Şimdi Ara

Metro FM de çalan bi şarkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli metro fm demi çalıyo bilmiyorum ama ben orda duydum iki kere Hint müziği gibi bi bayan söylüyo temposu çok hareketli underground tarzı bi temposu var pek fazla söz yok kadın sadece sesiyle bi melodi söylüyo temponun üzerine bilen varsa adını yazabilirse çok sevinirim. Teşekkürler...

• bende istiyom bu şarkıyı bilen varsa çok sevaba girer

Orijinalden alıntı: Çimuanos

bende istiyom bu şarkıyı bilen varsa çok sevaba girer
    Bilen yok mu arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramanozkan

Bilen yok mu arkadaşlar??

Alıntıları Göster
    bikac sozunu soylersen daha iyi olur hatirliya bildigin kadariyla

Orijinalden alıntı: heronos

bikac sozunu soylersen daha iyi olur hatirliya bildigin kadariyla

Alıntıları Göster
    walla benim metro fm de duyduğum hintce bi şarkı war oda khakke - aisa jadoo ama onda söz var siz fazla söz yok falan demişiniz yinede belki budur

Orijinalden alıntı: özH@N

walla benim metro fm de duyduğum hintce bi şarkı war oda khakke - aisa jadoo ama onda söz var siz fazla söz yok falan demişiniz yinede belki budur

Alıntıları Göster
    Yok dinledim aisa jadoo yu o değil söz yok yaa bir bayan bi ezgi söylüyo o sert temponun üzerine o kadar Metro fm in listesindeki şarkılardan biri de değil indirdim olabilecekleri yeni bi şarkı
  • quote:

Yok dinledim aisa jadoo yu o değil söz yok yaa bir bayan bi ezgi söylüyo o sert temponun üzerine o kadar Metro fm in listesindeki şarkılardan biri de değil indirdim olabilecekleri yeni bi şarkı

Alıntıları Göster
    Vay bee bi tane bilen yokmu yahu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR ŞARKI ARIYORUM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Vay bee bi tane bilen yokmu yahu??

Alıntıları Göster
    bu sarkı hint muzıgı gibi olanmı ?

Orijinalden alıntı: TriStan

bu sarkı hint muzıgı gibi olanmı ?

Alıntıları Göster
    ewt şarkıyı bu sabah metro fm de dinledim ama yine adını söylemediler biraz kaydettim çok kötü oldu ama en kısa zamanda bulmaya çalışcam şarkı güzel

Orijinalden alıntı: özH@N

ewt şarkıyı bu sabah metro fm de dinledim ama yine adını söylemediler biraz kaydettim çok kötü oldu ama en kısa zamanda bulmaya çalışcam şarkı güzel

Alıntıları Göster
    Bu şarkıyı bulmamız lazım

şuper bişe

Orijinalden alıntı: ismoo

Bu şarkıyı bulmamız lazım

şuper bişe

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bi şarkı biliyorum ama bilmem aradığınızmı. Rihanna - Pon De Replay

Orijinalden alıntı: babylonweb

Arkadaşlar bi şarkı biliyorum ama bilmem aradığınızmı. Rihanna - Pon De Replay

Alıntıları Göster
    Yok o da değil şarkıyı yine dinledim metro fm de ama adını söylemiyolar Bu arada bayağı bi söz varmış bayan söylüyo nakarat kusmını ise Na Nay NaNay NaNay NayNaNay falan diye söylüyo.
  • quote:

Yok o da değil şarkıyı yine dinledim metro fm de ama adını söylemiyolar Bu arada bayağı bi söz varmış bayan söylüyo nakarat kusmını ise Na Nay NaNay NaNay NayNaNay falan diye söylüyo.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kahramanozkan

ya bugün mydonose de çıktı 16. sırada felan dedi adınıda söledi ama alamadım ben mydonosun sıralamasını nasıl öğrenebiliriz netden

• quote:

quote:

ya bugün mydonose de çıktı 16. sırada felan dedi adınıda söledi ama alamadım ben mydonosun sıralamasını nasıl öğrenebiliriz netden

Alıntıları Göster
    Evet dostum bravo çok teşekkürler LORD86 Şarkının adı Nato-Chorjavon

• quote:

Alıntıları Göster
    http://rapidshare.de/files/6345956/nato_-__chorjavon.mp3.html buyrun bu da linki herkese teşekkürler yardımlarından dolayı.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sende saol dostum

• quote:

quote:

sende saol dostum

Alıntıları Göster
    YA ARKADAŞLARR BEN BU SİTEYE GİRDİM BİŞEY ANLAYAMADIM
    NEREYE TIKLICAZZ YARDIM EDİNDE İNDİRİP BİZDE DİNLEYELİM .COK BEGENDİĞİM PARÇA

• quote:

Orijinalden alıntı: 1c

YA ARKADAŞLARR BEN BU SİTEYE GİRDİM BİŞEY ANLAYAMADIM
    NEREYE TIKLICAZZ YARDIM EDİNDE İNDİRİP BİZDE DİNLEYELİM .COK BEGENDİĞİM PARÇA

Alıntıları Göster
    Senin yazının iki üstünde benim yazdığım bir link var rapidshare linki ordan indirebilirsin
  • quote:

Senin yazının iki üstünde benim yazdığım bir link var rapidshare linki ordan indirebilirsin

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=Rj9lO_dqNAM bu şarkı olabilir mi :)
    ASUS TUF GAMING B760M-PLUS Soket 1700 ► Intel Core i5 14600KF Soket 1700 14. Nesil İşlemci ► XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6400MHz CL32 ► Sapphire RX 7700 XT Pure FROSTPUNK 2 Edition ► KIOXIA 1TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD ► XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS SİLVER 750W ► ID-COOLING FrostFlow 240 XT 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
  • sabah tam 8 de çalan şarkıyı nasıl bulabilirim ? 19.01.2024 saat 08:00

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.