Şimdi Ara

AC: Brotherhood - Rome

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    Assassin's Creed: Brotherhood'un acımasız katili Ezio'nun yeni hikayesindeki bölgelerden Roma şehri

• HARİKA OLMUŞ GERÇEKTEN HEYECANLA BEKLİYORUZ !!
  • Mükemmel bir oyun geliyor hazır olun (:
  • Muhtesem olmus. Cok guzel.
  • Ohaaa...
  • video oynatıcıda problem var hemen düzeltin lütfeeen :D
  • Son ekranda PC için diye bir şey yok.

- Görünüşe göre 2011'e kadar bekleyeceğiz PC için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim anlamadığım neden rönesansı falan anlatıyolar. Günümüze nasıl bağlayacaklar bu olayları... Çok merak ediyorum doğrusu.... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunescan

benim anlamadığım neden rönesansı falan anlatıyolar. Günümüze nasıl bağlayacaklar bu olayları... Çok merak ediyorum doğrusu.... :)

Zaten öyle bir uğraş yokki neden günümüze bağlasınlar o zamanlarda yaşayan bir kahraman yarattılar bizde onun hikayesini oynayıp duruyoruz
  • yaw arkadaşlar bu videolara kanmayın iki üç özellik ekleyip önümüze koyacaklar tamam iyi bir oyun gelcek ama ahım şahım bir oyunda beklemeyin assains creed 2 de de aynılarını yayınlamışlardı.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

yaw arkadaşlar bu videolara kanmayın iki üç özellik ekleyip önümüze koyacaklar tamam iyi bir oyun gelcek ama ahım şahım bir oyunda beklemeyin assains creed 2 de de aynılarını yayınlamışlardı.........

Katılıyorum. Grafik motoru aynı kalcak bence. Birkaç atak kombinasyonu ekleyip bırakacaklar. Senaryoyu merak ediyorum ama. Ve PC için baya geç geleceğini sanıyorum.(multi modu olmasına rağmen..)
  • gunescan
    28.10.2010 23:17:57

benim anlamadığım neden rönesansı falan anlatıyolar. Günümüze nasıl bağlayacaklar bu olayları... Çok merak ediyorum doğrusu.... :)

İLLAKİ AC 5 DE FİLAN BAĞLARLAR :D
  • Yeni bir senaryo+multiplayer daha ne istiyorsunuz ?
  • bu oyuna hastayım keşke pc side 19 kasımda çıksa :(
  • bu oyuna hastayım keşke pc side 19 kasımda çıksa :(
  • bu günü saymaksak 19 kaldı oyunun çıkmasına haydi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3rett0

Yeni bir senaryo+multiplayer daha ne istiyorsunuz ?

PC için aynı anda çıkmasını istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 3 Kasım 2010; 23:28:35 >
  • bu oyun harika 2 bitirdim 4 haftami aldi bunun için birkaç haftamı feda ederim bn de ps3 var amaçok pali oyunları keşke biraz daha ucuzlasa
  • oyun o kadar güzelki insan hiç bitmesin istiyo. oyunu 1 veya en fazla 2 haftada (günde max 3-4 saat) bitirip 1, bilemedin 2 sene beklemek adama koyuyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.