Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.062
Cevap
103
Favori
521.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm alk arkadaşlar şuan mega paket kullanıyorum 24,99 geçenlerde aradılar 29,99 fiyat verdiler siz delimisiniz indirim yapacağınıza zam yapıyorsunuz dedim iptal ettiririm dedim şimdide görüştüm iptal için adamlar sinema, dizi ve belgesel açık 19 tl fiyat verdi diğer paketlerde 6 ay ücretsiz yine tatmin olmadı buradaki fiyatlardan bahsettim nisanın 11'ine kadar beklememi söyledi tüm kanallar açık olsun 19 tl ye fitim dedim oralı olmadı en kötü iptal ettirecem çok önemli değil artık eskiden maçlar vardı şimdi oda yok çokta tın bu arada ilk abonelerdenim 2007 yılında aldım cihazı 2011 yılından beride hd kullanıcıyım ve hd kutu bana ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu1905 -- 31 Mart 2016; 14:39:00 >
  • burayı takip ettiklerinden ciddi ciddi şüphelenmeye başladım az önce aradılar ve direkt olarak 15TL*12 ay mega paket teklif ettiler. Sadece şu belgesel paketini 6 ay hediye ettiler :) iyi bir anlaşma oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunce -- 31 Mart 2016; 19:01:46 >
  • ozgunce O kullanıcısına yanıt
    kardeş valla çıldırcam

ben 4 aydır konuşuyorum hala mega pakette 24 tl nin altına düşmediler..sen nasıl aldın?kaç yıllık modül kullanıyorsun?
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    bu 4.yılım olacak, dün buraya yazdıktan sonra aradım müşteri hizmetlerini taahhütsüz 1 ay alıp iptal ettiririm diye düşünüyordum ki aile paketi için 77TL istediler mega paketi sormadım bile... artık vaz geçmiştim ki bugün onlar aradı, arayan kişi sms'e geri dönüş yaptık dedi. sanırım geçen hafta 2850'ye mesaj atmıştım. eğer denemediysen birde mesaj atmayı dene derim ben.
  • Benim sine-dizi modül vardı yılbaşında bitti. 160 tlye almıştım. Geçenlerde aradılar mega paket için 285 tl gibi bir fiyat verdiler. 200 olsa kabul edecektim. Fiyat yüksek dedim kapattım. Hatta digitürkün ayda 12 tlye süper paketi verdiğini de söyledim. O fiyata vermez dedi. 200 tlye verirlerse tekrar almayı düşünüyorum. Olmazsa alternatif filbox yada digitürk bakacağım artık.
  • D Smart teklif süreci Sıralı Tam Liste(Modüllü Üyelik);
    1. Uyelik bitisine 1 ay kala sinema paketine 40 TL Teklif.
    HAYIR
    2. Uyelik bitisine 2 hafta kala 30 TL teklif.
    HAYIR
    3. Uyelik bitişi.
    4. Uyelik bitişinden 1 hafta sonra 30 TL+6 Ay full paket
    HAYIR
    5. 1 Ay sonra 30 TL full paket 24 Ay taahhüt.
    HAYIR
    6. 1.5 Ay sonra 15 TL D smart full paket D smart Blu ıvir zivir belgesel paketi 12 Aylık taahhüt.
    EVET
    Son verdikleri teklif Sms ile iletildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bir yardımınızı isteyeceğim. Modüllü üyeliğim 3 ay oldu biteli baştaki teklifleri kabul etmedim. Dün ben aradım 12 ay 228 TL 6 taksit dediler sinema dizi spor için iyi tamam dedim dayanamadım. Bir gün oldu yani başlayalı 4 belgesel kanalı ek pakaetmiş hediye falanda vermediler. Bu anlaşmadan cayma hakkım varmıdır. Ek belgeselleri verseler tamam diyeceğim yinede ama vermezzseler cayma hakkım varmı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşım sana yardımcı olabilirim. Bende modül yok, hd uydu alıcı ile birlikte 12 ay toplam 228 TL.'ye bana devredebilirsin. Eskişehir'de oturan bir tanıdık bir abi dersin. Müşteri hizmetlerine de muhtemelen gerekçeler sunarak kabul ettirdikten sonra bana mail atarsan cep numaramı sana mail atarım. müşteri hizmetleri de beni arar senin taahhüdün kalkar benim üzerime devir yapar. Ben de digitürk'ün tüm kanalları açık durumda aslında dsmarta ihtiyacım yok, dsmartta izlemek istediğim Formlua1 yarışları var, (son anda F1 yarışlarını digitürkün elinden dsmart aldı) bu durumu da temsilciye söyleyebilirisin, tüm kanallar açık olduğundan dsmarta biraz fazla para vermek istemiyorum (digitürk film, belgesel, sinema salonları, çocuk, ulusal, hd, eurosportlar, avrupa ligleri spro extra, salon kanalları hepsi açık dsmarttakilerden çok daha kaliteli film, salon kanalları var). Hem 150-200 TL. cayma cezası parasından da kurtulursun.
  • mustafakis M kullanıcısına yanıt
    Yeri değil ama tüm arkadaşlardan özür dileyerek sormak istiyorum. d smart ın formula 1 i aldığını nereden öğrendiniz ? benim bildiğim tek yarış avustralyayı yayınladılar. bu haftaki bahreyn için ise herhangi bir resmi açıklama yok ??
  • SİNEMA-DİZİ-SPOR belgesel kanallarını ve 16mb 50akk li 55tlye aldım kazıkmı yemişim acaba ?
  • exLovee kullanıcısına yanıt
    Güzel teklif almışsın hayırlı olsun

• haacar kullanıcısına yanıt
    Bahreyn i de vericekler sanırım.durum karışık.tek yarış usulü gidiyolar ama kesin bi hak mevzusu yok daha

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. üstte arkadaş f1 için d smart alıyorum deyince bir gelişme oldu zannettim ama beklemeye devam anlaşılan
  • Modüllü üyeyim. 04.04.2016 günü sözleşme bitiyordu. İki kez arandım süper pakete 22 tl dediler. Ben de kabul etmedim. Bugün ben aradım. İptal birimine aktardılar. Görevli kadın bana 17 tl ye mega paket ve 3 ay da belgesel paketini teklif etti kabul ettim. En son 1 yıl mı 2 yıl mı diye sordu ben de 2 olsun dedim. Her sene uğraşmaktansa işime geldi. Ben anlaşmadan memnunum.

• Ulan bu dsmart ne boyle kafasına göre takılıyor.

Hocam merhaba.

Bugün d smart mh ile görüştüm ve uzun pazarlıklar sonucu mega paket ve 16 mbit adsl interneti bir sene taahhütlü olarak 48 tl ye anlaştım. ilgilenip yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.çok güzel bi fiyat diğer arkadaşlara da örnek olur

• Bende bugun aradim sosyal paylasim sitelerinde 15 ile 19 tl arasinda mega paketlerin yer aldigi uyelikleriniz var dedim...sonuc olarak 22 tl kurus inilmiyor dendi bilmem ne her seyi dedim ama yok yani ne mega nede 19 ne 15 super paket 22 tl devam etmek isterseniz dedi kadin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal ettiricem deyin düşerler fiyatı.devam edicekseniz

Teşekkür ederim hocam sayenizde

Önce 68 tl den kapı açtılar ama yarım saat konuştuk. en son kablonet internet+tv için 40 tl fiyat veriyor dediğimde tamam ben de 48 vereyim boşuna bunu iptal edip başka firmayla tekrar abonelik için uğraşmayın aktivasyon ücreti filan alırlar dedi ben de kabul ettim..
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.