Şimdi Ara

Video: Kinect'ten Binlerce Noktasal Işık Çıkıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kinect'i diğer hareket algılayıcı teknolojilerden ayıran özellik kızılötesi ışınlar kullanmasıydı. Nasıl olduğunu hiç merak ettiniz mi? Bir genç bunu merak ediyor ve kızılötesi gözlükleriyle bunu gözler önüne seriyor. Videoyu izleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız. (1:00'dan sonra başlıyor)

http://kotaku.com/5681314/see-kinects-thousands-of-points-of-invisible-light

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 5 Kasım 2010; 2:39:43 >

• çok ilginç yahu, belki milyon tane var hayranlığım 2 3 kat daha arttı
  • yorum olarak elemanın biri , kinect bizi kanser edecek yazmış :D koptum haklı valla :D
  • Microsoft yapacağını yapmış beyler bize dağılmak düşer.

Kral konsola en gelişmiş teknoloji yakışır zaten
  • Vay anasını müthiş gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

yorum olarak elemanın biri , kinect bizi kanser edecek yazmış :D koptum haklı valla :D

bu nasıl bir yorum ya.....
  • cihaz çok saglam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birisi bu kinect eyepet çakması demişti,nerde o arkadaş
  • Makine ısınmadıkça lag olmasının imkanı yok gibi gözüküyor bu durumda.
  • Hala elim ayagim titriyor bu nasil birsey
  • harika ama inş.kinect insan vücuduna çok zararlı gibi bir takım haberler çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

harika ama inş.kinect insan vücuduna çok zararlı gibi bir takım haberler çıkmaz

• sarsılarak izledim
  • Mükemmel yaa :)
  • MICROSOFT !!! adamlar bosuna dunyanin 1 numarasi degil :)
  • hrekete duyarlı oyun sisteminde çakma değil devrim yapmış adamlar helal olsun. çok rahat sağdan soldan arak motion kontrollerlarda yapıp iki pinpon bi okçulukla işi halledebilirlerdi. ama yapmadı. takdir ediyorum o yüzden...
  • tmm bu işi ilk devreye sokan nintendoydu ama bu sistem bam başka bir şey kesinlikle kendine özel orjinal bi ürün
  • mühendislik harikası buna denir işte.
  • adamlar kendilerini aştı bu sefer
  • Bu mantıkla çalıştığı bilinen bişeydi fps oynayışını merak ediyorum daha çok.2011de bi sürü oyun çıkacak bakalım görelim inş bizi yanıltmaz kinect alıp keyfile oynarız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.