Star Warsserisine oldukça farklı bir açıdan yaklaşan Force Unleashed, ikinci oyunu ile karşımıza çıktı. Starkiller'ın bu yeni macerası artılar eksiler köşemizin de yeni konuğu oluyor.
izliyorum
oyun kısa olması hiç hoş olmamış
Tam kafamdaki incleeme TEŞEKKÜRLER!
Şu an oynuyorum ve tam gaz devam ediyorum ayrıca nesnelerin parlandıktan sonra hemen yok olması çok kötü olmuş gerçekten...
Star Wars the force unleashed 1 ps3 ile ps2 dekiyle aynımı arkadaşlar bilen varsa söleyebilirmi ? çünkü ben ps2 de oynadığım için ps3 te oynama gereyi duymadım aynı deyilse söyleyebilirmisiniz.?
grafikler o kadarda ahım şahım değil,ayrıca oynanış çok basit bir süre sonra sıkabiliyor.
Starkiller 1. ve 6. film arasındaki en güçlü kahramandır. Bunu değiştiremezsiniz :) Hayal kırıklığına uğramanıza gerek yok...
Güzel oyuna benziyor...
Starkiller 1. ve 6. film arasındaki en güçlü kahramandır. Bunu değiştiremezsiniz :) Hayal kırıklığına uğramanıza gerek yok...
Hatta flood gibi olmasın ama wokieepedia ya most powerful yazarsanız direk galen marek çıkacaktır :)
camdaki olayı güzel yakalamışsınız o olayın aynısını bende yazmıştım foruma oyunda böyle salaklıklar mevcut
Oynadım bitirdim. İlk oyun daha çok keyif vermişti.
İLK KEZ onyarken inanılmaz zevk aldım
Bu incelemeyi bekliyordum bakalım güzelse alıcam...
yahu sümüklü starkiller nasıl yenebilir darth vaderi?
çünkü o evrendeki en güçlü karakter olarka lense edilmiş. Şimdiden star warsdaki favorim karakterim oldu
grafik dışında oyuna hiç birşey eklenmemiş ne yazıkki...İnceleme için teşekkürler
sayın bsc editörleri incelemeden önce karakterler hakında biraz araştırma yapmalıydınız yanlış kelimeler söylemişsiniz starkillerin en güçlü karakter gibi göstermişler demişsiniz, evet göstermişler çünkü o en güçlüsü annesi ve babası jedi olan tek jedi