Şimdi Ara

CoD: Black Ops'un Türkiye Fiyatları Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  

Bildiğiniz üzere Call of Duty: Black Ops'un kutulu ürünleri Aral İthalat ile Türkiye'de satışa sunuluyor. Bu güne kadar fiyat konusunda bilgilendirme yapmayan firma, oyunların ne kadara satılacağını açıkladı.

An itibari ile Call of Duty: Black Ops'un listelenmiş ürünleri ve fiyatları aşağıdaki gibi:

Call of Duty: Black Ops (PC) - 120 TL

Call of Duty: Black Ops (PS3) - 180 TL

Call of Duty: Black Ops (X360) - 160 TL

Call of Duty: Black Ops (Wii) - Belirsiz

Call of Duty: Black Ops (DS) - 90 TL

Call of Duty: Black Ops Hardened Edition (PS3) - 210 TL

Listelenen Black Ops ürünlerinin yarından itibaren mağazalarda satışa sunulacağını tahmin ediyoruz. Diğer yandan Call of Duty: Black Ops'un İngiltere'deki açılış gecesi devam ediyor. Canlı yayınlanan açılış gecesini izleyebilmek için ayrıntıları buradan takip edebilirsiniz.

• benim bildiğim oyunların ps3 versiyonları hep 180 lirada pc versiyonu neden 120 lira. 80 değilmiydi yoksa yükseldimi
  • Umarım en yakın zamanda haksız kazançtan batarlar.
  • waltran
    08.11.2010 22:09:42

Doğru biliyorsun kardeşim fakat her nedense bütün CoD oyunları 120 oluyor ve insanın alası gelmiyor. Alası gelmemesinin nedeni de para sıkıntısı. Öğrenci adam nerden bulsun 120 TL'yi! 60-80 yine nispeten kolay sayılır. Hatta BC2 sırf 60 TL diye para biriktirdim, aldım. CoD'a bin basar ve fiyatı yarı yarıya...
  • oyunun pc versiyonu bile 120 TL yuh diyorum başka birşey demiyorum yuhhh
  • Spotçu yolu göründü.
  • zorla torrente yuklendırıyolar mılletı la ver 50 ye alsın mıllet
  • Yada 10 gün sonra 2.elde 80-90 a bulabiliriz.
  • Oyun zaten en az 15 milyon satıcak. Neden bu kadar yüksek oluyor ki? Bu kadar da paragöz olunmaz arkadaş!
  • arkadaşlar fiyatlar pahalıysa almıycaksınız bu kadar basit korsanı güçlendirmenin bi alemi yok oynamayınca ölmezsiniz
  • BSC Misafiri
    08.11.2010 22:17:51

Sence diğer oyunlara kıyasla pahalı değil mi? Bu ülkenin ekonomisine göre ucuz mu yoksa? Ayrıca ben bu oyunu orjinal alıcaktım fakat 120 TL bayılamam, kimse kusura bakmasın! Ben de 'maalesef' korsana mecburum...
  • Yabancı mağazalarda ps3 versiyonu 90-100 tl.Neden bu kadar aç gözlüler
  • 60 70 hadi 80 olsa alacaktım ama 120yse ben yokum arkadaş.
  • PC 120'mi? Ben mi yanlış okuyorum?
  • EfkanBirkiye
    08.11.2010 22:20:19

60 70 hadi 80 olsa alacaktım ama 120yse ben yokum arkadaş.

+1
  • aralın gözü doymaz oral lazım ona yada anal
  • 120 tl mi yuh ! biraz insaf sonrada korsan almayın diyorsunuz ya trilyonlarım olsa 120 tl bi oyuna vermem arkadaş
  • allahtan toorent var :D
  • Arkadaşlar hiç kasmayın; Steam'de 60 Dolar. Şu andaki kurla 84 Lira ;)) No Aral Yes Steam.
  • Şu kutu merakım olmasa direk steamdan alacağım ama,black opsun kutusuda rafımda güzel durur. :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.