Arkadaşlar Simsar dan topladıım makinam IRQL die bi hata veriyor bunu forumda bi çok kere yazdım ama az kişi ilgilendi. Simsara 4 kere taşımama rağmen adamlar bir sorun bulamadılar ve elimde patladı.Şirket için kötü planlarım var ama konumuz bu değil. Oradaki adamlar dedilerki Windows u kurarken hata verdimi hiç Yoooo vermedi hemde 4-5 defa kurdum hiç vermedi. bunun üzerine adamların dedikleri laf şu oldu eğer windows kurulumunda hata vermiyorsa donanımda hasar yok demektir. Bu doğru mu bilenimiz var mı? ayrıca sorun eğer donanımdaysa bunu anlamanın en kolay yolu nedir?(hatayı dijital fotoyla çekmek dışında makinam yok )Sizce SP2 yüklesem geçer mi? ve en son ne tavsiye edersiniz :(
internete baglaniyorum su anda ama her an kapanabilir ve yine mavi ekran hatasi alabilirim.. bundan onceki baglanmaya calistigim hatalar ise yukardikilere ek olarak ayni ama HTTP.sys kisimlari degisik..
hata kodlarini mail adresine gonderdim.. ilgilenirsen cok sevinirim.. benim yasadigim zorluklari baska kimsenin yasamamasi dilegiyle...
arkadaşlar öncelikle calısmalarınız için tesekkur ederim.. Bendeki mavi ekran sorununa gelince ;
Bilgisayara format atmam gerekli, cd yi taktım ön yukleme için bir tusa bas diyor basıyorum, sonra windows kur yazısı geliyor yaklasık 5 Dk sonra on yukleme biterken mavi ekran cıkyor.. Chkdsk / F hatası veriyor .. Bu sorunu nasıl cozerım yardımcı olursanız cok sevinicem...
benim bir sorunum var normal windowsta bi anda ekran gidiyo ve kernel_data_income_error diyo ve beni deli ediyo bu sorun nasıl giderilir ya da bunun bi güncellemeyle alakası var mı?? cevap verirseniz sewinirim
Merhaba arkadaşım disk kapasitesine göre chkdsk /f komutunu uyguladığında sistemin bir süre cevap vermemesi normal bir durumdur.
Tekrar test edebilir misin? Yani ilk seferde 10 dk beklediysen bu sefer biraz daha bekle sonuçta bu işlemi tamamlaması gerekir sistemin. Formattan önce diskte herhangi bir problem oldu mu Fiziksel olarak?