Şimdi Ara

İşte Mass Effect 2'nin (PS3) Kapak Resmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

me2 ps3

Playstation 3 sahiplerinin Mass Effect evreni ile buluşacağı Ocak ayına yaklaştıkça oyun ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde oyunun Playstation 3 artıları arasında extra 6 saat bonus görev süresi, tüm ek paketler ve orjinal Mass Effect intro modu gösterilmişti. EA, bunları onaylamasa da firmanın oyunun kapak resmini bugün yayınlaması sonucu 6 saatlik bonus görevin onaylandığı görülüyor.

Diğer artılar henüz onaylanmasa da %99 gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Ha, unutmadan, oyunun Amerika kapak resmini gözler önüne de serelim;

• oyunun normal suresi kac saat suruyor?
  • Xbox kapağının üstüne üstteki + ları eklemişler sadece. Çok fazla simge vs. olmasını hoş bulmuyorum ben.
  • "6 saatlik ekstra bonus görev gelecek." Ne demek bu ? Nasıl yani "ekstra" ? Şimdi biz satın aldığımız oyunu 6 saat eksik süreyle oynadık anlamına mı geliyor ? DLCleri için içine kattılarsa yaklaşık öyle bir süreye hesap ediyor ancak bu 6 saatin yanına + 6 saat daha mı gelecek ? Oyun bu platforma sonradan geliyor diye ilk sürümü oynayanların ne günahı var ? Multiplatforma çıkmasına karşı değilim ama bu şekilde mi çıkması ne kadar doğru ? Eğer PS3'e gelen "ekstra" görev Xbox'a ve PC'e de çıkartırlarsa problem değil. Ama diğer türlü lütfen biri bana bu durumu izah etsin. Şakaysa gülerim, ciddiyse çok fena, EA bunu yapacak kadar paragöz olamaz.
  • BSC Misafiri
    09.11.2010 18:48:18

Xbox ve PC'ye sonradan çıkan DLC'ler asıl oyunun içinde olacak PS3'te. Yani DLC'ler beleşe gelecek PS3'te oynayacaklar için. PC ve 360 sürümlerinde harici satın alman gerekiyor.
  • X-BOX kapağı ile aynı neredeyse!
  • Çok fazla simge var. Hoş durmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.