Şimdi Ara

Black Ops'un İlk Gün Satışları Harika!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         Call of Duty: Modern Warfare 2'nin ilk gün 4.7 milyon satması, kırılması güç bir rekoru beraberinde getirmişti. Ancak görünen o ki Modern Warfare 2'nin rekorunu, başka bir Call of Duty oyunu egale etti!

VGChartz'ın raporuna göre, dün çıkışını yapan Call of Duty: Black Ops, çıkışından sonraki 24 saat içerisinde yaklaşık 7 milyon adet sattı. Oyunun ön sipariş satışlarının ise 4.5 milyon civarında olduğu bildirildi. 

Satış rakamlarının haricinde VGChartz, bir de satışlarla ilgili bir istatistik yayınladı. İstatistiklere göre ilk gün satışlarında oyunun, Amerika'da 3.6 milyon, Birleşik Krallık'ta 1.4 milyon, Kanada'da 350 bin, yaklaşık bir milyon civarında ise Avrupa'da satıldığı görülüyor.

Ayrıca, oyunun toplam satışlarının %59 gibi büyük bir payını Xbox 360'ın, %36'lık payını ise PS3'ün aldığı açıklandı. Geri kalan yüzdeleri ise PC, Wii ve DS platformları kendi aralarında paylaşıyor. 

Her ne kadar şu sıralar gündemde Black Ops'da görülen oyunun keyfini kaçırıcı buglar olsa da, Black Ops serinin ismine yakışır bir çıkış yapmış.

• Ohaaaaaaaaaaa diyorum adamlar yardırmış abi.
  • muhteşem bir oyun en az 20 milyon satacak
  • yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D
  • Gerçekten harika, hakediyorki kazanıyor.
  • yok artık..:D helal olsun, hakediyorlar..
  • ama oyun harika değil...
  • oyun o kadar müthişki anlatamam aksiyon hiç bitmiyor aynı film gibi senaryosu var inanılmaz güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

oyun o kadar müthişki anlatamam aksiyon hiç bitmiyor aynı film gibi senaryosu var inanılmaz güzel

cod serisinin bütün oyunları film gibi
  • ohaaaa. Satıştan çok %60'ının xbox sürümü olduğuna şaşırdım o.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunescan

ohaaaa. Satıştan çok %60'ının xbox sürümü olduğuna şaşırdım o.O

neden ki lead platform'u xbox zaten doğal olarak grafikleride xbox'ta ve sistemide xbox'ta daha iyi ve daha rahat çalışıyor ps3'te güzel satmış ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 11 Kasım 2010; 0:21:02 >
  • bence de şaşırmaya değmez. kaldı ki adamlar da zaten en çok xbox360 sürümüne önem vererek bunu da önünü açtılar. ancak oynayanlar ve oyundan anlayanlar hatta fanatik bi COD hayranı olanlar bana göre hayal kırıklığı yaşıyorlar. ben de onlardan biriyim bana göre oyun bu satış rakamlarını haketmiyor. gücünü tamamen MW2'den alan bi oyun üstelik üstüne hiç birşey koymamış aksine buglar yüzünden gerilemiş bile
  • fiyatı kaç bu oynun
  • Infty war gelıstırdıgı oyunun devam nıtelıgı tasıyan bu son oyunun hıcte ıyı olmadını soyleyebılırm oyunun cok satması sadece oncekı serıden kaynaklanıyor bu bır gercek
  • Vayy be demiştim ama mw2 yi katlayacak bu oyun diye.daha ilk günden 7 milyon satarak katlamış daha ne olsun.oyunla ilgili problemi olan arkadaslar genelde pmc surumunu kullanankar.ben ps3 te oynuyorum ne kasilma ne bug var.yani simdiye kadar bir hata göremedim varsada insan yapımı sonuçta.fakat oyuna olmamış vs seyler söylemek haksızlık olur.senin bilgisayarın yetersizse adamların ne sucu var zaten yakindada patch gelecekmiş tadını cikart.bence 10 numara bir oyun olmuş ..saygılar
  • Call Of Duty Black Ops oyununa para vermeyeceğim. Çünkü oyun güzel bir çıkış yaptı FAKAT aynı zamanda berbat bir çıkışta yaptı. Bu çıkış oyunun bilgisayara neredeyse hiç optimize edilmemesi. Bu yüzden birçok insan şuan oyunun kasma sorunu, oyundan ses gelmeme sorunu, oyunun açılmaması gibi saçma hatalar alıyorlar. Treyarch işi bilmiyor...
  • Treyarch hakkeder ya.
  • 5770 1gb,4gb ram,amd955 3.2 ile kasmadan oynuyorum herşey full filan(anti aliasing 16 kasıyo zaman zaman).Oyun başında biraz bu ne ya dedirtti ama sonraki görevler gayet iyi,farklı mekanlar ve görevler var en azından.En büyük eksi grafiklere gider,mw2'den geri adım atmışlar bayaa ama sanki oyunda da zaman olarak geriye dönmemizin etkisi var(60- 70 arası).kaplamalar kötü,çevrede küçük şeylerin eksikliği var,patlama efektleri kötü bi de assasins creed tarzı bi anlatım var hiç hoşuma gitmedi(creed başka cod başka sonuçta,oyuna başlayınca görüceksiniz).multi iyi sevdim,zombie modu da çok başarılı.8,5 iyi bi puan,xbox'da daha yüksek alabilir grafikler daha iyi sanki onda
  • grafikleri fazla kötülemişim sanki,yanlış anlamayın,cod olunca insan hep daha iyisini bekliyor,belki de optimizasyondan kaynaklanan şeylerdir çünkü kimi yerde adamların kıyafetleri rezil kimi yerde vay be dedirtiyo,yüzler de öyle,küçük şeyler aslında genele bakınca takmayın güzel oyun valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.