Şimdi Ara

Hediye Enslaved Tişörtü Kazanmak İsteyen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      Hediyeli yarışmalarımız devam ediyor. Bu seferde Aral tarafından gönderilen orjinal Enslaved tişörtlerini kazanma şansını, siz takipçilerimize sunuyoruz. Aşağıdaki soruya doğru cevabı veren 1. ve 20. sıradaki ziyaretçimiz bizden Enslaved tişörtü kazanıyor.

Doğru cevapları, isim ve soyisim bilgileriniz ile beraber iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine göndermeniz yeterli. Şimdiden herkese bol şans.

Soru: Enslaved'in esinlendiği romanın adı nedir?

Not : Doğru cevabı bulmak için oyunun sitemizde yer alan http://incelemesine göz atabilirsiniz.

Güncelleme: Yarışma sonuçlandı. Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz. En kısa zamanda bize adres bilgilerini ve telefon numaralarını içeren bir mail atmaları gerekiyor. Kazananlar;

Mert Yurdakul
    Ahmet Kopuz

Enslaved

• soru ?
  • aşagıda soru goremedim ben :D
  • Cevabı salladım ama isim soyisim yazmadım doğruysa geri mesaj beklerim
  • soru?
  • çin romanı Journey to the West

birazda American 80s sitkom, Moonlighting
  • cevabı biliyorum ben nereye yazacağım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gönderdim ayrıca e-mail'e olcaktı :)
  • Toplam vereceğiniz tişört 2 tane mi yoksa ben mi yanlış anladım?
  • metal grubu olan enslaved sandıydım ben de...
  • Soru ?
  • Umarım cevabı ilk e-posta ile yollayan benimdir.
  • Alttaki mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 9 Kasım 2010; 18:29:31 >
  • Çekilişe katımak istiyorum
  • isim ve soyad yazmadım, gönderdim 3-4 dk önce.
  • bende gönderdim ama hala 1. 10. yada 20. olanlara göndermekde ısrarcısınız xD kura yöntemi ile yapılmasını istiyor herkez. Bütün BSC takipcileri kura yöntemini kullanmanızı istiyor ama hala ısrarcısınız :)
  • La ben de Enslaved diyince müzik grubu olan Enslaved dedim. Ama sonra dedim ne alaka? Sonra bu mesajı yazdım. Şimdi TAMAM tuşuna tık edecem ve çekicem gidecem buradan. Merak etmeyin...
  • Hayır teşekkürler.
  • İlk 50 veya 100 arasında kura ile dağıtsanız daha makbul olur. Kura sistemi kadar sorunsuz bir sistem yok bence.
  • Yarışma sonuçlandı. Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz. En kısa zamanda bize adres bilgilerini ve telefon numaralarını içeren bir mail atmaları gerekiyor. Kazananlar;

Mert Yurdakul
    Ahmet Kopuz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.