Şimdi Ara

NFS: Hot Pursuit Demosunu 2 Milyon Kişi İndirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  

EA, inceleme skorları NFS oyunları puan ortalamasının çok üstünde gelen Need For Speed: Hot Pursuit'in demosu hakkında bazı istatistikler verdi.

Demonun 2 haftalık süreçte tam 2 milyon kişi tarafından indirildiğini belirten EA, demonun "Need For Speed demo tarihinde en çok ve en hızlı şekilde indirilen demo" olduğunu da açıklamasına ekledi.

Demo hakkında verilen diğer istatistikler ise şöyle:

* Speedwall'da 700.000'i aşkın posta yayınlandı
    * Autolog'da arkadaşlardan 5 milyon 'recommendation' yollandı
    * 54 milyon mil yarışıldı
    * 20 milyon kez polisler yarışları durdurdu.

Need For Speed: Hot Pursuit, gelecek hafta PS3, 360, Wii ve PC için çıkışını yapacak.

• gt5 ten bile daha büyük bir heyecanla bekliyorum bunu. müthiş gaz bir oyun. artık son birkaç gün kaldı çıkmasına. grafiklerinden dolayı pc de oynayacağım bunu. umarım optimizasyonunu adam gibi yapmışlardır.
  • bütün gün oynuyoruz demoyu olsun o kadar :)))
  • Özlediğimiz klasik tad geri geliyor. Autolog sistemi PC de nasıl olacak acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdesign55 -- 11 Kasım 2010; 3:20:58 >
  • arkadaşlar dün akşam psn'e girdiğimde bu oyunu indirmek istedim fakat hata verdi.diğer demolarda hiçbir problem yok.acaba sorun nedir ? aşırı yoğunluk mu ?
  • ben de demoyu indirdim bugün açtım fakat videolardan oyunu oynayamadım sırf oyun için video gösterdi sonra demonun sonuna gelip oyunu kapattı.nasıl oynayacağım demoyu yardım edebilecek var mı
  • Demo pc ıcın cıktı mı ?
  • @HuseyinGuney, @alicemoguz

Demo nun belirli bir süresi vardı galiba (Autolog sistemi yüzünden). 26 Ekim ile 9 Kasım arası olması lazım. Bu süre zarfı içinde Demo yu oynayabiliyorduk.

@-Rsan-

Demo sadece PS3 ve Xbox360 için çıktı.
  • tşk edrm acdesign55 nickli arkadaşım.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.