Şimdi Ara

SW: Force Unleashed 2 Artılar Eksiler Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      Star Wars serisine oldukça farklı bir açıdan yaklaşan Force Unleashed, ikinci oyunu ile karşımıza çıktı. Starkiller'ın bu yeni macerası artılar eksiler köşemizin de yeni konuğu oluyor.

• izliyorum
  • oyun kısa olması hiç hoş olmamış
  • Tam kafamdaki incleeme TEŞEKKÜRLER!
  • Şu an oynuyorum ve tam gaz devam ediyorum ayrıca nesnelerin parlandıktan sonra hemen yok olması çok kötü olmuş gerçekten...
  • Star Wars the force unleashed 1 ps3 ile ps2 dekiyle aynımı arkadaşlar bilen varsa söleyebilirmi ? çünkü ben ps2 de oynadığım için ps3 te oynama gereyi duymadım aynı deyilse söyleyebilirmisiniz.?
  • grafikler o kadarda ahım şahım değil,ayrıca oynanış çok basit bir süre sonra sıkabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    [sizer=blue]Tekken 6 İnceleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederiz
  • Starkiller 1. ve 6. film arasındaki en güçlü kahramandır. Bunu değiştiremezsiniz :) Hayal kırıklığına uğramanıza gerek yok...
  • Güzel oyuna benziyor...
  • Starkiller 1. ve 6. film arasındaki en güçlü kahramandır. Bunu değiştiremezsiniz :) Hayal kırıklığına uğramanıza gerek yok...
  • Hatta flood gibi olmasın ama wokieepedia ya most powerful yazarsanız direk galen marek çıkacaktır :)
  • camdaki olayı güzel yakalamışsınız o olayın aynısını bende yazmıştım foruma oyunda böyle salaklıklar mevcut
  • Oynadım bitirdim. İlk oyun daha çok keyif vermişti.
  • İLK KEZ onyarken inanılmaz zevk aldım
  • Bu incelemeyi bekliyordum bakalım güzelse alıcam...
  • yahu sümüklü starkiller nasıl yenebilir darth vaderi?
  • çünkü o evrendeki en güçlü karakter olarka lense edilmiş. Şimdiden star warsdaki favorim karakterim oldu
  • grafik dışında oyuna hiç birşey eklenmemiş ne yazıkki...İnceleme için teşekkürler
  • sayın bsc editörleri incelemeden önce karakterler hakında biraz araştırma yapmalıydınız yanlış kelimeler söylemişsiniz starkillerin en güçlü karakter gibi göstermişler demişsiniz, evet göstermişler çünkü o en güçlüsü annesi ve babası jedi olan tek jedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.