Şimdi Ara

Prins taktırırken 2 kere düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aracıma prins taktırdım ki taktırmamın sebebi hem malın arkasında kurumsal firma(İpragaz) ve malın kaliteli olması. velhasıl taktırdıktan sonra 1 ay boyunca 6 kere arıza ışığı yandı. enjektör değişti, ayar yapıldı yolda ayar yapıldı vs vs en sonunda hollandadan bağlandı adamlar baktılar çözemiyorlar yanıltıcı görevi gören direnç tyaktılar yine yemedi. ve bu dirençleri taktıkları esnada kablo vs yandı. yani dünyanın en kaliteli malını takarken brc firmasına laf atan adamlar yanıltıcı kullanıyorlar diye, sonra kendileri bu yolu denedi. her neyse sonra ipragazdan eleman geldi bakmaya ve eğer olmazsa manifoldunuz delindiğinden komple değiştireceğini söyledi. sonra malum olmadı arıza ışığı yine yandı.hadi sökelim hadi manifold diyince aldığım cevap "içim dışım subaru oldu daha beni aramayın ben o kadr pahalı olacağını zannetmedim" tarzı laflar kullandı. Bunu söyleyen adam teknik bi adam, şahin kartal manifoldu bile 200 300 lira iken bu adam ne sandı onu da anlamadım. velhasıl kiti söktürdük o kadar pis işler denemelerine rağmen ama yine olmadı yine olmadı. ve bahaneleri de aracımda sorunun olmasıymış. isteyen gelip bakabilir 1000 km dir ne arıza ışığı yandı ne başka bişi. ve bu kurumsal firma ilk etapta suçlarken hem bayisini hem bölge müdürlüğünü suçladı. bizle alakası yok dedi. bana bayisini tavsiye eden ipragaz sorunlar çıktıktan sonra o bayimiz iyi değil çok montajında sorun yaşandı felan demeye başladı. karakter namına bir şey bulamayacağınız, sorun çıkarsa çok pişman olacağınız bir firma benden söylemesi.
    ben prins vialle teleflex arasında kalmıstım. kısacası prins taktırırken 2 kere düşünün.







  • çok geçmiş olsun. Paranızı geri alabildiniz mi bari?
  • Marka prins de olsa olmayinca olmuyor. Sorun cikinca da belli bir yere kadar ilgileniyorlar ondan sonra ikna odalari basindan savma turlari falan basliyor. Neticede paranizi geri alsaniz bile o kadar ugras aylarca git gel yuzunden harcadiginiz isgucu kaybini falan kimse hesaba katmiyor.

    LPG taktirmak sonucta bir risk meselesi. Iyi marka tercih ederseniz sorun cikma riski azalir ama hicbir zaman sifira inmez. Sifir riskli ve hic problem cikmayacak olsaydi zaten piyasada benzinli araba kalmazdi. Sorun ciktiginda insan kendine denk geldiginde uzuluyor tabi. Hele ki pahali bir kite tonlarca para yatirdiktan sonra uzuntu kat be kat artiyor.

    Gecmis olsun diyorum, giden gitmistir artik, insallah daha buyuk problem/kaza/bela ile karsilasmazsiniz.
  • iyi akşamlar prins lpg sistemini herkes Düzgün bir şekilde bağlayamaz. Dolayısı ile bunu prins lpg sistemlerine mal etmek bana pek doğru gelmiyor, kötü marka yoktur fakat kötü işçilik vardır!!
    www.lpgotogaz34.com burdan bakabilirsiniz:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recepotogaz

    iyi akşamlar prins lpg sistemini herkes Düzgün bir şekilde bağlayamaz. Dolayısı ile bunu prins lpg sistemlerine mal etmek bana pek doğru gelmiyor, kötü marka yoktur fakat kötü işçilik vardır!!
    www.lpgotogaz34.com burdan bakabilirsiniz:


    Ustam oyle diyorsun da koskoca marka, bayilerini pazardan mi topluyor?
  • usta iyi demişsin ama bak bugün bi olay geldi başıma. bana dediler ki katalitik ve oksijen sensörü arızalı prinsle alakası yok. bunu diyen ipragaz ve bana manifold değişimi için söz veren firma. ilk basta ne olursa olsun değişecek dediler sonra kitten sorun çıkarsa değiştirecektik kitten sorun yok dediler. ve hollandadan adamlar uzaktan bağlantı ile araca direnç bağlayarak sensörleri yanıltmayı denediler ki bunu prins denedi. ve şunu söyleyeyim yaklaşık sökümden itibaren 1300 km yol yaptım benzinle ve gittim subaru yetkili servisine katalitik ve oksijen sensörlerinde sorun var mı diye. adam zaten bunların değişimi yaklaşık 6 000 TL dedi. taktık obd cihazına ve olması gereken değerlerde çıktı lambda ve diğer değerler. adamlar kendi bayilerinin arkasında durmayan adamlar. taktırmadan önce x bayisinde taktırabilirsiniz projesi var diyen adamlar sorun çıkınca çok özür dilerim bayisine bok attılar. neymiş montaj hatalıymış bilmem ne. montajı detaylı bir şekilde hollanda baktı sorun yok dedi. anlayacağınız malın arkasında duran adam yok. bayi kiti sökmeden parasını verdi böyle bir cesarette bulundu adam. ve bana komik bir şey söylediler bunu da söylim size bize sıfır subaru getirin ışığı yanmayacak garanti ederiz dediler. km si çok olduğu için ( ki 110 000 km ) oksijen sensörleri ve katalitik arızalı ondan olmuyo dediler. dün aradım ipragazı dedim ki kardeş ben 6 000 TL verip oksijen sensörü ve katalitiği değiştirecem madem sen böyle diyorsun yine ışık yanar mı diyorum adama yanabilir diyor. hani araba arızalıydı? kurumsal olması bir şeyi değiştirmiyo. verdikleri sözün arkasında durmayan her suçu bayisine atan adam bunlar...
    kısacası iyi düşünün derim.




  • Benim demek istedigim de bu. Madem koskoca marka, bayilerini iyi sececek, iyi denetleyecek arkadas. Ondan sonra da bayilerinin arkasinda duracak. Yoksa diger markalardan ne farki kalir? isterse enjektoru altin kaplama olsun, onu takmayi bilmeyen adama verdikten sonra ne anlami var? Tonla para almayi biliyorlar.
  • ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 8 Mayıs 2011; 11:33:13 >
  • bu yüzden dizele sıcak bakıyorm
  • Şimdi Başta Böyle Bir Sorun Yaşadıgınız için çok üzüldüm.Aracım pegeot 307 xt sıralı lpg olarak aracımda prins lpg kiti var.2 Gündür kulanıyorum.şuanki benzin fiyatı 4400 km aracım 450 kuruş yakıyorrdu benzinde şuan 190 kuruş yakıyor.lpg taktırmadan önce çok araştırdım pegeot servisine sordum kardeşimde bmw servisnde mekaniker olarak çalışıyor.hiç biri bir marka tavsiye edemedi montaj önemli dediler.haramidere pegeot mepa servisinde sorumlusu sayın ali şahin bey görüştüm.Prins sorun yaşamazsınız dedi önerim bu olur dedi ve floryada bulunan ömer usta otogaz tavsiye etiler.prins yetkili bayisi eger usta arıyorsanız burası montajı yapan eray kardeşime sonsuz teşekürlerimi sunarım ellerine saglık bana montajı yaparken şunu demişti lpg prensini tatırıyorsun abi demişti.ve kulandıkça anlayacaksın demişti.Eray Arkadaşım montajı yaptıktan sonra bak bakalım abi dedi gazdamı daha iyi gidecek benzindemi dedi montaj 8 saat sürdü.Bitti otobana çıktım ve gaza bastım aracım benzinliyken en yüksek sürat olarak 220 km çıkmıştım.Ve Gazda Arabayı zorladım Son Sürat olarak 220 km gazla gördüm.ben taktırdıgım ilk günden beri hayretler içindeyim gazdamı gidiyorum benzindemi teredüteyim:)ömer ustayı aradım ömer abi dedim ışıklar yeşilken benzinmi oluyor gazmı diye tekrar sordum yeşil gaz oldugunu kendi göstermişti ama farketmiyordu benzinmi gazmı anlayamadım kısa sözün özü şu Palı malı 2200 taksitli fiyatı degermi deger perfermonsta bir sorun varmı bende aynı benzinde neyse aracım aynı benim tek pişman oldugum nokta şudur çeşki daha önceden taktırsaydım.Ömerusta otogaz Tekrar tekrar teşekürler.Montajı Yapan Kardeşim Eray araba 220 görüyor ellerine saglık prins bu işte bir numara kendi düşüncelerim aktardım umarım bazı arkadaşlara referans olmuşumdur...Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasperskygs -- 9 Mayıs 2011; 0:40:23 >




  • İbretle okudum, brc taktırdım 2 ay önce ne arıza ışığı ne başka birşey hiçbir olumsuz birşey görmedim. İşçilik iyi olmalı biraz da şans meselesi heralde kul yapısı sonuçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasperskygs

    Şimdi Başta Böyle Bir Sorun Yaşadıgınız için çok üzüldüm.Aracım pegeot 307 xt sıralı lpg olarak aracımda prins lpg kiti var.2 aydır kulanıyorum.şuanki benzin fiyatı 4400 km aracım 450 kuruş yakıyorrdu benzinde şuan 190 kuruş yakıyor.lpg taktırmadan önce çok araştırdım pegeot servisine sordum kardeşimde bmw servisnde mekaniker olarak çalışıyor.hiç biri bir marka tavsiye edemedi montaj önemli dediler.haramidere pegeot mepa servisinde sorumlusu sayın ali şahin bey görüştüm.Prins sorun yaşamazsınız dedi önerim bu olur dedi ve floryada bulunan ömer usta otogaz tavsiye etiler.prins yetkili bayisi eger usta arıyorsanız burası montajı yapan eray kardeşime sonsuz teşekürlerimi sunarım ellerine saglık bana montajı yaparken şunu demişti lpg prensini tatırıyorsun abi demişti.ve kulandıkça anlayacaksın demişti.Eray Arkadaşım montajı yaptıktan sonra bak bakalım abi dedi gazdamı daha iyi gidecek benzindemi dedi montaj 8 saat sürdü.Bitti otobana çıktım ve gaza bastım aracım benzinliyken en yüksek sürat olarak 220 km çıkmıştım.Ve Gazda Arabayı zorladım Son Sürat olarak 220 km gazla gördüm.ben taktırdıgım ilk günden beri hayretler içindeyim gazdamı gidiyorum benzindemi teredüteyim:)ömer ustayı aradım ömer abi dedim ışıklar yeşilken benzinmi oluyor gazmı diye tekrar sordum yeşil gaz oldugunu kendi göstermişti ama farketmiyordu benzinmi gazmı anlayamadım kısa sözün özü şu Palı malı 2200 taksitli fiyatı degermi deger perfermonsta bir sorun varmı bende aynı benzinde neyse aracım aynı benim tek pişman oldugum nokta şudur çeşki daha önceden taktırsaydım.Ömerusta otogaz Tekrar tekrar teşekürler.Montajı Yapan Kardeşim Eray araba 220 görüyor ellerine saglık prins bu işte bir numara kendi düşüncelerim aktardım umarım bazı arkadaşlara referans olmuşumdur...Saygılar


    Prins Tercih Etdiğiniz için Teşekürler ,
    Eray Usta iyi Ustamızdır Saygımız Vardır.

    Ama Ömer Usta Ve Sizin böyle doğru olmayan şekilde dün taktıdığınız,aracınıza 2 ay önce takılmış diye konuşmanıza gerek yok.
    ben ve adamlarım bizzat şahit.

    siz Aracınıza Dün Prins Montajı Yapdırdınız ,
    Ömer ustanın ne kadar sözünün arkasında durmadığını ortaya çıkartıyrsanız.Beni fiyat kırıyo diye şikayet ediyodu şimdi o mu başladı ,daha önce yaptıkları gibi.

    Ben Bayilik için daha önce Baş Vurdum ,
    karar verme Sürecinde Sagdan Soldan Adam devreye adam Sokarak
    benden Önce Prins Yetkili Servisi Oldu .
    Şimdi ikimizde yetkili servisi olduk tabi,belgelerimi bekliyorum.

    Sizin acıklamış olduğunuz fiyat yanlış.
    Ben de 2300 tl 10 taksit fiyat söylüyorum.

    bu fiyata takmak lazım .
    sizin burda acıklama yapdığınız fiyat,
    fiyat kırdıgı anlamına geliyor.
    ben ucuz takarken Kemal Yetişken bana diyer bayilerin hakkına girdiğimi söylemişdi ve wep sayfarımı baskı yaparak acıklamış olduğu fiyatı ekletti 2150 10 taksit,yani su an 2300 10 taksit .



    Şimdi Ömer usta ben bayi olunca ,fiyat kırmaya mı başladı.

    Ben avrupa Prins Autogas servislerinde Yetişmis bir Usta Olrak ,
    Avrupada Böyle Bir Şeyler Görmedim.
    Hep Bir Seyleri Yalan Söyleyerek ,baskı yaparak Elde Etmeye ve elinde tutmaya Çalışılıyolar...
    Bunun bana biri açıklamasını yapabilirmi?
    Türkiyemde işler hep böyelemi dönüyor,yoksa bu sektörmü böyle ,yoksa bazı insanlarmı böyle...

    benim en nefret ettiğim şey yalandır,herkes yalanı dolanı bırakıp birazcık delikanlı olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 8 Mayıs 2011; 13:06:01 >




  • Prins kaliteli bir kit olabilir ama bana hiçbir zaman güven vermedi. Öncelikle servisleri az. İkincisi LPG' den kaynaklanacak sorunlar için BRC gibi sigorta sunmuyorlar.
  • Evet BRC her hangi bir motor arızası yada kullanılamaz hale gelme durumuna karşı 1-25 bin liraya kadar sigorta ediyor.Malına güvenmek bu olsa gerek.Tebrikler BRC ..
  • Recep Bey Sizinle Telefonda Görüşmüştük Siz Prins Bayisiyim Demiştiniz.Bende Prins Sitesinden Bayi Listesine Bakınca Sizin Firmanızın Bayi Olmadıgını Gördüm.Ve Bir Müşteri Olarak Bayiyi Tercih Etmek Bana En Dogrusu Geldigi İçin Bayiyi Tercih Ettim.Ve Ömer Ustayı Ustalıgı Konusunda Önerdikleri İçin Tercih ettim.Sizin Ustalıgınızda İyidir Muhakak Ama Ben Tercihimi Bu Yönde Kullandım.Fiyat Konusunda İse Siz Bana 2000tl taksitli fiyat verdiniz.Fiyat Politikası Olarak Fiyat Kırma Olayını Esnaf Olarak İki Firma Arasında Olan Birşey Ama Ben İkinizdende Fiyat aldım siz Şu Dediginiz 2300 tl fiyatı bana 2000tl taksitli fiyat olarak verdiniz.Bunları Yazma Sebebim Ömer Ustanın Avukatlıgınıda Yapmak Degil.Ömer Usta Bana Şunu Dedi Memnun Kalırsan Cevrendekilere Kartımı verirsin menun kalırsan ama dedi.Ben Şuan İtibariyle Memnunum.İyikide Taktırmışım.Şunu Tekrar Belirtmek isterim Recep Bey Ben Tercihimi Bayiden Yana Kulandım Ve Bir Tavsiye Uzerine Mepa Teknik Servis Sorumlusu Ali Bey Önerisi Bunda Etkili Olmuştur.Nasip Böyleymiş Demeki Sizede Başarılar Dillerim.Recep Bey Saygıllar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasperskygs

    Recep Bey Sizinle Telefonda Görüşmüştük Siz Prins Bayisiyim Demiştiniz.Bende Prins Sitesinden Bayi Listesine Bakınca Sizin Firmanızın Bayi Olmadıgını Gördüm.Ve Bir Müşteri Olarak Bayiyi Tercih Etmek Bana En Dogrusu Geldigi İçin Bayiyi Tercih Ettim.Ve Ömer Ustayı Ustalıgı Konusunda Önerdikleri İçin Tercih ettim.Sizin Ustalıgınızda İyidir Muhakak Ama Ben Tercihimi Bu Yönde Kullandım.Fiyat Konusunda İse Siz Bana 2000tl taksitli fiyat verdiniz.Fiyat Politikası Olarak Fiyat Kırma Olayını Esnaf Olarak İki Firma Arasında Olan Birşey Ama Ben İkinizdende Fiyat aldım siz Şu Dediginiz 2300 tl fiyatı bana 2000tl taksitli fiyat olarak verdiniz.Bunları Yazma Sebebim Ömer Ustanın Avukatlıgınıda Yapmak Degil.Ömer Usta Bana Şunu Dedi Memnun Kalırsan Cevrendekilere Kartımı verirsin menun kalırsan ama dedi.Ben Şuan İtibariyle Memnunum.İyikide Taktırmışım.Şunu Tekrar Belirtmek isterim Recep Bey Ben Tercihimi Bayiden Yana Kulandım Ve Bir Tavsiye Uzerine Mepa Teknik Servis Sorumlusu Ali Bey Önerisi Bunda Etkili Olmuştur.Nasip Böyleymiş Demeki Sizede Başarılar Dillerim.Recep Bey Saygıllar


    Ben ve Benim Ekibim Ömer Ustayı Karşımıza Alıp Usta Diye Konusmayız
    Bizim Aramızda Sadece Duvar Var İsterseniz Ömer Ustada Araba Alsın Montaja Bende Beraber Ustalık Konusduralım Kim Usta Kim Montajcı Cıkar Ortaya Ben 13 Yaşından Beri Prins Montaj Yapıyorum Avrupada Dünyanın En büyük Lpg Üretiçi Firmalarında Teknik Servislerde Çalışdım Ustalık Yapdım Bence Bunun Biraz +Sı Olmalı İş Yerine iki Tane Usta Alıpda Lpgçi Olunmaz.

    Ben size 2000 Fiyat Verdim Evet Ama Daha Prins O Zaman Ki Fiyatları

    2050 2150 taksit Fiyattıydı Ben Size Verdim Fiyat 2000 Peşin 2150 Taksitli

    Fiyat Verdim Sizin Ömer Ustaya Takdırmanız Veya Bana Takdırmanız

    Sorun Deyil Sadece Benim Anlatmak İstedim Siz 2200 Takdırdım Diyorsunuz Bize Baskı Yapılıyor Fiyat Kırmayın Diye ben Yetkili Servis Oldum Ve Tse Evraklarını

    Beklemekdeyim sitelerde Yakında Yayınlanmaya Başlar .

    Sizle Konusdum Zaman 1 Ay Önce Oldu Siz 2 Ay Önce Takdırdım Diyorsunuz Ben 2 Ay Önce 1800 Peşin 1900 10 Taksit Yapıyordum ve Ben 120 prins montaj yapdım O Dönem Hiç Bir Tüketiçiye Prins Yetkili Servisiyim Demedim Demem De Biz İpragaz Anlaşdıkdan Sonra Söz Verdim Ve Fiyatları İndirmedim .İPRAGAZ TLF VAR İSTERSENİZ SORUNUZ.

    Size Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin

    Saygılarla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 9 Mayıs 2011; 10:32:59 >




  • Burada konu başlığı biraz değişmiş görünüyor.Hangi kit olursa olsun,önemli olan montajı kaliteli ustanın yapması ve yaptığı montajın arkasında durması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demon

    Prins kaliteli bir kit olabilir ama bana hiçbir zaman güven vermedi. Öncelikle servisleri az. İkincisi LPG' den kaynaklanacak sorunlar için BRC gibi sigorta sunmuyorlar.





    aslında genel olarak bu sigorta olayı çok çıkıyor karşımıza. lpg den ötürü doğacak bir arıza olduğu zaman firmaların buna bakış açısı önemli. 2a yı bu konuda tebrik etmek lazım. ama sigortadan ne denle fayda görülüyor bilinmiyor. hyundaı era sı olan bi arkadaşımın aracında brc vardı 6 bin km deydi daha. önceki sahibi arıza mlambası yüzünden satmış aracı. buda ban güvenerek almış aracı. arıza kodunda hep aynı olmak özere 'üreticiye üzgü ' diye bir arıza kodu çıkıyordu. ben söndürüyodum o yanıyodu. servisle papaz oldular. garanti ne derecde işine yarardı bilmiyorum ama. ben yine brc nin kaliteli bir cihaz olduğuna inanıp brc bayisinde bir gözden geçirmesi için yolladım. ve bayi hatta bayide değil bölge distiribitürü sadece gaz ayarına 50 lira fiyat çekti. açıkcası benim hoşuma gitmedi ve uyardım git aracı üstlerine at ya yapsınlar ya gerekli yerlere şikayet et dedim. ne yaptılarsa o arıza lambası sönmedi. en son benzinde kullan dedim bi kjaç gün bakalım yanaccak mı . arıza lambası 2. gün yine yandı .. ve servise götürüp bıraktı. 1 hafta sonra aradılar arcınız hazır diye gidip aldılar ve şuan sorunsuz. o araçta ne vardı bilmiyorum arızanın sebebi her neyse onuda bilmiyorum. ama servis lpg dendir deyip postalaması ve arada gidip gelen kişinin mahduriyeti büyüktü. arkadaşımın dediğine göre servisteki kalfanın ağzından çıkan krank saft sensürünün arızalı olmasıydı. ama aracı teslim ederken lpg den ötürü olmuş demişler. bu bahsettiğim olay 6 ay önce yaşanmış bir olay.

    prins sıfır araçlara garanti veriyor gerekli evraklar sanırım bayilerde mevcut. bende var . garantinin bazı koşulları var tabi. ve şuanda bir çok aracın sıfır montajını yapıp garanbtiden düşürmeden presüdürü uyguluyoruz. 2. el araçlara da biz veriyoruz . ipragaz vermiyor. biz lpg den doğacak her arızanın servisimiz tarafından ücretsiz karşılanacağının garantisini veriyoruz. gerçi hiç gerekmedi ama yinede güven meselesi.

    prins in şuan türkiyenin her yerinde bayisi var. 1 yıl evvel ki bayi ağını 3 katladı. hatta 4 e. ve kim ne derse desin bu cihazı görüp hayran olmayan biri yoktur sanırım. dünyanın en kaliteli kiti bence. saygılar sunarım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: demon

    Prins kaliteli bir kit olabilir ama bana hiçbir zaman güven vermedi. Öncelikle servisleri az. İkincisi LPG' den kaynaklanacak sorunlar için BRC gibi sigorta sunmuyorlar.





    aracınız varsa taktırın inanın güvenirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_usta -- 9 Mayıs 2011; 22:01:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet usta ayka

    quote:

    Orijinalden alıntı: demon

    Prins kaliteli bir kit olabilir ama bana hiçbir zaman güven vermedi. Öncelikle servisleri az. İkincisi LPG' den kaynaklanacak sorunlar için BRC gibi sigorta sunmuyorlar.





    aracınız varsa taktırın inanın güvenirsiniz


    Aracım var. Beşinci aracım. 1 ay önce sıfır aldım. BRC ile aralarında çokta fazla fark yok. Her ikisinide taktırabilirim. Siz bana araçta LPG' den kaynaklanacak sorunlardan dolayı 25.000 TL' ye kadar onarım garantisini verin. Bende hemen yarın gelip size taktırayım. Çünkü Toyota bana diyorki ben senin garantini LPG' den dolayı bozmuyorum. Sen yeterki serviste bakımlarını yaptırmaya devam et. Ama LPG' den kaynaklı bir sorun olursa ben halletmem fakat sorun LPG' den kaynaklı değilse garantiden çözerim diyor.
    Ama lafla sözle değil bana belge vereceksiniz. Mehmet Usta' nın verdiği garanti değil önemli olan ana firmanın bana garantiyi ve sigortayı vermesi önemli.

    Kaliteli bir kit olabilir dedim farkında iseniz. Ama önemli olan servis ağıdır. BRC taktırdığımda bu tip sorun yaşarsam inanın hiç çekinmeden gider Kadir Örücü' nün boğazına kadar yapışırım. Zamanında kendiside web sitesinde bir sorun olduğunda dakika geçirmeden telefona sarılıp arardı

    Bir önceki mesajınızda belirttiğiniz duruma ise ben bir cevap veremem. Forumdaki BRC Bayileri cevap versinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demon -- 10 Mayıs 2011; 0:23:59 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.