Şimdi Ara

FM 2011 Galatasaray Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
0
Favori
54.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ı yönetenler burası buluşma platformumuz olsun. Oyuncularımızın performanslarını karşılaştıralım, önerilerimizi, eksiklikleri, yapılması gerekenleri, başarılarımızı, başarısızlıklarımızı burada paylaşalım. Bakalım ortaya neler çıkmış.

Not : SS atacaksanız, simage kodları almayı unutmayınız.
    Not : Hile ile oynayanlar bizden uzak, Allah'a yakın olsun :), Fener'e 5-0 yenilsekte, ligi 5. tamamlasak da burada paylaşalım...

[size=1
  • Oyunu yükleyip ben de katılacağım. İyi bir konu olmuş.
    Necid hem genç hem de baros'la aynı ülkenin vatandaşı iyi bir ikili oluştururlar diye düşünüyorum Necid indirir baros vurur üstelik genç.

2 si arasında kararsız kaldım GS ile kariyer açanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Eğer sistemini benim gibi Misimovic ve Arda'nın topla oynayıp dikine direkt paslarla yönlendirmesi üzerine kurarsan hızlı bir forvet al.

Ama kanatlardan iyi yükleniyor Misimovicle kanallara top attırıyorsan Hugo Almeida, Zigic gibi kule santrafor almanı tavsiye ederim.

[size=1
  • ben başladım ama çok gerçekçi oldu avrupada ön elemede elendim. çok sakat vardı. ligde devam ediyoruz. birde şu bam üçlüsünden kurtulamadım. kimse almıyor. ancak gökhan zanı taksitle villareale yolladım. birde staffları neredeyse komple değiştirdim. ona bayağı bir para gitti.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!
  • ben cardozoyu aldım forvete,orta sahaya daha önem verdiğim için tek forvet onu oynatıyorum.baros yedek,gayet memnunum cardozodan
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada ben oyuna sahip değilim şuan. Vizelerim oldugundan indirmeye pek meyilli olamadım. Ama yarın sırf bu konunun hatırına kampuse gidip indireceğim. Kanatlarda rotasyon anlamında sıkıntı olacağını düşünüyorum. Tabi Pino nun (ufuk, batdal, Insua vs.) profilini bilmediğimden sağ kanatta ne kadar iyi olacağını bilmiyorum. Sol tarafı Arda + Kewell a emanet edebiliriz. Forvet arkası Elano-Misimovic, Elano biraz geride. --Hatta yukarıda mesajı olan @captain_turkiye nickli renktaşımıza ithafen yazıyorum, -- BAM yerine ortada Cana-Elano ve BAM dan 3 ün 1 ini seçebilirsiniz. Mesela orta sahada dinamik pres yapıyorsanız Barışı, top taşımak istiyorsanız Ayhan'ı , biraz daha fiziki için Sarp ı alırsanız daha mantıklı olur kanısındayım. Tabi bu oyunculara top sürme komutunu minimumda vermek daha mantıklı olur.

[size=1
  • Oyunun basında oyuncuları ne kadar a satabildigimizi yazsak iyi olur

gokhan zan 3.1m
    sabri 5.25m

ikisinide porto ya oyunun basında satabilirsiniz
  • Ben de tek forvet oynatıyorum Cardozo oynuyor şuan Baroş yedek onuda satmayı planlıyorum 3-4 takım peşinde sattığım zaman sağ açık almayı düşünüyorum Obasi gibi.Uefa ya 2.torbadan katıldım, Steua Bükreş, Sparta Prag ve Bate ile eşleştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 2 Kasım 2010; 11:07:20 >
  • bu arada yabancı kaleci arayanlar enyeama ya bir baksınlar. fm 10 da bayağı iyiydi. hala öyle(editörden ca-pa sına baktım) gerçi ben şimdilik yerli kaleciyle götürmeye çalışıyorum. belki bir daha başladığımda alırım.

şimdilik ideal 11im şöyle.

-------baros--------
    arda------------kewell
    ------misi-elano------
    ---------cana---------
    hakan-servet-neill-sabri
    -------ufuk---------

transfer olarakta murat ceylanı 2 m ye, christian benitezi 2.2 m ye aldım. gökhan zanı 3 m ye villareala sattım, serdar özkanı 60 k ya ossasunaya kiraladım.bütün transferler taksitle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Kasım 2010; 15:12:21 >
  • bende az sonra defansa ve forvete takviye yapacağım. önemli olan defans gibi gözüküyor ama
    4-1-2-1-2 oynatmayı düşünüyorum ama bu sistemde Ardanın oynayabileceği bir mevki yok.Belki Ardayı satıp Nuriyi alabilirim.Bana Misimovic in en iyi oynadığı yer olan AMC li bir sistem lazım.Önerisi olan varmı,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 2 Kasım 2010; 19:18:44 >

Orijinalden alıntı: dozdoz

ardanın performansı gecen senekı oyuna gore nasıl ?

bende 17 maç 8 gol 4 asist 2 maçın adamı ve 7.58 ortalamayla oynuyor. aml de oynatıyorum. gol krallığına oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Kasım 2010; 20:07:24 >

------------baros------------
    kewell-----misi--------arda
    ------barıs-----elano(cana)---
    insua--neil---servet---sabri

Şuan ligde 2.yim.Lig fikstründe bir ara bjk,fener,konya,bursa diye gidiyordu.Bjkye ve fenere 1-0 yenildim.Fener şuan 5 puanla önümde.Uefada grupta ikinciyim.

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

ardanın performansı gecen senekı oyuna gore nasıl ?

bende 17 maç 8 gol 4 asist 2 maçın adamı ve 7.58 ortalamayla oynuyor. aml de oynatıyorum. gol krallığına oynuyor.

iyimiş
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.