunun resmi bile cıkmıyor... bir yerlde yanlıs bişimi yapıyorum acaba? varmı bilgisi olan ?
  • yokmu bu konuda yardım sever bir arkadaş? :)
  • Hocam bir bilgim yok o konuda.Umarım çözersin.


    Eclipse Easter Egg 2.Adım
    Bu adımda yapıcağınız fazla birşey yok.MPL silahının yanında kuru kafalı bir buton olucak.Ona basın ve konuşmaların bitmesini bekleyin ve hiç zaman kaybetmeden 3.adıma geçin.
    Eclipse Easter Egg 3.Adım
    Bu adımda köprü boyunca 12 tane taşın arkadaşınızla birlikte eşini bulmanız gerek.Bunu yapmak için headset gerçekten iyi bir araç.Siz bir taşın üstüne çıkıp sembolu öğrenin ve taşın üstünden inin.Sembolu arkadaşınıza tarif edin ve onunda bulmasını sağlayın.Bulduğunuz zaman ikinizde aynı anda taşın üstüne çıkın.Eğer tüm taşları eşlestirirseniz bir ses duyucaksınız,başarılı olduğunuzu anlicaksınız.

    Devam edicek.
  • ben COD 7 ZOMBİE PC DE ONLİNE OYNAMAK İSTİYORUM BANA BİRİ PMDEN YARDIM EDEBİLİR Mİ ?

    ÖZELLİKLE EGO555 SİZ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ BU İŞİ LÜTFEN YARDM
  • Çok basit. İnternet bağlantısı gerekli öncelikle. Sonra senaryo modunun olduğu oyunu açıyorsunuz. Oturduğunuz yerde gördüğünüz televizyonda zombie zaten yazıyor. Onu seçiyorsunuz. Arkadaşınızla birlikte oynamak için online>private'i seçiyorsunuz. Tek oynaka için de soloyu.
  • arkadaşlar ben zombie yi solo playden oynuyorum şu an 29.leveldeyim. tüm makinelerdeki içecekleri içtim. makine dairesine ışınlandım oradan silahı yükselttim. yardımcı trainer sayesinde ölümsüzüm, silahımda mermi hiç bitmiyor. fakat para hilesini çalıştıramadım. neyse. bu binadan bir çıkış noktası var ama ben bulamadım. duvardaki tahta haritadaki odalardan birinin ampülü yanıyor fakat o odayı bulamıyorum. binadan çıkış var fakat çıkışı bulamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesuronline

    arkadaşlar ben zombie yi solo playden oynuyorum şu an 29.leveldeyim. tüm makinelerdeki içecekleri içtim. makine dairesine ışınlandım oradan silahı yükselttim. yardımcı trainer sayesinde ölümsüzüm, silahımda mermi hiç bitmiyor. fakat para hilesini çalıştıramadım. neyse. bu binadan bir çıkış noktası var ama ben bulamadım. duvardaki tahta haritadaki odalardan birinin ampülü yanıyor fakat o odayı bulamıyorum. binadan çıkış var fakat çıkışı bulamıyorum.


    online bastığımda HATA alıyorum ve oyu kapanıyor
  • binadan çıkış felan yok...o tiyatronun içinde geçiyor oyun...o ampülse silah kutusunun nerede oldugunu belirtiyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redwan

    binadan çıkış felan yok...o tiyatronun içinde geçiyor oyun...o ampülse silah kutusunun nerede oldugunu belirtiyor...

    Binadan çıkış derken merdivenlerin altındaki kapıyı kastetmiş.
  • sanmıyorum çünkü teleport u felan bulmuş...haritayı çözmüş çıkışı arıyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesuronline

    yardımcı trainer sayesinde ölümsüzüm, silahımda mermi hiç bitmiyor.


    Nasıl oluyo peki bu ölümsüzlük, hile olmadan? Nedir bu yardımcı trainer?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Ağustos 2011; 19:17:01 >
  • bayadır zombie oynuyorum hiç böyle şey duymadım.ölümsüzlük felan filan...ilginç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redwan

    bayadır zombie oynuyorum hiç böyle şey duymadım.ölümsüzlük felan filan...ilginç


    Oyunda ölümsüzlük ps3 ve xboxda yok.PC'de var.Arkadaş sanırım pcde oynuyor.
  • ben multi de kino 42 five 40 yapdım suan cd satıldı oynayamıyorum :(
  • Bir şeyler soracağım belki komik gelebilir. Şimdi oyunu yükledim normal call of duty black ops [SKIDROW] idi yani. Oyunu açmıştım ama zombi kısmını bulamamıştım. Multiplayerden mi oynanıyor? Eğer multiplayerden ise internetten indirirsem oynayabiliyormuyum? Birde internette 2 tane var biri 4 buçuk gb diğeri 7 gb falan [SKIDROW] yazıyor daha önce skidrowu indirmiştim. Diğeri neden daha küçük? 7 gb çok uzun sürüyor yoksa indirirdim de...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eka01

    Bir şeyler soracağım belki komik gelebilir. Şimdi oyunu yükledim normal call of duty black ops [SKIDROW] idi yani. Oyunu açmıştım ama zombi kısmını bulamamıştım. Multiplayerden mi oynanıyor? Eğer multiplayerden ise internetten indirirsem oynayabiliyormuyum? Birde internette 2 tane var biri 4 buçuk gb diğeri 7 gb falan [SKIDROW] yazıyor daha önce skidrowu indirmiştim. Diğeri neden daha küçük? 7 gb çok uzun sürüyor yoksa indirirdim de...


    Hocam burası Playstation bölümü.Burda zor yanıt verirler.PC bölümüne sorman lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 22 Ağustos 2011; 9:54:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ego555


    quote:

    Orijinalden alıntı: Redwan

    bayadır zombie oynuyorum hiç böyle şey duymadım.ölümsüzlük felan filan...ilginç


    Oyunda ölümsüzlük ps3 ve xboxda yok.PC'de var.Arkadaş sanırım pcde oynuyor.


    Ben de PC'de oynuyorum. PC'de de ölümsüzlük diye birşey yok; hile kulanılmıyorsa. Ben kullanmadım ancak kullanıldığında öyle olduğunu duydum. Juggernaut içeceğini içtiğinizde dayanıklılığınız artıyor sadece, o kadar. Hem mantıklı da değil zaten ölümsüz olmak.

    Önceden Solo'yu tek başınıza da oynayabiliyordunuz ancak son güncellemelerden sonra onun için de online bağlantı istiyor saçma bi şekilde. Enteresan olan, arkadaşlarınızla aranızdaki ve dünya sıralamasında yalnızca çoklu oynadığınız oyunları tanıyor. Tek olarak yaptığınız levelleri saymıyor.




  • Ben PC üzerinden aylardır oynuyorum. İlk defa kutudan ilk iki çekişte raygun ve thunder verdi ve 53. levele kadar çıktım. Uykusuzluktan sersemlemiştim artık ve karambole gelip öldüm yine. Raygun'ın modifiye edilmiş haliyle 70 mermide bir tanesi ölüyordu artık. MP5'le bir tanesine tam 3 şarjör boşalttım, ölmedi yine de. Mermiler bitince gidebildiğim yere kadar elimdeki puan nisbetinde elektrik kullanarak geçmeye çalıştım.

    2 veya 4 kişiyle 22'yi geçemedik ama. Aramızda iyi bilmeyenler de var çünkü.

    Bu kadar sûnî zorlaştırmanın ne anlamı var anlamadım. Artan level nisbetinde zombilerin sadece sayısı artsa daha mantıklı olurdu. Bu kadarı imkansıza yakın saçma. Vurulma zorlukları artacaksa bile 15-20 mermiyi geçmemesi gerekir bence.

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

     Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 22 Ağustos 2011; 16:18:18 >




  • ama bu konu baya iyi,
    eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.