Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.100
Cevap
103
Favori
522.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasamkn

Arkadaşlar bugun müşteri hizmetleti ile gorustum 11 tl olayiyla ilgili, 6 ay hediye gozuken mega paketin her 6 ayda bir yenilenecegini 24 ay boyuncada tum kanalların acik kalacağını belirttiler.

Peki 6 ayda bir yenileneceğini nasıl garanti ediyorlarmış? Birşey söylediler mi?

Ben şikayet oluşturalı 6 gün oldu. Hala kayıtlar dinlenmemiş. Acaba cayma süresini mi geçirmeye çalışıyorlar diye de düşündüm. 7 gün diye biliyordum ama bugün baktığımda 14 gün olduğunu gördüm. Ama 14 gün beklemeyi de düşnmüyorum. İşin açıkçası ciddiyetsizlik. Sen adamları dolandırıcılıkla suçla, adamlar seni hiç sallamasınlar... 3. sınıf işletme tavırları mükemmel...

Bu arada sitedeki sözleşme de aşağıdaki bilgi yer alıyor:

"4.1.16. Mesafeli Satış Halinde Cayma Hakkı:
    Tüketicinin, mesafeli satış yöntemiyle hizmet satın alması halinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde, teslim aldığı malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı/sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren 20 (yirmigün) içerisinde malı geri almayı taahhüt ederiz.
    ABONE, cayma ihbarını yazılı olarak veya faks yoluyla veya güvenli elektronik imza ile gönderilip saklanabilen metinler kullanmak suretiyle PLATFORM’a ya da yine yazılı olarak PLATFORM’un abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili temsilcisine bildirir. Bu halde ABONE’den ayrıca aylık hizmet bedeli alınmaz."

Arkadaşlar bugun müşteri hizmetleti ile gorustum 11 tl olayiyla ilgili, 6 ay hediye gozuken mega paketin her 6 ayda bir yenilenecegini 24 ay boyuncada tum kanalların acik kalacağını belirttiler.

Öyle saçma şey olur mu yahu. Madem abonelik açıyorsun 24 ay mega paket aç aboneliği. Hadi o kadar uzun süre taahhüt etmek istemiyorum dersin 24 ay aile paketi 24 ay mega paket hediye aç.

Az önce yine aradım hani dönüyordunuz 72 saat içerisinde dedim. 1 hafta oldu. Bu akşama kadar dönmezseniz iptal ettireceğim aboneliği dedim.
  • Mayıs'ta biten modül üyeliğim için yapılan abuk subuk tekliflerden sonra dün 12 ay 15 TL'den tüm kanallar açık artı blue üyeliği teklifini kabul ettim..Online işlemlerde Aile hd paketi görünüyor alt satırda 12 ay mega hd hediye yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemege35 -- 18 Ağustos 2015; 17:15:17 >

23 ağustosta taahhüdü bitecek olan Uydu alıcılı aylık 24 tl olan mega paketimi iptal etme blöfünde bulundum...İptal onayı aldı ve iptal birimine aktardı.İptal birimindeki arkadaş 24 tl den devam edin o lig gelecek bu lig gelecek falan feşmekan saydı durdu...Dedim bu fiyatlara olmaz...Dedi o zaman siz bize faks çekecek biz üyeliğini iptal edecek...

Faks çektikten sonra fiyat düşerler mi yoksa iptal mi ederler???

Uydu alıcılı abonelerde 11 tl lik teklif pek yok gibi.15-19tl teklif ediliyor...

Faks gönderip göndermeme arasında kaldım.1 yıl daha kullanmak niyetindeyim.Sizce ne yapmalıyım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarıda bir arkadaşa da blu ile 15 tl teklif etmişler 12 aylık onda 12 ay hediye görünüyormuş mesela mega paket bunu gördükten sonrada içime sinmedi açıkçası. Sizlere ne gibi bir dönüş yaptılar acaba?

Telefonda aynen o şekilde belirttiler arkadaşlar bende iptal isteğini geri çektim sonuçta görüşme kaydı var adam açık açık söylüyor, bilemiyorum yinede bende de bir kuşku kalmadı değil hani.

Yukarıda bir arkadaşa da blu ile 15 tl teklif etmişler 12 aylık onda 12 ay hediye görünüyormuş mesela mega paket bunu gördükten sonrada içime sinmedi açıkçası. Sizlere ne gibi bir dönüş yaptılar acaba?

Bir sonuç yok. Dün yine aradım hani kontrol ediyordunuz görüşme kaydını ne oldu dedim. Telefondaki bayan "tekrar istek açıp işlemlerin hızlandırılmasını talep ediyorum" dedi.

%100 ihtimalle görüşme kaydını dinlediler. Benim ne kadar net şekilde soru sorduğumu, karşımdakinin de o kadar netlikte 24 ay Mega Paket dediğini duydular, görüşme içerisinde hiç bir şekilde "6 ay hediye" cümlesinin geçmediğini de duydular ama akıllarınca bekletip beni oyalıyorlar.

Adım gibi eminim
    -Görüşmede 6 ay gibi bir süre kesinlikle geçmedi
    - 2 defa teyit ettirdim 24 ay boyunca sabit fiyat Mega Paket değil mi diye
    - Paket ismi değiştirip uyanıklık yapmasınlar diye karşı 2 defa da 24 ay boyunca tüm sinema , spor ve belgesel kanalları açık olacak değil mi diye. Hatta karşımdaki abartarak evet 24 ay boyunca d-smarttaki bütün şifreli kanalları seyredeceksiniz dedi

Yani bu şu demek. Mega paketini adını ultra-süper paket bile yapsanız bana d-smart bünyesindeki bütün kanalları 24 ay boyunca 11 TL den sunmak zorundasınız.

Bunu şu yüzden söyledim. Bütün platformlar zamanla paket isimlerini değiştirip kanalları başka paketlere aktarıyorlar. Yani siz mega paket almış oluyorsunuz ama adamlar mega pakete 2 kanal koyup diğerlerini başka paketlere aktarıyorlar.

He adamlar şunu diyebilir yok arkadaş ben bu paketi bu fiyattan veremem size şunu vereyim onun yerine. O zaman de selametle derim aboneliğimi kapatsınlar. Çok da lazım değil.

Edit İlave : Az önce kendilerini BTK ya da şikayet ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 19 Ağustos 2015; 13:32:40 >
  • Boşverin d-smartçılardan teklifi filan hepsidijital.com da yıllık super paket 299 tl. 13 tl ilk üyelikte hediye. aylık 23,8 tl ye sadece bir kart ile kutusuz, kablosuz, faturasız, depozitosuz izleyebiliyorsunuz. Bir hafta sürdü gelmesi ama %100 çalışıyor.
  • bugün mutlu sona ulaşıldı. memnundum dsmartın hem internetinden hem tv sinden. 10 tl ful blue dahil sd yayın kullanıyordum. tv yi hd yapınca sd yayınlar çamur oldu. internetteki adreslerinden istek formu gönderdim. bugün aradılar 16 tl 12 ay bulue dahil hd yayın aldım. ev kurulum yapacak yere yakın olunca gittim yeni receiverimıda aldım. vestel reiver verdiler. akşam fenerin maçını full hd seyredeceğiz. birde yenersek deymeyin keyfimize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 de teknosadan 699 tl ye hd+ cihazıyla 24 ay giriş paketi aldım. Taahhüt bitince aradım indirim yapmadılar. Hatta piyasadan daha yüksek fiyat verdiler bende kullanmadım cihaz zaten benimdi. ^ay sonra arayıp tüm paketleri açıyoruz 29 tl ye dediler kabul ettim şimdi 1 senem dolacak 212 li numara aradı aynen devam edelim diyorlar ama görüyorumki daha uygun alanlar var söyledim sizinki hd+ plus dediler. 15-20 tl ye bağlarsam almayı düşünüyorum herkese saygılar.
  • Benim 1 Yıldır kullandığım modüllü süper paket üyeliğim Pazar günü bitti. Üyelik bitmeden önce ilk 57TL Süper paket, sonra da 25TL Mega paket teklifini kabul etmedim. Dün üyelik bittikten sonra IZLE yazıp 2850'ye gönderdiğimde tekrar aradılar 1 yıl mega paket 15TL verdiler kabul ettim. Aktivasyon bilgilerinde 1 Yıl Aile + 1 Yıl Mega hediye şeklinde geçiyor. 11 TL'lik ile 2 yıllık olduğu için ve 6 ay hediye durumundan dolayı uğraşmak istemedim.

Orijinalden alıntı: tas7035

Arkadaşlar bu mega paketi 11tlye nereden alırız, ben de eski üyeyim her ay 23liraya süper paketim var ve eylülde bitecek, yine onu teklif ettiler kabul etmedim.

Bana da o fiyattan teklif ettiler. Mesajları gördükten sonra o fiyata inmeleri isteyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limitsiz internet,spor kanalları ve sinema kanalları açık. HD. 3 yıllık üyeyim. 1 ay bedava 11 ay 61 tl veriyorum ama bu defa bu paraları hayatta alamazlar benden. Şamp ligide gitmiş. Bir iptal faksı çekeceğim.

Limitsiz internet ile hd pakete sizler kaç lira veriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mb (75Gb adil kullanım kotalı) sınırsız yalın internet + mega HD paket kullanıyorum 85 TL ödüyorum, bu ay taahhüt bitiyor, arayıp aynı fiyattan 1 yıllık yenileme yapalım dediler, kabul etmedim. Fiyatı düşürmek için iptal mi ettirmem gerekiyor.

Orijinalden alıntı: tas7035

Dün aradilar,mega paket ve blueyu 12ay taahutle 15tlye teklif ettiler,kabul ettim daha fazla ugrasmayip,hem de sadece 1sene taahhut verdim

Ben de bugün aynı teklifi kabul ettim. Aile paketi tanımlıyorlar, mega paket + blu 1 yıl hediye ediyorlar 15tl'ye.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.