Şimdi Ara

Köpeğim Hasta, Hayrına Bir Dua(KAYBETTİK BAŞIMIZ SAĞOLSUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
6.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • köpeğimizi kurtardık sandık ama 1 hafta sonra kanlı ishal nüksetti ve 3.gün yani bugün kaybettik.

tüm iyi dilekleri için dh deki dostlara teşekkürler.gittiğimizde köpek baygın bir şekilde yatıyordu.ben biraz sevince bi tepki verdi ama nafile.can çekişiyordu ve veterinerin tavsiyesi üzerine acı çekmemesi için iğne ile uyutturduk...diyecek birşey bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Kasım 2010; 21:58:14 >

• inşallah düzelir cok tatlı bişey ya
  • çok tatlıymıs keranacı
  • İnşallah iyileşir çok tatlıymış Allah yardımcısı olsun.
  • çok tatlıymış hakkaten, umarım iyileşir
  • dikkat et sanada bulaşmasın
  • Bizim 4 haftalık köpeğimiz hastalığa yakalanmıştı ayağa bile kalkamıyordu gözleri açılıp kapanıyordu gidip geliyordu sanki hep yanında olduk veterinere zamanında gittik herşey düzene girdi şimdi 2 yaşına girecek. Size tavsiyem iyi bir veteriner bulun ve başından hiç ayrılmayın moral gerçekten çok etkiliyor ben 24 saat başında beklemiştim. Hangi ilde olduğunuzu söylerseniz iyi bir veteriner söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izmirdeyim.
  • Umarım iyileşir..
  • Allah acil şifalar versin. Çok tatlı bir köpek, umarım en kısa zamanda iyileşir ve birlikte oyunlar oynarsınız.
  • amin arkadaşlar sağolun iyi dilekleriniz için.
  • Aynı şeyler benimde başıma geldi 2 aylıktı kanlı dışkı yapıyordu. Malesef kaybettik. Eğer ishale dönüşürse malesef ölüyor dostum kurtarılması çok zor.
  • çok çok geçmiş olsun arkadaşım.Benimde aynı cins köpeğim var daha 1 yasına girmedi.Kanlı dışkı veterinerinde dediği gibi bir tür parazitten oluyor ve yeni doğmuş köpeklerde çok sık görülen bi hastalık.Onun için iyi bir bakıma ihtiyacı var. Allah yardımcın olsun.Artık o senin çocuğun gibi olmuştur eminim kaybetmekte seni çok üzecekti.Bunun için ne gerekiyorsa yap.
  • Benim köpeğim için de söz konusuydu eğer aynı hastalıksa. Malesef kaybetmiştik.

Umarım iyileşir. O duyguyu çok iyi bilirim.
  • Hastalığı ne, gençlik hastalığı mı yoksa kanlı ishal mi? Eğer kanlı ishal, gençlik hastalığından biraz daha hafif diye biliyorum ancak her iki durumda da köpeğinizin kurtulma şansı gerçekten çok büyük onu sıcak bir ortamda tutuyorsunuz değil mi?
  • gecmıs olsun cok tatlıymıs allah acıl sıfalar versın hocam ıns en kısa surede ıyılesır
  • İnşallah iyileşir arkadaşım çok tatlı bir şey ya
  • inşallah kısa süre içinde iyileşir bi arkadaşımın golden cinsi köpeğinide 2 yaşındayken kaybetmiştik
    çok tatlı bişey bide kerata inşallah sağlığına kavuşur
  • O köpeği sevmezsem iyleşemez. Elim kutsal benim o yüzden ankarada evime getirip ben seversem iyileşir. Yoksa ölecek ( köpeği okşamak için neler yapıyorum )
  • bizim 1.5 yaşında golden ımız var seninkinin renginde çok tatlı inşallah iyileşir kardeşim bu arada hayvana çiğ et ,salam vs yedirdiysen bu tarz şeyler oluyor bildiğim kadarıyla...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.