Şimdi Ara

PowerColor, özel tasarımlı Radeon HD 6870 PCS+ modelini detaylandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • PowerColor geçtiğimiz hafta duyurduğu Radeon HD 6850 PCS+ modelinden sonra üst model olan Radeon HD 6870'in PCS+ versiyonu için de hazırlıklarını sürdürüyor. Gelen yeni bilgilere göre Radeon HD 6870 PCS+ bu ayın sonuna doğru kullanıcıların beğenisine sunulacak. AMD'nin 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Barts XT GPU'sundan güç alan DirectX 11 destekli ikinci nesil ekran kartı, 256-bit bellek veri yolu desteği, 1GB GDDR5 bellek kapasitesi ve 1120x paralel işlem birimiyle birlikte geliyor.


    Üç adet ısı borusuna ve 85mm çapında fana sahip çist slot tasarımlı özel soğutucusu ile referans tasarım Radeon HD 6870 modeline göre daha serin ve daha sessiz çalıştığı söylenen kart, fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelecek. Grafik işlem birimi 940MHz'de, bellekleri ise 4400MHz'de görev yapan ekran kartı, görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort arabirimlerini kullanıyor. Crossfire X ve Eyefinity teknolojilerine destek sunan yeni model, referans kart gibi iki adet 6pin güç konnektörüne sahip.


    Yukarıda da belirttiğimzi gibi ay sonuna doğru satışa sunulması beklenen Radeon HD 6870 PCS+ için henüz açıklanmış herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.








  • sade ve güzel soğutma+
  • HIS IceQ 6 serisini bekliyorum...
  • sonunda 6870 için özel soğutma geldi.Powercolor kaliteli marka yalnız batman aracına benzeyen soğutma çok kaliteli durmuyor oyuncak gibi
  • Alırken dikkat !

    MERSA Sistem garantili çıkmasın ürününüz

    http://www.mersasistem.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.view_product_list
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Alırken dikkat !

    MERSA Sistem garantili çıkmasın ürününüz

    http://www.mersasistem.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.view_product_list



    Koyuncu garantilisi de var bunun onu alın Mersa`dan iyi olduğu kesindir




  • Tam GTX 460 için Parayı denkleştirdim derken Ay sonunda yerine %20 daha hızlı gtx 560 çıkacak haberini okudum, ATI de boş durmuyor... Ne etceez şimdi :=)
  • İşte beklediğim modellerden ilki geldi Hayırlısı bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40

    Tam GTX 460 için Parayı denkleştirdim derken Ay sonunda yerine %20 daha hızlı gtx 560 çıkacak haberini okudum, ATI de boş durmuyor... Ne etceez şimdi :=)


    Ben de aylarca düşünüp ölçüp biçip Hd 5830 almaya gitmiştim mağazada gtx 460 ın fiyatını görünce hiç düşünmeden 460 aldım. 480 iyle başarısız olduğunu sandığım nvidia 460la beni ters köşeye yatırmıştı :) 560 da da aynı fiyat politikasını izlerse bence bu başarıyı çok daha ileriye taşıyacaktır. Yeni kart alacaklara yeni nesil i beklemelerini tavsiye ederim. Aynı fiyata yada azcık üstüne daha iyisini ve gelişmişini alabileceksiniz yada, yenisi çıktığında eskisini bir miktar daha ucuza alabileceksiniz (nvidia veya ati farketmez). Şahsi fikrim tabi ki...
  • powercolor ndense tipleri hiç iiyi yapamıyor..
  • PowerColor genel de soğutma açısından iyi oluyor tip ikinci plan gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.