'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 28487 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Panda Cloud Antivirus Pro Edition ( 1 Yıllık Lisans Bedava )
yok problem arkadaşlar.https://www.trialpay.com/cart/?pp=VhvVjhW7&c=a6bdab2 adresinden kayıt yaptırın devamında mail adresinize seri numarası gelelcektir
iPhone5 16GB [Beyaz]___iPad 3 16GB [Siyah]___Salcano NG650___Samsung 51D550 3D Plazma___SAMSUNG SSG-4100GB Active 3D glasses___Logitech Z5500___ 28.000 tl_2011 FIAT FIORINO SİYAH 1.3 M.JET EMOTION 14.000 KM
Her yukselen siyasal hareketin pesine takilmak, gelecegi iyi okuma degil, siyasal yalakalik yeteneginin yuksek oldugunun gostergesidir. 2012 WW Jetta 1.6 TDI Com
Bu, bir seyler aldiktan, indirdikten sonra "internet faturasina bir sey yansitmasinlar" diyenlere hayranim. Nasil anliyorsunuz "internet" denen olayi, nasil girdiniz bu dünyaya? Hayret.
bana bişi sormuyor hatta normal panda da sormuyordu.. galiba ayarlardan
quote:
Orijinalden alıntı: bungee20
2 sene önce yüklemiştim. 1-2 hafta kullandım, sürekli soru sordu.
Oraya girmeyi gerçekten istiyor musun? Şunu yapayım mı? Bu olsun mu? Öyle mi? Böyle mi? En sonunda Panda Antivirüs adındaki bir program internete bağlanmaya çalışıyor, izin verilsin mi? Şeklinde bir pencere çıkardığında kaldırdım programı.
Grafik arabiriminde sorunlar olması(Pencere bembeyaz birşey görünmüyor) ve url filtresinin hatalı çalışması(Bazı siteleri gereksiz engelleyip yahoo arama motorunu açması) yüzünden hemen kaldırdım, Norman' a döndüm.
Panda Cloud AV'ye netbook'um için ücretsiz ve hafif bir AntiVirus ararken denk gelmiştim. Ben de tam böyle bir kampanya arıyordum hemen bir tane lisans kaptım. Aslında masaüstü için düşünüyorsanız ücretsiz AntiVir Personal varken Panda'yı önermem ama netbooklar için bence şu anda en iyi seçim sayılır.
1 senedir panda kullanıyordum, lisansı da bitmişti. Panda ile yola devam desenize. Bazen çıldırtsa da (kafasına göre interneti kesiyordu mesela) yine de sağlam koruyor bilgisayarımı. Bu da koruyacak umarım
Arka planda bağlantıyı yavaşlatmazmı? Sürekli veri alışverişinde bulunmuyormu bu program server ile? Yoksa sadece güncelelrken veya tarama yaparkenmi net bağlantısını kullanıyor?
Selamlar.. Arkadaşlar tam bilgisayar taraması yaptım ama Yesil isaretle 1 etkisislestirilen 5 tane etkisizlestirişemeyen madde buldu.. bu etkisizlestirilemeyenleri nasıl silicem ben? Panda silmiyorsa neye yarıyor?!
trialpay.com adresine ait tüm linkler yalnızca verginin ücretsiz olduğu sayfaya götürüyo, nihai fiyat hep 29.90 $, site ana sayfasında "panda" diye arama yapıldığında, ikinci link http://download.cnet.com'un aynı yazılımın free editionına yönlendiriyo. :HErkesin indirdik dediği, pro versiyonu öyle değil mi? özetle linkler çalışmıyor, daha doğrusu çalışıyorda 30 dolarla....
Arkadaşlar ben de bu kampanyadan yararlananlardan biriydim ancak şu an "Hizmetlerinizin süresi doldu ve bilgisayarınız artık korunmayacak. Şimdi hizmet sürenizi uzatın" diyor. Açılan sayfada ise son kullanım tarihi 30 kasım 2011 görünüyor, sorun ne olabilir?