Şimdi Ara

LoL turnuvası.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sanırım herhangi bir yetkili olmadan eylence amaçlı düzenlenen bir turnuva,us-eu serwerlarında practice game yada bu tarz oynanışla oynanacak gibi görünüyor takımlara şimdiden başarılar diliyorum izleyici olarak katılmayı düşünüyorum gelecek olanlar zaman kaybetmeden takımlarını düzsünler çünkü çok sınırlı sayıda takıma yer verilecekmiş,

    http://www.oyunguru.com/index.php?site=news



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 10 Kasım 2010; 20:02:33 >



  • Bi dakika 8 takımlı turnuva olayını ben mi yanlış anlıyorum. Toplamda 8 takım değil mi? 4 EU 4 US, 2 tane farklı turnuva yani 4erden 2 tane turnuva. yani, ilk çıktıgımız maçın yari final olduğu ilk 3'e girmeyen sadece 1 takımın olduğu bir turnuva?.


    eli cebinde bişeyler söyleme konusunda cevap verdim zaten daha iyi okursanız mesajlarımı, Alt yapı hazırlanmadan yapmayın o zaman? Bu oyuncak mı deniye yanıla öğrenesin, iyi turnuva yapılır biliyo herkes madem, o zaman bugün yapmasın, 3 ay sonra yapsın adam gibi bişey yapsın? ;).
    Oyuncu kitlesi yok denebilir ona hak veririm, ki benim mantığıma göre zaten o en büyük turnuva yapılmasın sebebi. ~ buna rağman yapcaz dersen taktir ederim, o zaman da oyuncu kitlesi çekme amaçlı diye düşünürüm, oyuncu kitlesi çekme amaçlı bir turnuva da bir çeşit reklam yapabilcek bir turnuva olmalı ve bu da gene altyapı sorununa geri dönüyor.


    Bu yorumlara teşekkür ederim demesi de çok komik ve bir o kadar da saçma.. tarafsız ve dürüst bi şekilde yorum yaptıktan sonra Küfür etmemek için kendini zor tutan cevapları alan benim, ne yaptığı belli olan yorumlardan sonra teşekkürü sadece onlara söyle.. işte neden büyük bir turnuva olma yolunda ilerliyemiceğinin sebebi.

    İlerde büyük bir turnuva olmak istiyosan, 60€~120TL 1. takıma verilcek bir ödül, bence yeterince fazla bile olur ufak çaplı bir turnuva için. Bu turnuvayı mantıklı gösterebilcek tek sebebin(şu an için) oyuncu çekmek olması ve bunun ödülsüz gerçekleşemiycek olması... Ah ama gene kaynak, gene 1.'ye ödül yok gene o gene bu. Elimizde hiç bişey yoksa, niye turnuva sahibi olmak için bu kadar acele ediyoruz ki o zaman?


    LiveStream ile ilgili olarak... Kaynak sorunu olduğunu biliyorum o yüzden söylüyorum bunu,
    1~ Spectator mode, (6v6 girilip ss olarak gelen skill ile kendi takımındaki herkesi görebilceğin mod diyelim) sadece WCG de var. Yani takımlardan birisi stream yapmak zorunda
    2~ Bağlantı hızı, stream'e fazla bağlanan olmaz doğru, ama yine de upload/download etmek için yeterince iyi bi hız gerek ki bu upload yapan kişinin oyununu etkilmesin. (ki bunu yapan kişi player olcagı için ve turnuvalar ev ortamından yapılcagı için.. Kısacası Fiberoptik kablo kullanan bir player gerekli.)
    3~ Güzel bir stream için producer olmak, own3d.tv justin.tv vb. siteler de producer olmadan yüksek kalitede yayın yapamazsınız. Kalite vasatın az üzerinde kalır. Livestream içinse gene Pro veya o tarzda ismini tam hatırlayamadığım kısacası Premium diyebilceğim üyelik çeşidi gerekli.
    ~Gönül ister ki güzel bir turnuva olsun, maçlar çekişmeli geçsin ve herkes izleyebilsin. Ama bence çok aceleye getirilen bir iş, o yüzden fazla hayal kurmamak lazım.

    Not: Postlarımı okumadan laf etmeye çalışmayın lütfen, cevap verdiğim şeyleri tekrar tekrar yazınca zevke gelmiyorum, eminim 1~2 kez okusanız tamamını ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
    Not2: Pozitif eleştiri yapmak ile gözü kapalı destek vermek arasındaki farkı unutmayalım bence

    Edit: Not2 anlamayanlar için, eksi yönü artılarından fazla olan bir şey, (ne olursa olsun), Negatif eleştiri alır, Pozitif yönlerini de söylersin ve taktir edersin. Ama hiç negatif yönü yokmuş gibi sadece pozitif yönlerini söylemek gözü kapalı destek vermek olup o adamların gelişmesine ve büyümesine yardım etmez.
    Pozitif eleştiri ise, zaten artı yönleri fazla olan birşeyin daha da iyi olması için ne yapabilceğini söylemek olur. Kısacası eleştiri yapmaktaki asıl amaç eleştirdiğin kesimin gözünden kaçmış olan veya yerine getir(e)mediği şeyleri söyleyip, bunları düzeltmesini sağlamaktır. Ki benim yaptığım şey de bu oluyor, Amacım troll'lemek olsa zaten söylencek bişey yok, verdikleri link bile direk link değil, anasayfa link'i diyip geçerim. (Ki direk linkten kastımhttp://oyunguru.com/index.php?site=news_comments&newsID=751 oluyor.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 12 Kasım 2010; 20:22:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.