Şimdi Ara

James Bond: Blood Stone'a Harika Bir Çıkış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bondbs2

Activision, 5 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan James Bond: Blood Stone için nefes kesici bir çıkış videosu yayınladı.

Oyunun temposu en yüksek yerlerinden alınarak oluşturulduğu görülen bu videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. 007'nin araç sürme kabiliyetini, yakın dövüş uzmanlığını ve keskin nişancılığını çıkış videosunda daha yakından görebiliyoruz.

Oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinin karşılaştırıldığı haberimize ise buradan ulaşabilirsiniz.

• Oyunu veya filmi ne kadr kötü olursa olsun O BİR BOND oynanması veya izlenmesi içn yeter...
  • Ha bu arada Video mükemmel... Oyunu KESİNLİKLE edinicem..
  • Oyun ING tarafından incelendi, 10 üzerinden 5 verildi. Kötü bir oyun, uzak durun.
  • OYUNU BUGUN OYNADIM VE HIC HOS DEIL IGN 5 VERMIS HAKLI MEDAL BILE BU OYUNUN YANINDA MUHTESEM KALIR UZAK DURUN
  • bu oyunu oynayan varmi !!!!!!!!!
  • oyunu bitirdim arkadaşlar akıcı bır konusu war ama grafıkler frame ve tearing yerlerde sürünüyor alacak olan arkadaslar varsa hıc tavsıye etmem oyunun bir bölümü istanbulda geçiyor ama adamlar ingilizce konuşuyor ne alaka ? orayı çözemedım birde aston martın db9 resmen oyuncak araba gıbı kullanıyorsunuz dullsropt ayarı eksilerin altında sürünüyor genel olarak vasat umarım seneye üzerine büyük bişeyler katmayı başarırlar ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.