Şimdi Ara

330ci müzik sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bir volvo s40 kullanıcısıyım ve yarın 400 kmlik bir yolu 2002 model bmw 330ci ile (ödünç alıcam arabayı) gideceğim. aracın sahibi orjinal cdden başka birşey çalmadığını söyledi. bu arada müzik sistemi üzerinde "bmw business cd" gibi birşey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. bu araca nero express ile track cdsi doldurmuştum ama çalmadı. ben bu yolu müziksiz gitmek istemiyorum cd yazma yöntemi ile bir bilginiz varsa ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.



  • bmw business cd yazan aracın üstündeki müzik sisteminin adı.. birde professional var... business daha basit..

    CD kalitesiz olabilir.. birde illaki track yaptıklarınızı diye çalacak diye bir şey yok.. o konular sıkıntılı.. ama teoride okuması lazım..
  • business'in muzik sisteminin adı olduğunu biliyorum, farklı versiyonları ve o versiyonların farklı özellikleri olabileceği için yazmıştım. lakin ben aracıma (volvo s40) yazdığım şekilde ve kaliteli sayılabilecek (princo) cd yazdım okumadı. aracın sahibinin söylediğim şu: "orijinal hariç hiçbir cd yi okumuyor" zaten ekranda da "cd error" veriyor. daha önce yazmış olduğum cdyi nero express ile hazırlamıştım, bu sefer bir tane itunes ile bir de windows media player ile hazırladım. bakalım yarın sabah ne göreceğiz. teşekkür ederim.
  • 1.cd yi tam doldurmayın(700mb ı geçmesin)
    2.minimum hızda yazdırın
    3.windows media player ile yazdırın.(seçeneklerden düşük hızla yazdırmayı seçin)
    4.ortalama üstü kalitede bir cd ye yazdırın

    aynı sıkıntı olan ford aracımda sorunu böyle çözmüştüm. bmw nin ekstra bi güvenlik önlemi varmı bilemiyorum ama orjinal cd lerinde esprisi yavaş yazılması ve kaliteli media ya yazılmaları..
  • Burada anahtar çözüm kesinlikle cd yi en düşük hızda yazdırmaktır.
  • Yolculuk coktan bitmistir ama belki baskasinin isisne yarar.
    Bende de business CD var ve yazdiklarimi okuyor. Yazmak icin windows media player kullaniyorum.
    Ayrica business`a e46 kasalarda aux eklemesi cok kolay. Sadece kablosunu satin alip takmak lazim o kadar. Hatta kabloyu bile kendi yapanlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.