Şimdi Ara

Bu Rus, Modern Warfare 2'den Nefret Ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mw2 guy

Bu Rus, Modern Warfare 2'den nefret ediyor, hem de o kadar çok ediyor ki, Modern Warfare 2 kutusuna önce tabanca ile 3 şarjör sıkıyor, üstüne 2 pompalı tüfek ile ateş ediyor, en sonunda da oyunu aleve veriyor.

Modern Warfare 2 için "Gelmiş geçmiş en kötü oyun" yakıştırması yapan Rus oyun katili, "Black Ops'un çıkmasına da az kaldı zaten, buna ihtiyacım yok" diyor ve çılgın gösterisine başlıyor.

Söyleyecek kelime bulamıyorum, "Sadece ne insanlar var" diyip bu enterasan video ile sizi başbaşa bırakıyorum. (Video 20. saniyeden sonra başlıyor.)

• fake ?
  • Benimde sevemediğim bir sürü oyun var ben ne yapıyım :D ...
  • bu oyuna kötü diyo manyak tamam eksigi yok diyemeyiz ama ateşte edemeyiz nerdeyse 1 senedir oynuyoruz online aslan gibi zevk yapıyoruz hey rus amacın ne kocum.silahlar cok iyi iki sarjör boşalttı tık yok
  • Modern Warfare 2'ye kötü der; gider oyunun özel hardened versiyonu olsa gerek ona daha çok para vererek alır. Ne diyeyim bu oyunun neden bu kadar düşmanı var bilmiyorum.
  • Adamın silahlarla arasının iyi olmasına şaşmamalı(SSCB)...Ama adam haklı tabii.No Russians bölümünden sonra!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkefur -- 3 Kasım 2010; 18:49:02 >
  • Problemli insan çok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rus olduğu için kursun sıktığını düşündünüz mü oyunu savunanlar ?
  • aksanına öliyim :) niko bellic geldi aklıma :D
  • Aynı Cod 2 deki ruslar gibi konusuyor :D
  • Günah la :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 16 Aralık 2011; 0:56:07 >
  • gud cab komured
  • spetsnaz dedikleleri bu olse gerek
  • Takdir ettim çocuğu :)) sırf bu server 'lara bağlanma meselesi yüzünden aynı fikirdeyim..
  • oyunun başarısını ne çekemeyenler var arkadaş.yada oyunun no russian bölümüne sinirlendi eleman.
  • Arkadaşlar adama salak , aptal diosunuz ama bildiğiniz gibi Rusları katlettiğimiz bi bölüm war. Eğer aynı oyunda bi bölümde Türk sivilleri katletseydik bizim de içimizden insanlar çıkıp bu oyunu yoketmezmiydi ? Hatta öyle birşey olsa oyunu alan Türklerin %70'i böyle yapardı.
  • adam haklı beyler amerika no rusian isimli bölümü koyarsa adamda deli olur tabi benimde hoşuma gitmezdi bi oyun ülkemi kötülese :)
  • Valientee tek fark olurdu oda biz korsanını yakardık. :)
  • o kadar karının kızın arasında uğraştığı şeye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

o kadar karının kızın arasında uğraştığı şeye bak

Hala gülüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.