Şimdi Ara

307 ESP arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim araç yaklaşık 3 aydır ESP arıza lambasını yakıyor.Bir ara kendiliğinden söndü ve bende hasbelkader bir rampada patinaj yapmak durumunda kaldım ve esp hemen devreye girdi.Yani ESP denenmiş ve çalıştığı onaylanmış oldu (ASR den dolayı).Fakat ertesi gün tekrar yandı ve bir daha sönmedi.servis ESP müşürünü değiştirip denedik sorun o değilmiş muhtemelen ESP beyni yanmış dediler.Tabi bu baya bi masraflı parça sanırım.Peki bu beyin yandı ise neden 1 gün bile olsa ESP çalıştı.Yanmış bir parça bir gün bile olsa tekrar fonksiyon görebilir mi??Ben pek inanmadım açıkçası servisin teşhisine.sizce sorun nedir???
    Bir ara sağ arka rulmanı sanayide değiştirtmiştim.acaba onun içinde ESP ile ilgili bir sensör falan mı vardı da usta yerleştiremedi??

    araç 2006 307 benzin premium 1.6 110 hp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloapollo -- 31 Ekim 2010; 16:47:21 >







  • Bende ESP ve ABS aynı anda lamba yakıp devreden çıkıyordu, fren pedalının altındaki bir sensörün kontaklarından yaptığı anlaşıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fectus -- 1 Kasım 2010; 10:18:37 >
  • merhaba bende pejo 307 almayı düşünüyorum çok beğeniyorum ama aklımda soru işaretleri var. sebebi de genelde çevremden pejo alma sakın tepkileri. beyinde problem çıkarıyo ya da fren de falan gibi. güzel araba ama çok sorun çıkarıyor deniliyor. fikir verirseniz sevinirim çıkamadık işin içinden.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra36

    merhaba bende pejo 307 almayı düşünüyorum çok beğeniyorum ama aklımda soru işaretleri var. sebebi de genelde çevremden pejo alma sakın tepkileri. beyinde problem çıkarıyo ya da fren de falan gibi. güzel araba ama çok sorun çıkarıyor deniliyor. fikir verirseniz sevinirim çıkamadık işin içinden.


    eskı kasasının sorun oldugu soylenıyor bende yenı kasası var ve en ufak sorun yasamıyorum premium hemde full elektronık olan dolusu sorun cıkartmıyor ne benyın ne bişi ve arac 165,000 km de dostum , servıste expertız e sok almadan evvel ucretlı onaylarlarsa al sorun yasamazsın ve HDI al muhakkak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra36

    merhaba bende pejo 307 almayı düşünüyorum çok beğeniyorum ama aklımda soru işaretleri var. sebebi de genelde çevremden pejo alma sakın tepkileri. beyinde problem çıkarıyo ya da fren de falan gibi. güzel araba ama çok sorun çıkarıyor deniliyor. fikir verirseniz sevinirim çıkamadık işin içinden.

    Mesaj çok eski ama yazmadan duramadım.Aracım 2014 model 208, alalı iki hafta oldu bundan önceki aracım da yine 2013 model bi peugeot bipper dı.1 yıl içerisinde araç servis yolunu kendisi gidecek kadar öğrendi neredeyse.Her yaşadığım sıkıntı yazılımsaldı.Canımı sıktı, aynı serviste takas ederek 208 aldım şuan 700km de ve en dolusu.Daha az önce esp ışığı yandı ve ekranda esp arızası tamir ettirin tarzında bir yazı var.Şimdi ben ''ilkinden çok mu memnun kaldın da yine peugeot aldın'' diye kendimi sorguluyorum.Uzun lafın kısası PEUGEOT BU İŞİ BECEREMİYOR ve ne kadar dolu araba o kadar çok sıkıntı.Belkide aracı aldın ama değinmeden edemeyeceğim bir peugeot serviscisinin bile söylediğine göre 307 [Kunye=]Peugeot un yaptığı en kötü araba olarak nitelendiriliyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.