Şimdi Ara

Artık Son . E63 Mü S5233 Wi-Fi Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia e63 ve samsung star s5233 wifi arasında kaldım.Bunlardan birini alacağım.

İstediğim özellikler :

-Net fotoğraflar ve videolar çekebilmeliyim.
    -Net müzik dinleyebilmeliyim.
    -İnternette sorunsuzca ve bilgisayar havasında dolaşabilmeliyim.
    -Oyun ve program yükleyebilmeliyim.

e63'ün benim için + yönleri :

+Tasarımı hoşuma gidiyor.
    +Flaş'ı var.
    +16 milyon renk var.
    +3G var.

e63'ün benim için - yönleri :

-Kamerası 2MP.
    -Tuşları küçük.

s5233 wifi'nin benim için + yönleri :

+Dokunmatik.
    +Hareket algılayabiliyor.
    +İç tasarımı hoşuma gidiyor.
    +3.2 MP kamera

s5233 wifi'nin benim için - yönleri :

-Flaşı yok.
    -Dokunmatik olduğundan çabuk bozulacakmış gibi geliyor.Yere düşse camına ya da sensörlerine birşey olacak gibi.
    -256 k renk

-----------------------------------

Artık son bu iki telefondan birini alacağım sizinde görüşlerinizi almak istedim.e63'ün kamerası biraz daha iyi olsa hiç düşünmeyeceğim ancak s5233 kamera açısından daha iyi gibi.Hem daha önce dokunmatik ve hareket algılayabilen bir telefonum olmadı o yüzden çok hoş geliyor.

Beni yönlendirin arkadaşlar hangisini almalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

nokia e63 ve samsung star s5233 wifi arasında kaldım.Bunlardan birini alacağım.

İstediğim özellikler :

-Net fotoğraflar ve videolar çekebilmeliyim.

e63'ün benim için + yönleri :

+Tasarımı hoşuma gidiyor.
    +Flaş'ı var.
    +16 milyon renk var.
    +3G var.

e63'ün benim için - yönleri :

-Kamerası 2MP.
    -Tuşları küçük.

s5233 wifi'nin benim için + yönleri :

+Dokunmatik.
    +Hareket algılayabiliyor.
    +İç tasarımı hoşuma gidiyor.
    +3.2 MP kamera

s5233 wifi'nin benim için - yönleri :

-Flaşı yok.
    -Dokunmatik olduğundan çabuk bozulacakmış gibi geliyor.Yere düşse camına ya da sensörlerine birşey olacak gibi.
    -256 k renk

-----------------------------------

Artık son bu iki telefondan birini alacağım sizinde görüşlerinizi almak istedim.e63'ün kamerası biraz daha iyi olsa hiç düşünmeyeceğim ancak s5233 kamera açısından daha iyi gibi.Hem daha önce dokunmatik ve hareket algılayabilen bir telefonum olmadı o yüzden çok hoş geliyor.

Beni yönlendirin arkadaşlar hangisini almalıyım ?

Bu iki telefondada kesinlikle bilgisayar havasında dolasamassın (300 liralık telefondan özellikle)
    sen e63 ün flaşından cok sey bekleme . ha 3.2 ha 2 mp önemli bi fark yok bundan emin ol Eşit sayılır Ekran cözünürlügü e63 üstün oldugu icin Starda 3g yok . Prestonda 3.2 mp kamera flas ve 3g var wifi istemiyorsan iyi bir tercih olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zouzuni -- 3 Kasım 2010; 17:18:49 >

• uygulama ve oyun için e63 öneririm.5233 wifi arkadaşımda var ve uygulama desteği neredeyse hiç yok üstelik 3g yok.
  • Bence her türlü e63.Kasası ne kadar plastik gibi dursa da çok sağlam hocam.Samsung Nokia kadar sağlam olmuyor maalesef.Kaldı ki bu dokunmatik bu yandan sorun yaşayabilirsin.Kamera senin için çok mühim değilse e63 daha iyi bir seçim olur.E63 ün kamerası da o kadar kötü değil ayrıyeten.Bi de e63 ün tuşlarının küçüklüğü benim için eksi demişsin ama tuşları hiç de küçük değil hocam gayet kullanışlı.Tabi o size göre değişebilir.Alacağınız yerde E63 ü elinize alın deneyin bi de öyle kara verin derim elinize alıp bakmadıysanız telefonu.
  • Bu arada orayı okumadım internetten gezinme konusunda E63 çok çok rahat.Bide diğer üründe 3G yok.Bu arada oyun programa vs yüklemek istiyorsan Nokia'ya mecbursun.
  • Tamamdır e63'e ikna oldum.s5233'deki hareket algılama falan hoşuma gitmişti şimdi tekrar videolara baktım e63 alacağım yorumlarınız için teşekkürler.Alınca gruptaki uygulamaları indireceğim
  • quote:

Tamamdır e63'e ikna oldum.s5233'deki hareket algılama falan hoşuma gitmişti şimdi tekrar videolara baktım e63 alacağım yorumlarınız için teşekkürler.Alınca gruptaki uygulamaları indireceğim

Bekleriz hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

Kamera dışında E63 ezer. Kullandığım için algılama, s5233'de ekran rengi 256k sırf bu yüzden bile bu telefonu alma derim.

-net fotoğraflar ve videolar çekebilmeliyim.

Kırmızı ile belirttiğim dışında E63, s5233'ü ezer geçer.

• s5233 cok yavas geldi bana
  • bende star wifi ile e63 arasında kalmıştım.e63 aldım gayet memnunum.tavsiye ederim.

bu arada e63 ün 3g hızı 384 kbps , edge ise 236 kbps yani edge ile arasında fazla bir fark yok.
  • hocam benim kız arkadasımda star wifi var bende e63 ve sana kesinlikle e63 ü öneriyorum ikiside elinde olan biri olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olasılıksız...

bende star wifi ile e63 arasında kalmıştım.e63 aldım gayet memnunum.tavsiye ederim.

bu arada e63 ün 3g hızı 384 kbps , edge ise 236 kbps yani edge ile arasında fazla bir fark yok.

yani kaydadeger bi farkmı bilmiyorum
  • Peki ya Nokia 5230'a ne diyorsunuz? Wifi yok onda sadece
  • quote:

Peki ya Nokia 5230'a ne diyorsunuz? Wifi yok onda sadece

5800 gibi bi telefonun alt modeli , basmatik , hadi starla karşılaştırırsında e63 le karşılaştırılamaz bile bence
  • E63 tabiki.
  • E63 ten şaşma hoca git al sonra keyfine bak yav
  • 3 gün önce e63 aldım yanında hafıza kartı vermıyorlar onun haricinde telefon hoşuma gitti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Presto manifesto

3 gün önce e63 aldım yanında hafıza kartı vermıyorlar onun haricinde telefon hoşuma gitti .

Evet kutu içeriği biraz eksik.Bağlantı kablosu ve hafıza kartı yok.Verilen kulaklık da biraz dandik.
  • üretilmeyen telefonları tercih edecegine Vodafone kampanyalı C3 . Bence en uygunu bu
  • e63
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.