Şimdi Ara

PSN Kardeşliği - Castle Crashers - 5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, PSN Türkiye'de gayet güzel, eğlenceli bir oyun var Castle Crashers isminde, bilenler bilir son dönemde PSN'de ki en iyi oyundur. Metacritic ortalaması 86. Demosunu da oynamış biri olarak çok eğlendiğimi söylebilirim. Ayrıca oyunda 4 kişiye kadar da online desteği mevcut.

Youtube incelemesi:http://www.youtube.com/watch?v=w1ZNltLvVfc

5 Kişi ortak olarak almak isteyen olursa hep beraber alalım. Ben bir çok kez PSN'den alışveriş yaptım, kredi kartı ile alma sıkıntısı yaşamayız. Güven konusunda ise ikinci elde bir çok referansım vardır.

Oyun 26 Lira PSN'de 5 kişi alırsak herkes 5 lira vererek alabiliriz. Veya 3 kişi 10 TL verip ekstra içerik de alabiliriz. İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum, teşekkürler.

Alanlar:

JusticeBooster
    Affliction
    souleater
    KissKissBangBang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeBooster -- 10 Kasım 2010; 18:15:06 >

• Ben varım bu olaya.

Bende de kredi kartı var ama şimdilik senin kredi kartını kullanalım. :)
  • bende psntr var farkedermi,oyuna ortak olabilirim bende.
  • Hayır PSN sorun değil, o zaman 3 kişi olduk şimdilik.
  • Cidden çok eğlenceli bir oyuna benziyor iyi eğlenceler :)
  • Oyunu beğenirsem bende varım.
  • Şu anda 4 kişi olduk ve oyun bilgilerini alan kişilere yolladım, hala bir kişilik boş yer var.

Büyükİskender, mesaj bekliyorum ayrıca senden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeBooster -- 10 Kasım 2010; 18:09:36 >
  • oyunda online seçeneği varsa sıkıntı çekebilirsiniz. Oyunda 5 kullanıcıya kadar destek var mı ona bakın önce
  • İyi hoş indirdikte online'da oyun bulmuyor hiç malesef.

Açıkcası ben online oyun adamıyım. (forumdan bilenler bilir) Online'da oyuncu bulmayacağını bilsem hiç adımı yazdırmazdım konuya.
  • online oyunların bazılarında kilit koyuyor bir süre o süreden sonra giriyorsun oyuna ya da hiç açmıyor
    Wipeout HD de yaşamıştım diğer ortak sildi oyunu ps3 ünden oyun açıldı =)
  • Ben ilk girişimde denemek için senaryo bölümünden online'a girdim. 4 kişi olarak oynadık başkalarıyla, hemen buldu. Ayrıca KissKissBangBang ile de oynadık bir kaç bölüm.
  • ben talibim son yere
  • Tamamdır, 5 kişi tamamlandı. Herkese gönderdim bilgileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeBooster

Şu anda 4 kişi olduk ve oyun bilgilerini alan kişilere yolladım, hala bir kişilik boş yer var.

Büyükİskender, mesaj bekliyorum ayrıca senden.

Mesaj geldi butonu belirmedi dostum. Ek olarak şu an baktım oyun bana göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 11 Kasım 2010; 1:33:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.