Şimdi Ara

PoP Trilogy HD - İlk 10 Dakika

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prince of Persia: Trilogy HD'nin ilk dakikaları karşınızda

• Oyun biraz kasıyor xd ben bu oyunu FX5700 oynamıstım hiç kasma yoktu xd
  • ben pek bi hd lik göremedim :S
  • bu nası hd ya igrenç
  • Efsane geri döndü.
  • grafik olarak prince of persia 4 çok çok iyidi 5. oyundada öle devam etseydiler iyi olurdu
  • rezil olduklarını biliyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böle hd mi olur :) Hay ben bunların Hd anlayışının :)
  • Oyun bir efsanedir ama düzgün bir HD yapamamışlar bildiğin 2002'de oynadığımız prens bu
  • Oyun aynı oyun sadece ps3 e uyarladıkları için otomatik hd demişler daha iyi grafik beklemeyin..
  • Nasıl hd'dir bu böyle.Bu mu daha iyi grafik.Adamların el parmakları hala birleşik.İnsan en azından ana karakterin modellemesini iyileştirir.Yine hüsran yine hayal kırıklığı pop serisinde.
  • Hd mi bu xD Serious Sam hd ye çevirirken iyi iş çıkarmışlardı.Bu birde pop olacak.Daha iyisini yapmalıydı
  • HD değil diyen arkadaşlar siz oyunun normal versiyonunu oynadığınızdan emin misiniz? oyun gayet HD tamam grafikleri çok abartmamışlar ama kullandıkları fizik motoru muhteşem olmuş ve oyunda çok sonradan fark ettiğim bir detay çok fazla hoşuma gitti yerde yuvarlanmamızdan dolayı paçamız kirleniyor ve eğer prince'i bir süre hareketsiz bırakırsak paçasını silkeliyor ve toz yok oluyor böyle ufak detaylar oyunu daha güzel yapmış bence yine de her hali ile prince of persia 2008 ve the forgetten sands'den güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.