Şimdi Ara

GALAXY ON FIRE 2™ & VALKYRIE Ek Paketi ÇIKTI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone üzerinde oynadığım farklı türlerde bir çok oyun oldu, Galaxy On Fire Benim tüm zamanlardaki tek vazgeçilmezimdi GOF 3D..Bilim kurgu hastalarının pcde oynadıkları Freelancerın telefondaki versiyonu diyebileceğim GOF 3D nin yeni versiyonu GOF 2 2010 Ekiminde sonunda iphone ve ipad kullanıcılarıyla buluştu...Tam 2 senedir bu oyunu bekliyorum, en nihayet çıktı :D Fishlabs'in oyunu bu arada abyss 3d motorunu iphoneda ilk sunan oyun olma özelliği de taşıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=kF6-XABX2DA

http://www.youtube.com/watch?v=ulAOtRYNRBA

Appstore Link

http://itunes.apple.com/en/app/galaxy-on-fire-2/id397127539?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 1 Mayıs 2011; 18:30:18 >

• En başında nereye gideceğiz? Öyle gidiyor mübarek, gemiye geri mi döneceğiz?
  • mübarek oyunda o görevde meteorlardan maden aramayı öğrenmen gerektiği anlatılıyor, 2 kere maden göreviniz olucak oyun başında, bunu manuel kontrolle yapmalısınız
    quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

En başında nereye gideceğiz? Öyle gidiyor mübarek, gemiye geri mi döneceğiz?
  • Grafikler çok güzel görünüyor retina ekrandada bayağı canlı çıkar sanırım, hemen deniyorum.
  • Güzel oyun
  • ben maden görevlerini yapip daha sonra gemiye silah takip akabindeki gorevi de yaptim sonra story icabi bi istasyondan digerine gidiyodum. Daha önceden kizil gezegenin ordaki bi gemiyi patlatmistim simdi o istasyona girmem gerekiyo ama daha onceden saldirdigimdan 1700 para istiyo napcam bilemedim
  • geçebildinmi
    quote:

Orijinalden alıntı: cwr

ben maden görevlerini yapip daha sonra gemiye silah takip akabindeki gorevi de yaptim sonra story icabi bi istasyondan digerine gidiyodum. Daha önceden kizil gezegenin ordaki bi gemiyi patlatmistim simdi o istasyona girmem gerekiyo ama daha onceden saldirdigimdan 1700 para istiyo napcam bilemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics
    geçebildinmi
    quote:

Orijinalden alıntı: cwr

ben maden görevlerini yapip daha sonra gemiye silah takip akabindeki gorevi de yaptim sonra story icabi bi istasyondan digerine gidiyodum. Daha önceden kizil gezegenin ordaki bi gemiyi patlatmistim simdi o istasyona girmem gerekiyo ama daha onceden saldirdigimdan 1700 para istiyo napcam bilemedim

new game diyip yeniden basladim 1700parayi kaptircak göz var mi bende

• heheh yakışır :D
  • bu konuyu hortlattım tekrar. ama bu oyunu oynayan arkadaşlardan fikir bekliyorum. ana konu amaç nasıl oynanır görevler nedir. kısaca açıklarsanız sevinirm. uzay oyunu arıyordum tesadüfen rastladım. Ekim de çıkmış zannedersem. tesekkürler.
  • 6630da cok oynamıstım hey gıdı gunler hey
  • oyun inanılmaz, Pc de freealancer oynadıysanız eğer az çok fikir yürütebilirsiniz,
    iPhone da daha yakın bir tarihte benzer içerikte bir bilimkurgu çıkacağını sanmam.

oyun nasıl oynanır, freelance takılan bir elemansınız, en baştaki maden görevlerinin üstesinden gelip, biraz daha maden toplayıp para yaparak sonrasında geminizi geliştirip (silah vs ile) zor görevleri alarak zenginleşmenizi sağlayacak inanılmaz bir oyun gerçekten de

ilave olarak oyunu ek paketi, valkyrie çıktı, bunun için oyunu 10 dolara satın alıp ek görev paketini de ayrıca 5 dolar ödeyerek satın almanız lazım..

bu parayı bence sonuna kadar hakediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

bu konuyu hortlattım tekrar. ama bu oyunu oynayan arkadaşlardan fikir bekliyorum. ana konu amaç nasıl oynanır görevler nedir. kısaca açıklarsanız sevinirm. uzay oyunu arıyordum tesadüfen rastladım. Ekim de çıkmış zannedersem. tesekkürler.

• Valkyrie - Galaxy on Fire 2 Add-on Çıktı !!

hakkında ek bilgi

iPhone u kullanmaya başladığım 2. generasyondan beri takip ettiğim bir firma olan Fishlabs'in, bilimkurgu müptelalarının büyük bir keyifle oynadıkları oyunu "Galaxy On Fire" serisinin ikinci oyununun yeni ek paketi "Valkyrie" 28 Nisan'da piyasalarda olacak. Yeni ek pakette, 2. oyundaki görevlere ilave olacak yeni görevlerin yanında 3 gemiye ilave yeni bir gemi daha yer alıyor. Fishlabsin kendi geliştirdiği "Abyss" oyun motoru iPhoneları görsel bir şölen arabirimine dönüştürmeye kaldığı yerden devam edecek.

Valkyrie Video
    http://www.youtube.com/watch?v=FANWV_kWW4Q&feature=player_embedded

Official Site
    http://www.galaxyonfire.com/

• Teşekkürler sagolun verdiginiz bilgiler için. Ben de aldım oyunu. Uzay macerası olması bile yetti arttı. Ek paketi de düşünüyorum almayı.
  • nedemek, bilimkurgu seviyorsanız eğer daha iyisi iphone da henüz yok,
    beğeneceğinizi düşünüyorum..

tatil günleri benim gibi elinizden bırakamayıp şarj yetiştiremeyeceksiniz telefonunuza :)

quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Teşekkürler sagolun verdiginiz bilgiler için. Ben de aldım oyunu. Uzay macerası olması bile yetti arttı. Ek paketi de düşünüyorum almayı.
  • Bunun jailbreaklisi var mı. Versiyon 1.0.5 i indirdım ama sanırım bu paket için ekstra bişeyler indirmek gerekiyor. Yoksa 1.0.5 e dahil mi? Bilen cevaplarsa memnun olurum.
  • Valkyrie pakete dahil olabilir çünkü, crackli oyuna girip te satın almaya çalışırsanız sonra deneyin diye bir mesaj atıyor, paketin içinde olabilir bir ihtimal.
    bu çünkü codelamayla gelen bir paket, mb ı falan yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: Sinsoul

Bunun jailbreaklisi var mı. Versiyon 1.0.5 i indirdım ama sanırım bu paket için ekstra bişeyler indirmek gerekiyor. Yoksa 1.0.5 e dahil mi? Bilen cevaplarsa memnun olurum.
  • Kaamo club var. Gittim istasyonu gördüm ama Valkyrie den emin değilim etrafta biraz dolaştım ama yeni bir gemi vs görmedim. Kaamo zaten ücretsiz olduğu için direk icinde olabilir diye düşünüyorum. Yabancı siteleride çok aradım ama net bir cevap alamadım.
  • Kaamo Club ücretsiz değil 0.99 usd..
    o varsa diğeride gömülüdür
    quote:

Orijinalden alıntı: Sinsoul

Kaamo club var. Gittim istasyonu gördüm ama Valkyrie den emin değilim etrafta biraz dolaştım ama yeni bir gemi vs görmedim. Kaamo zaten ücretsiz olduğu için direk icinde olabilir diye düşünüyorum. Yabancı siteleride çok aradım ama net bir cevap alamadım.
  • İlk bolumu gecemedim ya. Mal gibi dolaniyorum madenleri nasil toplayacagiz? Carpuyorum olmuyor ates edemiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.