Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (331. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Orijinalden alıntı: Creepinq Death

quote:

Arkadaslar aracimi teslim aldim bugun yanliz bi kac sorum var sizler.oncellikle bu aracta anti patenaj sistemi var mi nasil devreye giriyor?ikincisi araci park ederken n de mi a da mi birakmamiz lazim servis a da birakin dedi ama??tesekkurler

Oncelikle hayirli olsun. Aracinizin donanimini bilmiyorum ancak antipatinaj sistemi lastiklerin bosa donmesini engelleyen bi sistem bence bizim araclarda biraz sert sekilde devreye giriyor ozellike kalkarken gazi koklerseniz sanki araca bisey oldugunu falan zannedebilirsiniz tak tuk ses geliyor ve arac biraz sarsiliyor ilk defa devreye girdiginde noluyo ya falan demistim

Sahol tessekur edrim.exclusive paket mcp.valla az once kar karda park ederken patenaj cekti bende zorlamadim hemen geri ciktim ozaman biraz zorlayinca devre girecek oylemi bi acma tusu filan yok yani?

Rica ederim kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah.Hocam acma kapama dugmesi sol tarafta esp off tusu var bu tus ayni zamanda asr yide kapatiyor diye biliyorum ancak ben karda kapatmayi uygun goruyorum cunki yokusta arac pati cektiginde tekerleklere gucu kestigi icin arac iyicene yavasliyor hatta duruyor ama size kalmis bisey dedigim gibi acip kapatabilirsiniz dilediginizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaslar aracimi teslim aldim bugun yanliz bi kac sorum var sizler.oncellikle bu aracta anti patenaj sistemi var mi nasil devreye giriyor?ikincisi araci park ederken n de mi a da mi birakmamiz lazim servis a da birakin dedi ama??tesekkurler

n de bırakıyorum,anti-patinaj var.zaten otomatikse patınaj yaptıramıyorsunuz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

n de bırakıyorum,anti-patinaj var.zaten otomatikse patınaj yaptıramıyorsunuz:)

Valla karda guzel guzel patenaj yapti aracin acemisi olunca zorlamadim belki zorlasam yapmayabilirdi.bazi araclarda patenaj tusu oldugu icin sormustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

quote:

Orijinalden alıntı: cgdsh

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

quote:

quote:

tüketimin gayet normal bence bu kış koşullarında.benim ki 6.8,hocam siz tüketen araç görmemişsiniz

Ne bilim hocam 6.8 fena değil diyosanız öledir. Malum daha yeni benim aracım ama 4.7 gibi değerleri görmem çok zor Bursa da kaplıkayada oturuyorum bursayı bilen ne demek istediğimi anlar.

6.8lt. kışın bence de çok yüksek değil. Benim ilk 10.000km ort. 5.2lt idi(ort.hız 42km/h). Son 2000km 6.5lt. gerçi ort.hız 34km/h ama kışın 1lt. yüksek düşünebiliriz, aracı ısıtmak için daha fazla bekliyoruz.
    4.7lt.yi uzun süreli tutturmak için (5000km gibi) ort.hız 60-70 olmalı ki böyle bir yol yok. Uzun yolda bile bu ortalamalar ancak sağlanıyor. Uzun yolda 1000km ortalaması 4.2-4.3 gördüm en fazla, bi de sabır işi hep 80-110 gidilmiyor
    Sıkışık trafikte kullanılıyorsa teknik değerler +2lt. çok normal.

Tolga kardeş merhaba,
    Ben de Bursa 'da oturuyorum.İstikamet genelde besevler -osmangazi (dikkaldırım üzerinden).Tüketim soğuk hava koşullarında 7,8 lt.Bir de kar lastikleri farkı var tabi ki.Bursa hep yokuşşş.....

ben de dikkaldırımdayım.
    plaka nedir aracın.
    geçerken selamlaşırız :)

JKY 88 .her sabah dikkaldirimdan gecerim.uzay gri benim arac.senin beyaz dimi melih?

HM 127
    karşılaşırsak selamlaşırız :)

Beni de alın aranıza CLP 08

ok.
    Bugün gri DS4 gördüm beşevler ışıklarında, plakasına bakamadım ama, en çok beyaz yakışıyor C4 ve DS4'e
    C4 ler çoğalmaya başladı Bursa'da.
    Bursa'daki arkadaşlar olarak plakaları yazıp bi yerde toplasak iyi olur.
    Selamlaşırız yoldayken.
    Hatta havalar iyileşsin bi organizasyon yaparız mangal felan :)
    C4'lerimizle de bol bol foto çekeriz.
    Bütün C4 ler bursa yollarında sıralı halde gidersek süper bir görüntü olur.
    Yanlız biri dışardan foto alması lazım :)

HM 127
    JKY 88
    CLP 08

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarmutlu

Selam,

Bugün 2011 Exclusive MCP C4'üm için güncelleme yüklettim. Ataşehir Ulugöl'de işlem 10 dakika içerisinde gerçekleşti. Başta Ahmet bey olmak üzere tüm servis görevlileri çok ilgiliydi.
    İşlem MCP ile ilgili ve ücretsiz.

İşlemden sonra şöyle gözlemlerim oldu:
    1. Şimdiye kadar araç ile ilgili tek rahatsız olduğum nokta 1 ve 2nci viteslerdeki kararsızlıklar ve ara ara yaşanan yığılmalardı. Bu tamamen düzelmiş gözüküyor.
    2. Motor freni kullanma amaçlı kulakçıklardan vites düşürmeye kalktığımda uzunca bir süre boşta kalıp sonra vites düşürüyordu. Şimdi bu işlem seri şekilde gerçekleşiyor.
    3. Vites geçişleri artık çok az hissediliyor.

Hayırlı olsun Bu kadar çok mu iyileştirilebilir bir şanzıman,çokmu abartıyorum diye kendimle tereddüt yaşamıştım.
    Görülen o ki,yeni yazılımlardan herkez memnun bu memnunluğun hiç kalkmaması dileği ile,hepimize iyi sürüşler

• ben gittiğimde mnq veya benzeri birşey söyledi benım aracım için ekranda görünen güncelleme buymuş.ne olduğunu tam anlamadım.sizin de böyle bir günceleme mi merak ettim.güncelleme yükleyen arkadaşlar?
  • quote:

ben gittiğimde mnq veya benzeri birşey söyledi benım aracım için ekranda görünen güncelleme buymuş.ne olduğunu tam anlamadım.sizin de böyle bir günceleme mi merak ettim.güncelleme yükleyen arkadaşlar?

valla ben danışmana sorduğumda mcp içinmi dedim hayır mcp için değil dedi.Aracın genel fonksiyonları için vs. diye kıvırdı.Sonradan servis çalışanı ile konuştum, güncellemenin hem mcp,hem enjeksiyon ve ateşleme zamanlarıyla ilgili olduğunu kısacası motordaki eksikliklerin güncellemesi olduğunu belirtti.Sonuç olarak servis danışmanları anlamıyor,güncellemenin adına vs bakarak MCP içinmi olup olmadığını öğrenemiyorsunuz bunu baştan belirteyim ROLAN abim.Senin araç için güncelleme varsa yüklet zaten 1 tane güncelleme mevcuttu,2012frenden ayağı çekince otomatik giden sistemi sormak için servisi aramıştım hemde güncellemeyi sormuştum herhangi bir güncelleme yoktu daha ocak başlarında.Yani güncellettir gitsin,bu kadar çok korkma

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tüketimin gayet normal bence bu kış koşullarında.benim ki 6.8,hocam siz tüketen araç görmemişsiniz

Ne bilim hocam 6.8 fena değil diyosanız öledir. Malum daha yeni benim aracım ama 4.7 gibi değerleri görmem çok zor Bursa da kaplıkayada oturuyorum bursayı bilen ne demek istediğimi anlar.

6.8lt. kışın bence de çok yüksek değil. Benim ilk 10.000km ort. 5.2lt idi(ort.hız 42km/h). Son 2000km 6.5lt. gerçi ort.hız 34km/h ama kışın 1lt. yüksek düşünebiliriz, aracı ısıtmak için daha fazla bekliyoruz.
    4.7lt.yi uzun süreli tutturmak için (5000km gibi) ort.hız 60-70 olmalı ki böyle bir yol yok. Uzun yolda bile bu ortalamalar ancak sağlanıyor. Uzun yolda 1000km ortalaması 4.2-4.3 gördüm en fazla, bi de sabır işi hep 80-110 gidilmiyor

Tolga kardeş merhaba,
    Ben de Bursa 'da oturuyorum.İstikamet genelde besevler -osmangazi (dikkaldırım üzerinden).Tüketim soğuk hava koşullarında 7,8 lt.Bir de kar lastikleri farkı var tabi ki.Bursa hep yokuşşş.....

ben de dikkaldırımdayım.
    plaka nedir aracın.

JKY 88 .her sabah dikkaldirimdan gecerim.uzay gri benim arac.senin beyaz dimi melih?

HM 127

ok.
    Bugün gri DS4 gördüm beşevler ışıklarında, plakasına bakamadım ama, en çok beyaz yakışıyor C4 ve DS4'e
    Selamlaşırız yoldayken.

HM 127
    JKY 88
    CLP 08

Kesinlikle katılıyorum; önce biraz havalar düzelsin ama hatta büyük abimiz Ds5 mart gibi gelirse incelemeye gideriz hep beraber :)

• quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

quote:

ben gittiğimde mnq veya benzeri birşey söyledi benım aracım için ekranda görünen güncelleme buymuş.ne olduğunu tam anlamadım.sizin de böyle bir günceleme mi merak ettim.güncelleme yükleyen arkadaşlar?

valla ben danışmana sorduğumda mcp içinmi dedim hayır mcp için değil dedi.Aracın genel fonksiyonları için vs. diye kıvırdı.Sonradan servis çalışanı ile konuştum, güncellemenin hem mcp,hem enjeksiyon ve ateşleme zamanlarıyla ilgili olduğunu kısacası motordaki eksikliklerin güncellemesi olduğunu belirtti.Sonuç olarak servis danışmanları anlamıyor,güncellemenin adına vs bakarak MCP içinmi olup olmadığını öğrenemiyorsunuz bunu baştan belirteyim ROLAN abim.Senin araç için güncelleme varsa yüklet zaten 1 tane güncelleme mevcuttu,2012frenden ayağı çekince otomatik giden sistemi sormak için servisi aramıştım hemde güncellemeyi sormuştum herhangi bir güncelleme yoktu daha ocak başlarında.Yani güncellettir gitsin,bu kadar çok korkma

banada enjeksiyon dediler mcp de var diyince var ama her araca yok dediler nedeni fabrika bu yazılımı bir kaç araçda deneyip zararı varmı yokmu ondan sonra bütün araçlara veriliyormuş, hepsi birden arıza vermesin diye kısım kısım oluyormuş , ben ısrar ettim yaptılar bilgisayarın yanındaydım, araç 1-6 ya kadar bir kaç kere kendi kendine girdi 20 dk sürdü, sonuç benim için değişmedi vites geçişleri aynı ben bir şey hissemedim , t@zm@nic sende tam olarak belirgin neler değişti yazarmısın, bu arada serviste forumları takip ettikleri itiraf ettiler ama donanım haberi bilmiyorlar daha çok citroentr yi biliyorlar.

yazılım sadece mcp için dediler bu arada

ben eskişehir otosay servisinden bayağı memnunum çok ilgililer en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 18 Şubat 2012; 21:41:10 >

• quote:

quote:

yükletmeye yükleteceğim ama cihazları bozulducihazı tamir ettirelim seni arayacağız dediler.frenden ayağı çektiğimde ileri gitmeyi de sordum o da yok henüz dediler.aslında açıkçası şöyle diim serviste çok teknik bilgiye sahip değil.benim araçta da 1 araç güncelleme çıktı zaten bilgisayara şase girince.

• quote:

Arkadaşlar işlem tamam. Bazı sıkıntılar çıkartsada servis, bunca sinirlenmeme değdi.Yazılım yüklendi ve yaklaşık 10km çevre yolunda denedim aracı.Çok heves yapıp fazlaca ümitlerim,beklentim vardı çoğunu karşıladı yazılım. Hakikaten araç altınızda akıyor. Yanlız yazılım yüklemeden önce çok heves edip DSG gibi değiştirmesini beklemeyin. Araçtaki çoğu sıkıntılar düzeltilmiş özet olarak gerçekten iyi diyebilirim. Yaptıran arkadaşlar hangi sorunların ortadan kalktığını belirtmediler, ben uzun uzun yazıp özetliyorum size.

- Araç önceden çok karamsardı biliyorsunuz.Bu tavrı ortadan kalkmış diyebiliriz.Örneğin çevre yolunda auto modunda 3te gidiyordum,göstergede auto4 yazıp o ara vitesi değiştiriyor ya.Yazılım atmadan biraz daha gaza bassaydınız (gazı köklemeden) araç 4e atıp 4te gitmeye çalışacaktı fakat bunda böyle değil.Tam auto 4 yazarken vites değiştirmeden biraz daha gaza dokunuyorum hemen gösterge panelinde tekrar auto3 yazıyor.Bu özelliği güzel olmuş özellikle basarken eskisi gibi ekonomik tavırlar yapmıyor en azından.

- Araç yine düşük devir sürüyor.Fakat eskisine nazaran mesela kalkışta gazı biraz ortaladığınızda 3000 devirde vites değiştirdiğini gözlemledim.Eskisine nazaran gaz tepkisine göre devir dahada artıyor.Bu eski yazılımda en çok şikayet ettiğim birşeydi.Kalkıyorsunuz gazı yarımladınız araç hop 2ye atıyordu sonra bayılıyordu.Bu gibi durum artık yok.Ancak gaza hafif hafif dokunursanız (benim gibi) araç halen düşük devirde vites değiştirmeye devam ediyor.

- Araç zaten düşük devirde acayip ataktı, şuana kadar astra 1,3cdti,megane 1,5dci,pegeout 407 1,6hdi sürdüm alt devirdeki ataklığı bizim gibi hiçbir arabada yok. Şöyle düşünmek çok mantıksız;bunu 8 valf olmasına borçlu diyemeyiz.Bende öyle diyordum taa ki 1,5dci kullanana kadar.Oda 8valf fakat alt devirde araç bayılıyordu. Her neyse,düşük devirde bastığınızda motordan tuhaf bir ses alıyordum,takırtı gibi bunu duyamadım,ama şuanlık sadece 10km test ettim belki ileride gelebilir tam olarak birşey diyemiyorum.

- Araç eskisine nazaran daha atak geldi, vites geçişleri eskisine göre daha sarsıntısız, hatta bazı durumlarda ne hoşsa vitese girdiğini bile anlamadım.Fakat benden 1-2-3 vitesleri geçişi sırasında ''şakk'' gibi bir ses geliyor vites kutusundan.Bazen hiç gelmiyor bazen geliyor bu sesi kesebilme gibi şansımız varmı diye sordum servise malesef yok dedi.

- Araçla 40kmh ile gidiyorsunuz aniden yavaşladınız,hızınız 15kmhye düştü.Araç haalaaa yarım debraj yapmaya çalışıyor.Fakat önceki mesajlarımda belirttiğim gibi, auto modda 2den 1e takıyorum tekrar 2ye alıyor otomatik illa yarım debraj gitcem demiyor artık araba. ''-''ye basıp vitesi 1'e alarak eskisinden daha sarsıntısız yolunuza devam ediyorsunuz.

- Önceki yazılımla vites kutusu auto'da dreksiyon kulakçıklarından değiştirilebiliyordu yine, fakat sizinde bildiğiniz üzere araç sizi fazla tınlamıyordu. Artık kulakçıkları araç dinler olmuş,sürüş stilini size göre ayarlıyor hemen vites düşürmüyor.

- (Ek olarak) dip gaz yaptığınızda (gazı overboost konumuna geçmeden bastığınızda) auto modda 4000dd'de vites değiştirdiğini gözlemledim.Max güç 3600dd'de olan aracı 4500devire kadar şişirmek zaten çok anlamsız.Eski versiyonda 4500dd'de değiştirdiğini hatırlıyorum.

- (Ek olarak) aracı performanslı sürüyorsunuz diyelim. 3000devir gibi rakamlarda gazı tamamen bıraktığınızda ani olarak gaza bastığınızda gecikmeli olarak araç kafa atıyordu. Yeni versiyonda bu süre azaltılmış biraz. bastığınızdan çok az bir süre sonra araç hızlanmaya devam ediyor.

kısaca özetim bu kadar.Aklıma gelenleri yazdım.Çevre yoluna çıkıp denediğinizde azcıkta bastığınızda bu stilleri daha iyi anlayabilirsiniz.Şehir içinde pek bir farklılık göremeyebilirsiniz.Ancak şunu belirtmekte fayda var çevre yoluna çıktığımda gerçekten araç akıyor.Eski yazılıma göre iyileştirilmeler yapılmış sorunlar ortadan kalkmış.Biraz bastığınızda bastıkça basasınız geliyor.MCP auto'da size uyum sağlayamıyor ise derhal servise gidip güncelletin.Bende eski huyundan ötürü autoyu sevmiyordum manuelde kullanıyordum.Artık autoda kullanacağım.Citroen adına yakışır bir güncelleme olmuş tebrik etmek lazım.DSG ve MCP'yi karşılaştıran salaklar artık bize fazla taş atamayacaklar emin olun.

Tabi bu işin güzel tarafı.Kötü tarafını anlatıyım.Sabah servise gittim durumu açıkladım biri yok yahu o mcple ilgili değil felan diyordu.hadi yaptırıyım gelmişken dedim.Sonra alıntı yaptığımız tr.citroen.com forumundaki program ile ayarlanabilir vitesi sordum ilk önce öyle birşey olmadığını belirtti.Sonra lafı kıvırarak hee var, ancak 500TL demesinmi. Beni deli etti resmen. Herneyse aracım alındı 2 saat süreceği belirtildi forumdaki arkadaşların yarım saat sürdüğünü biliyorum.Suratım asık bekledim bekleme salonunda.Canım sıkıldı aracın başında durdum,aracın başında kimse yok araç içinde laptop ile ''yazılım başarıyla sonuçlandı'' gibi bir ibare vardı.Randevu almama rağmen,kendi aracımla uğraşan kişi ve kişiler başka yerde başka bir işle uğraşıyordu.Ben ve aracım yaklaşık 1saat boyunca boş boş bekledik,yarım saatlik işi 1buçuk saatte yaptık sağolsun servis.Müdürü vs çok iyi ancak serviste çalışan elemanlar çok kötü malesef.Sonra adam geldi,hiçbirşey demedim zaten o beni bakışlarımdan anladı.Biraz konuştuk bu programlanabilir vites için böyle birşeyin mümkün olduğunu fakat garanti kapsamında araçlara uygulayamadığını belirtti.Afedersiniz ama çok açık bir şekilde söylüyorum; (popoları yemediği için araçta arıza vs. gelirse diye üzerine yük almak istemiyorlar,araç garantide ya üzerine kalacak araç o yüzden işini tehlikeye atmıyorlar.ücret olarak 500TLde kesin kafadan atma.) Neyse dedim tamam. Konuşurken yazılımın içinde mcp ve başka birçok çeşit aygıtların yazılım güncellemesi olduğunu ilgilenen servis elemanı söyledi.Yani sonuç itibari ile servis danışmanlarına sormayın mcp ile bir muhabbet etmeyin.MCP için güncelleme yok diyorlar direk olarak.Güncelleme varsa yükletin,o güncellemenin içinde vites ve her tür aygıtın güncellemesi var.Kısacası yaşadığım ve sinirlendiğim nokta bu.Yaşım küçük olması nedeniyle birşey demiyorum.Büyüklere karşı saygım var,ama yaptıkları bu kötülükten dolayı buradan onlara selam ederim.

Herneyse çok uzattık,aracınız için güncelleme varsa güncelletin arkadaşlar faydasını göreceksiniz

edit:yazım hatası düzeltildi,eklemeler yapıldı

@Mustafam33; gerekli bilgileri paylaştım zaten izlenimlerimi yazmıştım önceden abi buradan bakabilirsiniz.Eskişehir otosay derken ankarada eskişehir yolu üzerindekini dedin sanırım abi.Eskişehirde hilal otomotivden başka servis varmı? Abi nasıl farklılık yok ya ben çok az tur atmama rağmen üstte yazılanları bariz olarak gördüm

@RolaN; frenden ayağınızı çekince gitme olayını servise sormuştum önceden yazılımsal bir durum değil. 2012 araçlara özgü vites kutusunda ek parçalar bulunarak bu sistem çalışıyor.yani 2011 araçlara uygulanmıyor.Bazı arkadaşlarda 2012model benim aracım ama bu sistem yok demişti baya üzülüp şikayet etmişlerdi.O durumu servisle danışın.Bozulmayan bi günde yaptır o zaman abi

• Merhaba arkadaşlar Citroen C4 1.4 vti Attraction almayı düşünüyorum. Ortalama karma tüketim 6.1 lt gözüküyor katalogda. Acaba burada kullanan var mı, varsa yakıt tüketim değerlerini öğrenebilir miyim ?

1.6sı ile arasında 2.500-3000 TL bir fark var bu farka değer mi(sis farı, dijital klima, kolçak, esp vb) ? onun da ortalama karma yakıt tüketimi 6.2 gözüküyor ? Pratikte aradaki fark açılacaktır diye tahmin ediyorum ben ama kullanıcılardan yorum almakta yarar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Merhaba arkadaşlar Citroen C4 1.4 vti Attraction almayı düşünüyorum. Ortalama karma tüketim 6.1 lt gözüküyor katalogda. Acaba burada kullanan var mı, varsa yakıt tüketim değerlerini öğrenebilir miyim ?

1.6sı ile arasında 2.500-3000 TL bir fark var bu farka değer mi(sis farı, dijital klima, kolçak, esp vb) ? onun da ortalama karma yakıt tüketimi 6.2 gözüküyor ? Pratikte aradaki fark açılacaktır diye tahmin ediyorum ben ama kullanıcılardan yorum almakta yarar var?

hocam senin konunu da yazmıştım bence zorla comfort al.yakıt değerleri ile ilgili c4 forumunda başka bir konu var sanırım ordan bulabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Merhaba arkadaşlar Citroen C4 1.4 vti Attraction almayı düşünüyorum. Ortalama karma tüketim 6.1 lt gözüküyor katalogda. Acaba burada kullanan var mı, varsa yakıt tüketim değerlerini öğrenebilir miyim ?

hocam senin konunu da yazmıştım bence zorla comfort al.yakıt değerleri ile ilgili c4 forumunda başka bir konu var sanırım ordan bulabilirsin.

Ben de onu düşünüyordum ama şu anda biraz araştırdım dizelleri ikinci elde 15-20 bin kilometredeki araçlar 39-40 a gidiyor biraz da indirim alınırsa gayet iyi olur fiyatı hem de dizel bir araç olmuş olur.

Acaba öyle bir ikinci el mi alsam diye düşünmüyor da değilim yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tolga kardeş merhaba,

ben de dikkaldırımdayım.
    plaka nedir aracın.

HM 127

ok.
    Selamlaşırız yoldayken.

HM 127
    JKY 88
    CLP 08

Merhaba arkadaşlar, BUM 29 .denk geliriz mutlaka.bu arada ilerleyen zamanlarda bir organizasyon olursa güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: maydın16

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tolga kardeş merhaba,

ben de dikkaldırımdayım.
    plaka nedir aracın.

HM 127

ok.
    Selamlaşırız yoldayken.

HM 127
    JKY 88
    CLP 08

Merhaba arkadaşlar, BUM 29 .denk geliriz mutlaka.bu arada ilerleyen zamanlarda bir organizasyon olursa güzel olur.

HM 127
    JKP 88
    CLP 08
    BUM 29

Varmı başka Bursadan ? arkadaş havalar ısınsın organizasyon şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Phlvn -- 19 Şubat 2012; 1:44:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oncelikle hayirli olsun. Aracinizin donanimini bilmiyorum ancak antipatinaj sistemi lastiklerin bosa donmesini engelleyen bi sistem bence bizim araclarda biraz sert sekilde devreye giriyor ozellike kalkarken gazi koklerseniz sanki araca bisey oldugunu falan zannedebilirsiniz tak tuk ses geliyor ve arac biraz sarsiliyor ilk defa devreye girdiginde noluyo ya falan demistim

Sahol tessekur edrim.exclusive paket mcp.valla az once kar karda park ederken patenaj cekti bende zorlamadim hemen geri ciktim ozaman biraz zorlayinca devre girecek oylemi bi acma tusu filan yok yani?

Rica ederim kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah.Hocam acma kapama dugmesi sol tarafta esp off tusu var bu tus ayni zamanda asr yide kapatiyor diye biliyorum ancak ben karda kapatmayi uygun goruyorum cunki yokusta arac pati cektiginde tekerleklere gucu kestigi icin arac iyicene yavasliyor hatta duruyor ama size kalmis bisey dedigim gibi acip kapatabilirsiniz dilediginizde.

esp off yapsanız bile 50 km/h( yanlış hatırlamıyorsam) üzerine çıktıgınızda esp yine on oluyor.. yani aracın kontrolunu sizee bıramıyor bir noktada yeni c4:)

• @ T@zm@nic evet eskişehir yolundaki otosay, ben servisteki arkadaşla test sürüşüne çıktım oda merak etti oda kullandı bende ama bariz birşeyler göremedik, hatta 2den 1'e geçerken yine yarım debriyaj yaptı (en sevmediğim huyu bu aslında) biraz daha kullanıp görmek gerek, sana ayrı bana ayrı yazılım yüklenmiş olabilirmi ? olabilir burası türkiye...
  • Aracımı sonax'a teslim ettim. Boya koruma yapılacak..

Boya Koruma + Boya Korumadan sonra yıkama + Sonax araç bakım seti (40 TL lik)

Hepsi toplam 150 TL garanti bankasının mtv kampanyası sayesinde.. Umarım işlerinin hakkını verirler. Resim paylaşırım belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Şubat 2012; 9:39:54 >
  • @Senceru No SS No Güven

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.