Şimdi Ara

2010 YGS STANDART SAPMALARI (2010 KATSAYILARIYLA PUANINIZI HESAPLAYIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puan türünüze göre : ST Puan + ( Türkçe Katsayısı * Türkçe Net Sayınız ) + ( Sosyal Katsayısı * Sosyal Net Sayınız ) + ( Matematik Katsayısı * Matematik Net Sayınız ) + ( Fen Katsayısı * Fen Net Sayınız ) şeklinde hesaplayabilirsiniz.

Tabloya bakınca Matematiğin bütün puan türlerine etkisinin azaldığını görebilirsiniz.Bunun yanında Sosyal ve Türkçe artış göstermiş.Bu yılda aynı şekilde matematiğin kolay türkçe ve sosyalin zor sorulacağını düşünüyorum.Tm için konuşuyorum Matematiğe yüklenip Türkçe ve Sosyali boşlamamanızı tavsiye ederim...

2010 YGS STANDART SAPMALARI (2010 KATSAYILARIYLA PUANINIZI HESAPLAYIN)

• kimse ilgilenmiyo herhalde sağlık olsun
  • abicim bu olay kalkmadı mı puanlar sabitlendi benim bildiğim
    bide geçen yıl geçen yılda kaldı bi daha ki yıl sınavda neler zor olur belli olmaz
    yinede teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

abicim bu olay kalkmadı mı puanlar sabitlendi benim bildiğim
    bide geçen yıl geçen yılda kaldı bi daha ki yıl sınavda neler zor olur belli olmaz
    yinede teşekkürler :)

yok kalkmadı geçen yılki netlerle hesaplarsanız puan tam tutuyo yani ösym verileri.Tabikide geçen yılda kaldı ama deneme sınavı yapıp puan hesaplamak isteyen en azından geçen yılın verileriyle hesaplasın dershanelerin sitelerinde hesaplamaktan iyidir
  • emegın ıcın tesekkurler c_green_1907
    bu katsayıların lys için olanı varmı varsa yayınlarmısın yada kaynak gösterebılırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omuragi

emegın ıcın tesekkurler c_green_1907
    bu katsayıların lys için olanı varmı varsa yayınlarmısın yada kaynak gösterebılırmısın

bende yok şu an ama dershanede asmışlardı ordan alır burda yayınlarım
  • sagolasın sımdıden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Up
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lys katsayıları için yardıcı olabılırmısınız
  • bu st puanı diğer netlerin toplamına mı ekliyoruz ?

Edit: İlk mesajdaki resmin üstüne bakmamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 6 Mart 2011; 15:13:41 >
  • bu yılda en fazla puan artısı sosyalde olacağı söylenıo...bqlım nasıl olucak cogu kısı bakamdı ıcın 2010 ygs duzeyınde olmasıan ragmen sosyal sure problemı olanalr ıcın tam yetısmedı ve sosyal onemı artıo bu yılda.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.