Şimdi Ara

Video: Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
21.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • alt="Video: Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonu"


    Çin'in Shenzen bölgesindeki elektronik üreticileri iPhone 4 klonlarıyla gündemden düşmüyorlar. Haberimize konuk olan yeni klonu, tasarım olarak iPhone 4'ten ayırmak neredeyse imkansız olsa da en belirgin fark, güç butonuna basıp telefonu açtığınızda karşınıza çıkıyor. Donanım ve tasarımda iPhone 4'ü klonlayan Çin merkezli elektronik üreticileri yazılım tarafında ise tahmin edebileceğiniz üzere Google'ın açık kaynak esasıyla geliştirdiği Android platformuna kayıyor ve bu modelde de Android 2.1 işletim sistemini kullanıyorlar.


    3.8-inç büyüklüğünde kapasitif dokunmatik ekrana sahip olan yeni iPhone 4 klonunun donanım özellikleri hakkında henüz çok fazla detay bilinmese de, diğer klonlar dikkate alındığında iPhone 4 kadar güçlü olmadığı tahmini yürütülebilir. Kablosuz iletişim için WiFi ve Bluetooth gibi temel özelliklere sahip olan telefonun, Apple logosu da dahil olmak üzere tüm detaylarıyla (hatta Designed by Apple in California, Assembled in China ifadesi dahi duruyor) birebir iPhone 4 klonu olması bu konuda gelinen son noktayı da gözler önüne seriyor.


    Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonunun fiyatı bilinmiyor ancak tahmin edilebileceği üzere orjinal iPhone 4'e kıyasla çok daha ucuz olması bekleniyor.







    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonu
    Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonu
    Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonu
    Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonu
    Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonu
    Android 2.1 işletim sistemli yeni iPhone 4 klonu







  • iphone 4 alıp android yükledim deyip hava atıcaz sonunda :)
  • yuh lan yakında orjinalindende ayıramıyacağız bu yeni çıkan klonların en büyük farkı kabak gibi belli oluyordu kasa adi plastikten yapılmıi metal bölüm plastikti.Fotolardan bile belli oluyordu. Ancak bu iphone 4 sanki aksa olarak 1-1 olmuş şahsen millet android yükledim diye acayip pis kandırabilirsiniz kimsede fark etmex
  • vallahi geleceği şimdiden görebiliyorum. büyük mobil iletişim devi firmalar çin'e haraç ödeyecek bu ürünün klonunu yapmayın diye cihaz gerçekten süper olmuş yahu android hemde daha ne olsun fiyatı ne kadar acaba?
  • anten sorununu koymayı unutmamışlardır umarım hihihi :D
  • micro sim yapmamışlar :D
    ayrıca hızı gerçekten iyi duruyor hangi işlemciyi kullandılarsa...
  • çakma telefonlarda android 2.1 var general mobile DSTL1 1.6 kullanıyor güncelleme yapmıyor
  • bu çinlilerin işine aklım ermiyor.. adamlar isteseler dünyanın en iyi telefonnu bile yapabilecek kapasiteye sahipler ama bir tane aklı başında düşünebilen yenilikçi bir insan yok ki kendi markasını yaratıpta orijinal, taklit olmayan bir ürün ortaya koysun. nüfus bir milyar ama içi boş, adam yok adam...
  • Yukarıdaki linkin sizi katil etmesini istemiyorsanız
    http://www.youtube.com/watch?v=FYQSmrl1cC0
  • sakarya 200 tl :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teacher


    Yukarıdaki linkin sizi katil etmesini istemiyorsanız

    http://www.youtube.com/watch?v=FYQSmrl1cC0

    Sağol arkadaşım
    ben bunun iphone dan iyi tarafını göremedim herhalde ucuzluğu olsa gerek
  • iphone dan farkı android olması ve tabiki ucuzluğu bnce ama şunu merak ediyorum bunun ekranı da diğer çakma iphon lar gibi olursa ve türkçe froyo desteği yoksa hiç heyecenlanmayalım bnce..
  • İşlemcisi ve ekranı da orjinali gibi ise bu telefon alınır ağa. En azından arasıra değişiklik olsun diye kullanılır ama o kadar hızlı çalışıyor ki belki de 1. tel olarak bunu kullanırız :) İlk defa bir çin telefonu beni heyecanlandırdı. FiyAT nedir acaba.
  • Çin telefonlarında işlevsiz menülere basmayan tekmematik dokunmatik ekranlara öyle alışmışız ki bu telefonunun videosunu başka yerde izlesem iphone'a android yüklemişler derdim kesinlikle. Oha ya adamlar yapıyo abi. 300 liradan satılır bu garantilisi falan
  • gayet güzel olmuş telefon menü geçişlerine bakıldığında 600mhz işlemci olabilir ram de büyük ihtimalle 256mb'dır.150-200$ arasında bi fiyata satılır herhalde türkiye de
  • belki biraz uğraşsalar tasarım ve kalite olarak iPhone dan güzel ya da denk bi cihaz yaparlar ama hala yeni çıkan cihazların klonlarıyla uğraşıyolar..
  • fiyat ve tarasirm kaliteli olursa almayi dusunurm
    iphone 4 var birde android denemek isterim ucuza :)
  • valla taklit maklit ama hiç fena değil. hani yeni çıkan ve düşük işlemcili telefonlardan n8 ile kıyaslanabilir nerdeyse buna 2.2 kurabilirsek flash desteğide geliyordur. bide üzerine itunes zorunluluğunuda taklit etmedilerse usb bellek niyetinede kullanılır. orjinalinden iyi olmuş be :P şaka maka bu sefer iyi iş çıkarmışlar. fiyatı uygun olursa denenebilir cidden.
  • shenzhen guangzhou cevresinde 500 600 yuan bu alet. pazarlikla 400 e falan alirsiniz 90 tlye. ben inceledim gayet saglam cakma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quatronic

    shenzhen guangzhou cevresinde 500 600 yuan bu alet. pazarlikla 400 e falan alirsiniz 90 tlye. ben inceledim gayet saglam cakma
    Ben shenzhen'deyim. Dün bir arkadaşta bu tip bir kopya gördüm, 600 yuana almış. Ama Android değildi. Muhtemelen yarın yada öbürgün shenzhen tren istasyonundan yolumuz geçecek, sanırım ordaki büyük markette bulunur (copymarket). Bulursam bir tane alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol -- 2 Kasım 2010; 7:01:20 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.