Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.892
Cevap
179
Favori
1.736.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: climax2001

    Partikül filtre tıkanma problemi yaşayan var mı? ya da uyarıyı alan.


    evet bana bir kere olmuştu. otobana çıkıp belirli bir süre yüksek devir ve hızda kullandıktan sonra geçti. bir daha da tekrar etmedi.
    Yaklaşık 1-1.5 sene önce olmuştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytn -- 13 Şubat 2016; 15:34:07 >
  • .B. kullanıcısına yanıt
    Fransanin premium araci Citroendir.
    Hollande DS5 e binmektedir.Gerisi hikaye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iyi aksamlar citroen c4 1.6 vti confort plus otomatik 2011 model 10000 km de alinir mi kullanici var midir yorumlarinizi bekliyorum acil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suleyman pazarlioglu

    Arkadaslar iyi aksamlar citroen c4 1.6 vti confort plus otomatik 2011 model 10000 km de alinir mi kullanici var midir yorumlarinizi bekliyorum acil

    İyi akşamlar bende 2012 düz vites versiyonu var yeni aldım sormak istediğinizi sorabilirsiniz.
  • dostlar yeni fiyat listesine baktınız mı? Sabah sabah gözlerim yerinden fırladı! Sayfada 2015 ve 2016 araçlar farklı listelenmiş, alt tarafa bakmayı unutmayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglar57

    dostlar yeni fiyat listesine baktınız mı? Sabah sabah gözlerim yerinden fırladı! Sayfada 2015 ve 2016 araçlar farklı listelenmiş, alt tarafa bakmayı unutmayın

    Hocam bayiler o fiyat listesi üzerinden güzel indirimler yaparlar diye düşünüyorum, yoksa bu fiyatlardan satmalarına imkan yok. Benim aracın 40.000 bakımı geldi yakın Zaman'da servise gideceğim o zaman sorarım fiyatları.👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavisever

    quote:

    Orijinalden alıntı: ognemir

    quote:

    Orijinalden alıntı: mavisever

    quote:

    Orijinalden alıntı: erzi

    merhaba hocam.
    servis ışığını söndürmek için, kontak kapalıyken anahtar şeklindeki butona basılı tutup kontağı açıyorsunuz. daha sonra 10' dan geri doğru saymaya başlayacak. eliniz o düğmede basılı duracak geri sayım boyunca.
    geri sayım bittiğinde uyarı sıfırlanmış oluyor.


    Teşekkürler hocam, sol sis farı yanmıyormuş ondanmış. Bunu öğrenmem de iyi oldu. Yalnız bir iki gündür araçla giderken ben mi takıntılıyım yoksa normalde mi takınılması gereken bir ses bilemiyorum ama hani camı hhafif açık bırakınca bir ses gelir ya onun gibi bir ses hissediyorum. Sabit bir ses gidip gelen değil. Bu belkide normal aracın sesidir çünkü bende ses hassasiyeti var. Bu konuda bir düşünceniz tahmininiz var mı?

    Islık sesi gibi bir ses mi



    Hocam yok o ses genel bir sesmiş yol sesi yani bendeki fazla hassasiyettenmiş:)

    Ama şimdi başka bir ses var o da şu : Gaza basınca pırpır gibi yani motor sesine benziyor ama önceden böyle bir ses yoktu diye tahmin ediyorum. En azından varsa bile bu kadar kulağıma gelmiyordu. Rolantideyken hafif , gaza bastıkça artan bir ses. Dediğim gibi dönen birşeyden çıkıyor gibi pır pır diye..

    Önceden opel corsa vardı bir ara o bu sese benzer bir ses yapmıştı. onda zinciri değişmiştim (onlarda triger kayışı yerine zincir vardı) ama aynı ses midir bilemiyorum.

    Yine sesle alakalı ama farklı bir soru: İlk adlığımda arac benzinli gibiydi lambalarda durunca rölantide sesi pek duyulmuyordu ama şimdi ses belli. Bu ses artma durumu nedendir tahmininiz var mı?


    Ha sen son konuyu da unutmadan yazayım:) İki gün önce aracı çalıştırdım ekranda motor arızası aracınızı tamir ettiriniz diye yazılı bir uyarı verdi. İki kez yaptı aynı uyarıyı gün içinde. Her ikisi de söndürüp çalıştırınca en başta yaptı. sürerken bir uyarı falan vermedi service lambası da yanmadı..

    Fakat sonraki gün hiç uyarı vermedi. Normal gidip geldim bir kaç kez söndürüp çalıştırmıştım farklı yerlere gitmekten ötürü yine bir uyarı yoktu. Sizce takmamam gereken bir durum mudur? Araçta o bahsettiğim ses olayı dışında bana gelen anormal bir durum yok.

    hocam tarif ettiğin ses benim araçta da var.bu sesi yazın pek duymazsınız. Soğuk havalarda dizel arabanın sesi biraz artar.normal buluyorum
  • Selamlar arkadaşlar aracımı satıyorum arayan varsa biniciye gitsin.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-biniciye-2012-c4-dizel-otomatik-272932044/detay/
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    Arac nasıldır konfor Nasıl sessiz mi yoksa asfalt veya motor sesi alıyor mu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracı az çok araştırdım yorumlarıda okumaya çalıştım, herkez ayrı bisey söylüyor kafam çok karışık benim kafamda otomatik dizel 112 bg 2011 veya 2012 c4 comfort/comfort-plus var.
    Araç sorun çıkarır mı? Kullanıcı olarak Sorunsuz hangi yıl model önerirsiniz biraz uzak bu citroen bana o yüzden biraz tedirginim şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulutan1

    Arkadaşlar aracı az çok araştırdım yorumlarıda okumaya çalıştım, herkez ayrı bisey söylüyor kafam çok karışık benim kafamda otomatik dizel 112 bg 2011 veya 2012 c4 comfort/comfort-plus var.
    Araç sorun çıkarır mı? Kullanıcı olarak Sorunsuz hangi yıl model önerirsiniz biraz uzak bu citroen bana o yüzden biraz tedirginim şimdiden teşekkürler..

    Hocam alacağınız aracın bakımlarının düzgün ve ehil ellerde yapılmışsa neden sorun çıkartsın? Alacağınız araç Mcp şanzıman olacak büyük ihtimal, internet ortamında aratırsanız bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz eğer siz sıkıntılarını kabul ederseniz hiç sorun yok. Ayrıca bulabilirseniz mutlaka confort plus modeli olsun çünkü confort ile gerçekten ciddi farklar var.

    - Otomatik yanan farlar
    - Otomatik kararan dikiz aynası
    - Otomatik yağmur sensörü
    - Kapılar kilitlendiğinde otomatik katlanır aynalar
    - Arka park sensörü
    - Direksiyonun alt kısmında ilave tuşlar.


    Bu arada fikri vermesi açısından bu gün aracım bakıma girdi yetkili serviste normal yağ bakımı, silecekler ve fren hidroliğim değişti toplam 640 tl...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, yaklaşık 3,5 yıllık c4 maceram ev aldığım için geçen hafta sona erdi.57.000 km severek kullandım.Yokuşlarda istekli bir şekilde hızlanmasını hiç unutmayacağım . Yerine 1998 model passat 1.9 tdi aldım.
  • - Arkadaşlar ECO modeda motor duruyor ya, işte yaklaşık 50 saniye sonra motor tekrar çalışmaya başlıyor. Eco mode'un belli bir süresi mi var acaba?
    - Arabayı anahtarla açtım diyelim, farlar ve aynalar açılıyor (exclusive) sonra kapıyı açınca 5 saniye zor duyulan bir ses geliyor bu normal midir?
    - Lastikleri kaç km ya da yılda değiştirmek lazım? Kışlık lastik öneriniz var mıdır?

    2016 model exclusive 97.000 diyor. Bu otomatikman bizim fiyatları da etkiler ve artırır değil mi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .B. -- 18 Şubat 2016; 12:23:06 >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben de 16.02.2016 itibari ile 2012 model Exclusive ile aranıza katılmış bulunuyorum. Hiç aklımda yokken çok uygun bulup ertesi gün arabayı alıverdim. 75bin km'de. Ekspertize soktum (servis tanıdıktı), en ufak bir çizik, hasar, kaza vs.. bulunmamakta. Çok kullanma imkanım olmadı ama gayet keyifli ve konforlu bir araç. Allah hepimize kazasız belasız sürmek nasip etsin inşallah.
  • excoder E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kaça aldınız acaba? Bende arayış içindeyim.
    Dizel, benzinli, otomatik, yarım otomatik sizinki hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .B.

    - Arkadaşlar ECO modeda motor duruyor ya, işte yaklaşık 50 saniye sonra motor tekrar çalışmaya başlıyor. Eco mode'un belli bir süresi mi var acaba?
    - Arabayı anahtarla açtım diyelim, farlar ve aynalar açılıyor (exclusive) sonra kapıyı açınca 5 saniye zor duyulan bir ses geliyor bu normal midir?
    - Lastikleri kaç km ya da yılda değiştirmek lazım? Kışlık lastik öneriniz var mıdır?

    2016 model exclusive 97.000 diyor. Bu otomatikman bizim fiyatları da etkiler ve artırır değil mi :)

    Start stop esnasinda klima yada isitma calisiyor ise ona yetismek icin motor tekrar devreye girebilir.
    Zzzzz seklinde gelen ses normal.hepimizde var
    50bin km civarinda degistiriyorum.kis lastigi nokian marka bakabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, çok bilgilendirici oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulutan1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 49.000 TL'ye aldım.
    Araç dizel MCP yarı otomatik.
  • Arkadaşlar öncelikle mrb. Dün benim araçta akşam üzeri kontağı açtığımda akü sarh arızası uyarısı aldim. Service ışığı da yandi. Önce riske atmiyim dedim ama dünkü bombali saldırıdan servise binmeyerek kurtulduktan sonra üstündeki şokla arkadasi da evine birakacaktim ve yola çıktım. Hata devam etti döndüğümde stop edip tekrar denedim yok hata devamdi. Neyse aksam biraz arastirdim immobilizer sarj dinamosu vs. Derken bugun yedek anahtarla araci calistirdim. Hata vs. Kalmamisti. Normal kullandigim anahtarla da denedim sirun yok. Böyle bisey yasayan var mi? Bi fikriniz var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n a v y_35

    Arkadaşlar öncelikle mrb. Dün benim araçta akşam üzeri kontağı açtığımda akü sarh arızası uyarısı aldim. Service ışığı da yandi. Önce riske atmiyim dedim ama dünkü bombali saldırıdan servise binmeyerek kurtulduktan sonra üstündeki şokla arkadasi da evine birakacaktim ve yola çıktım. Hata devam etti döndüğümde stop edip tekrar denedim yok hata devamdi. Neyse aksam biraz arastirdim immobilizer sarj dinamosu vs. Derken bugun yedek anahtarla araci calistirdim. Hata vs. Kalmamisti. Normal kullandigim anahtarla da denedim sirun yok. Böyle bisey yasayan var mi? Bi fikriniz var mi?

    Merhaba benim aracımda sizinkiyle aynı, bu hatayı bende yaklaşık 1 sene önce aldım ve akü nün üstün deki sigorta panelini değiştirene kadar da ara ara almaya devam ettim.Şuan aracımda sorun yok trcitroen forumu takip ediyorsanız orada bu sorunu yaşayanlar mevcut.Ayrıca citroen bu arıza nedeniyle bir çok aracı servise çağırıp parça değişimini ücretsiz yaptı.Ben ücretli yaptırdım(500 tl ödedim) nedeni de benim aracım servise çağrılar araçların serilerine dahil değilmiş.Bu hatayı aldığınızda kaputu açıp akünün üstündeki parçanın aşağı doğru inen (aşağıdaki resimde turuncu bant olan yere) kısmına sertçe vurursanız aracınız çalışacaktır.Arıza kesinlikle bu demiyorum fakat dediğim gibi ben bu arızayı alınca akü değişimi falan yaptım değişen bir şey olmadı.Değişim olan parça aşağıda link de

    http://www.peugeotcikmacisi.com/urungor.asp?id=1977&urun=Citroen%20c4%20ak%FC%20%FCst%FC%20sigorta%20tablas%FD
  • 
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.