Guitar Hero (1 ve 2), Rock Band serisi ve Dance Central gibi ritim/müzik oyunlarının yapımcısı Harmonix Music Systems satılığa çıkartıldı. Harmonix'in sahibi Amerika'da ikamet eden Viacom'du ve stüdyoyu satacağını duyurdu.
Viacom, 30 Eylül'de sona eren mali dönemi ile ilgili açıklama yaparken Harmonix'in finansal performansının kötü olması dolayısıyla böyle bir karar aldığını belirtti. Son dönemdeki maddi düşüşleri Harmonix'e yükleyen firma, yüksek maliyetli aksesuarları nedeniyle Rock Band 3 gibi yapımlarından istedikleri başarıyı elde edemediklerini açıkladı.
Harmonix ise gerçekleştirilecek el değiştirme işleminin Rock Band 3'ün desteklenmesini etkilemeyeceğini ve içerik yayınlamaya devam edeceklerini açıkladı.
Son Rock Band çok iddialı gelmiyor muydu?
EA alacaktır büyük ihtimal. Activision'u boş bırakmamak lazım. Neversoft vs Harmonix
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Son Rock Band çok iddialı gelmiyor muydu?
Çok iddialı geliyordu da, yazıda da belirtildiği gibi enstrüman fiyatları uçuk olunca kimse ulaşamadı tabii. Doğaldır istediklerini elde edememeleri. Yoksa gayet güzel oyun, inceleme puanları da yüksek.
Ne kadardı gitarı, oyun sistemi nasıldı merak ettim biraz bakayım videolara.
EA alırsa sonu GH'ye dönebilir RB'nin ama Activsion kadar öldürmezler seriyi herhalde Harmonix izin vermez..
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_Warrior
EA alırsa sonu GH'ye dönebilir RB'nin ama Activsion kadar öldürmezler seriyi herhalde Harmonix izin vermez..
Oyunun yayıncısı EA yalnız da, sadece yapımcı stüdyosu satılıyor sanırım?