Şimdi Ara

Dünya çapında 7 milyon civarında Samsung Galaxy S satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Yalnızca ana vatanında 5 saatte 10.000, 6. günde 100.000, 10. günde 200.000, 19. günde 300.000, 33. günde 500.000 ve 55. günde 800.000 tane satarak Samsung'un en başarılı lansmanları arasına giren Galaxy S'nin dünya çapında 7 milyonluk satış seviyesine ulaştığı duyuruldu. Satışların 3 milyondan fazlasını Amerika, 2 milyona yakınını da Güney Kore oluşturuyor. Samsung'un önemli isimleri daha önce 10 milyon civarında Galaxy S satışı beklediklerini ifade etmişlerdi ve bu gelişmeyi sizlerle paylaşmıştık. Görünüşe göre firma hedefine emin adımlarla yaklaşıyor. Ülkemizde de satılan Samsung Galaxy S'nin teknik özellikleri şu şekilde;



    - GSM / HSDPA (7.2 Mbps) / HSUPA (5.76 Mbps) desteği

    - 1 GHz ARM Cortex A8 işlemci

    - 512 MB RAM

    - 4.0 inç boyutunda 480x800 piksel Super AMOLED kapasitif ekran

    - Android OS

    - TouchWIZ 3.0 arayüzü

    - İvme ve mesafe sensörleri

    - 3.5 mm kulaklık girişi

    - microSD kart girişi

    - Bluetooth 3.0

    - Wi-Fi 802.11n

    - microUSB portu

    - 5 megapiksel kamera, AF

    - 720p video kaydı

    - GPS / aGPS

    - 1500 mAh batarya








  • Hakediyor.
  • Bu satışlar fiyatlara yansırmı acaba ilerki zamanlarda
  • bencede başarıyı hak eden bir ürün...
  • Ben karsilastirmali test sonuclarina baktim telefonlarin testleri neyi ifade edior bilemiyorum bu konu hakkinda deneyimli degilim ama cubuklarin uzunluklarina bakarsak :) telefon hep orta siralarda ozellikle pil omru iphone 4 gore oldukca dusuk bu gibi seyler telefon hakkidaki dusuncelerimi oldukca etkiledi diyebilirim bende ilk ciktiginda cok olumlu dusuncelerim vardi bu telefon hakkinda
  • batarya meselesinde ufak değişikliklerle performansı artırabilirsiniz. Mesela ışığı kısın komple, 3gden 2g ye geçin , tuş sesleri ekran titreşimi vs bunları kapatın. farkı göreceksiniz.
    Telefonu cidden seviyorum ve n97 mini sahibi olan kuzenim elinden düşmüyor o da almak istiyor bir tane.
  • http://www.bloomberg.com/news/2010-11-04/smartphones-market-increased-89-5-in-third-quarter-idc-says.html

    Burada da Samsung'un 2010 üçüncü çeyrekte toplam 7.2 milyon adet Akıllı telefon sattığı haber veriliyor. Zaten Galaxy S 2.çeyrek sonunda çıktı. Bu duruma göre Samsung'un Galaxy haricinde sattığı akıllı telefon sayısı sadece 200.000 adet. Çok saçma... Sırf wave kendi başına 2-3 milyon adet satmıştır. O da en az..

    Dolayısıyla ya benim verdiğim link atıyor, ya senin verdiğin lik atıyor Knight.

    Ne yapıcaz? :D :))))




  • samsung galaxys güzel bi telefon ama iphone4den iyi değil
    eğer anten sorunu olmasıydı 2 milyon satardı ancak galaxys
    iphone 4 14 milyon
    galaxys 7.milyon
    samsung uygulama işine önem vermeli
  • Birde Türkiye de Turkcell tekilinde olmasaydı daha bir güzel olacaktı.
  • geçelim beyler iphone 4 ü felan galaxy s iphone u donunda titretir :))))

    iphonecular anten sorunu sebebiyle konuşamıyor flash desteğine zorda olsa üçüncü parti yazılımla ulaştılar itunes bağımlısı komik bir cihazla gerçek açık kaynak kodlu donanım canavarı ve mevcut durumda telefonların kralı OLAN galaxy s i aynı paragrafta bile yakıştıramıyorum millet tutmuş karşılaştırma yapıyor ;) lütfen gidin iphone 4 ünüze avunun süper cihazdır kendisi kılıfsız konuşturmaz bile :))))
  • abi ilginç olan "flash ne gerek var ya gereksiz ihtiyaç duymuyorum bik bik bik" diyen iphonecuların skyfire yayınlandığında hücum etmesi ve uygulamayı bir kaçsaatte satış dışına çıkartması :D
    Hani flash önemsizdi arkadaş program satış dışına cıktı yoğunluktan.
  • ifrun4ever sor bakalım iphoneculara aslında antende gereksiz diyebilirler :)))))))))))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuri...

    Hakediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

    abi ilginç olan "flash ne gerek var ya gereksiz ihtiyaç duymuyorum bik bik bik" diyen iphonecuların skyfire yayınlandığında hücum etmesi ve uygulamayı bir kaçsaatte satış dışına çıkartması :D
    Hani flash önemsizdi arkadaş program satış dışına cıktı yoğunluktan.


    Şimdiye kadar ki yorumlara bakıyorum sizin iphonecu diye tabir ettiğiniz bir Allah'ın kulu da çıkıp sgs hakkında bir tane olmusuz yorum yazmamış.Ama ne hikmetse iki tane zat-ı muhterem yine saydırmış hem iphone'a hem bu cihazı kullanan herkese saydırmışlar. Bu nasıl bir hırstır nasıl bir ruh halidir anlamak zor. İnsanlar kendi sahip oldukları cihazları en güzel şekilde kullanıp, onunla haşır neşir olmak yerine (ki tabi iki üç tane rom yüklemekten ve markete erişimi açmak için rootlamaktan başka bir meşguliyet sunmazsa cihaz bunu normal karşılarım) başka cihazlara ve onları kullananlara laf edip, çamur atıp nasıl bir tatmin sağlar merak ediyorum gerçekten.

    Üstteki arkadaşa da sormak lazım ne biliyorsun flash'ın gereksiz olduğunu düşünenlerin indirdiğini diye.Maksat yorum yapmak değil işte her fırsatta karşı tarafa saldırmak.Bırak skyfire'ı, frash adlı eklentiyi bile merak edip kurdum bir 10 dakika ancak tahammül edebildim her taraftan fırlayan flash reklamlara.Bence flash hala gereksiz ve iyi ki de yok ama KAMERA FLAŞI GEREKLİ (bunu iphone'u eleştirirken de hep söylerdim ta ki ilk nesilden beri)...Bilmem anlatabildim mi???




  • hocam iphone üstün diyene cevap verdim pişman değilim :)))
    market için rootlamaya ve rom yazmaya gerek yok yanlış bilgilendirme olmasın lütfen...
    her yeni çıkan telefon haberinin altında iphone daha iyi gb bir yorum görmekten gına geldiği için ilk defa ana sayfa haberine yorum yazdım üzdüysem iphoneculardan özür dilerim :)))
  • malesef iphonecular sayesinde telefonla tüm güncel haberlerde iphone konuşuluyor şu anda burdada olduğu gb. iphonecular yorum yapmazsa kimseninde gidip iphone haberlerine bulaştığı yok... lütfen "iphone unuzu alıp gidin" :)))) iphonecular sayesinde telefonla ilgili teknoloji haberlerini okumaktan nefret eder olduk malesef....
  • Olay niye iPhone 4 e geldi anlamadım ama kaşınanı kaşımak gerek;

    iPhone 4 = 2xGalaxy S (14 milyon = 2x7 milyon; Bkz: Cebir)

    Demekki neymiş; Bozuk iPhone bile Galaxy S den iki kat daha fazla satarmış ve kağıt üzerindeki teknik özellikler cihaz sattırmazmış.

    Bunu kafanıza vuraa vura öğreteceğiz sizlere. Ben çok ümitliyim. :)))
  • iphone 4 ü kendi kafana vur belki çekim gücünüz artar ;)
  • http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/samsung-galaxy-sin-islemcisi-16ghze-hiz-asirtildi.htm

    Kağıt üzerinde değerlendirme yok testler var

    Linkte diyorki "Neocore ile yapılan performans ölçümlemesinde 78 fps (kare/saniye) ile 1GHz'de çalışan üst seviye telefonların tamamına açık ara fark atan 1.6GHz'e hız aşırtılmış Galaxy S, o hızda günlük kullanıma müsait olmasa da elde ettiği test sonuçları, en azından şu an için onu en hızlı akıllı telefon yapmaya yetti. "
  • Haaa unutmadan;

    Hani o anteni çekmiyor, proximity sensörü bozuk, ekranı sarı diye sürekli bok attığınız cihaz var ya?
    Smartphone piyasasında hata geri bildirimi sayısı bakımından en başarılı cihaz çıkmış. Ondan sonra een az hata bildirimi veren cihazlar ise iPhone 3GS ve Motorola Droid miş!!! Bak Allah'ın işine sen!

    http://www.gsmarena.com/iphone_4_is_the_most_reliable_yet_breakable_smartphone_out_there-news-2065.php




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.