Şimdi Ara

Ders çalışma sitesi arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • okula gidip tahtada anlatılanları dinleme ile olucak iş değil bana sağlam bir ders sitesi lazım basit basit konuları verip geçmeyen ayrıntılı ders anlatımları olan bir uygulama bulmak mümkünmü ahali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carnage2 -- 14 Kasım 2010; 23:04:40 >



  • ekolhoca.com , online video ders sitelerinin ilk örneği olduğu için sonradan gelenlerin yanında çok amatör kalıyor artık. (2007'nin başında açıldı yanlış bilmiyorsam, ilk kez o zaman girmiştim)

    körfezvideo.com veritabanındaki ders anlatım videoları ile video çözümlü sorularıyla güzel bir sistem olmuş bence, zaman geçtikçe de geliştiriliyor sanırım.

    Bir de geçen gün Google'dan bulup girdiğim lisefizik.com diye bir site var. Lise müfredatına göre ayrılmış konuları ve büyük bir emekle derlendiği belli olan flash animasyonlarıyla güzel bir site.

    Yine Fizik dersinden Mustafa Tekinay'ın vimeo.com'da ders anlatım videoları ile Birey Fizik ve Güvender Fizik kitaplarından soru çözüm videoları var, tavsiye ederim.
    Yeri gelmişken internette Fizik konu anlatım videolarında Ayhan Çirkin diye bir adamın videoları da var ama tam anlamıyla zaman kaybı. İyi anlatmadığı gibi eksik ve atlayarak gitmesi de ayrı bir fecaat.

    Ayrıca İngilizcen yeterli seviyedeyse Fizik için şu siteye de göz atabilirsin:http://www.physicsclassroom.com/mmedia/ Bizdeki Fizik müfredatıyla neredeyse birebir uyumlu. Animasyonları ve Check Your Understanding bölümündeki basit seviye sorularına bakabilirsin.
    Bir de şu var, zamanında yer imlerine kaydetmiştim. Ücretsiz simülasyon siteleri arasında güzel bir site:http://phet.colorado.edu/

    Bir ara eduvido.com diye bir site vardı, çok başarılıydı ama sonradan ne olduysa oldu o site kapandı. Şu an girilemiyor.
  • merhaba arkadaşlar yeni keşfettiğim bir siteyi paylaşmak istiyorum. www.dersvizyon.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.