Bildirim
Metro FM de çalan bi şarkı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
bende istiyom bu şarkıyı bilen varsa çok sevaba girer
_____________________________ -
Bilen yok mu arkadaşlar??quote:
Orijinalden alıntı: Çimuanos
bende istiyom bu şarkıyı bilen varsa çok sevaba girer
-
-
walla benim metro fm de duyduğum hintce bi şarkı war oda khakke - aisa jadoo ama onda söz var siz fazla söz yok falan demişiniz yinede belki budurquote:
Orijinalden alıntı: heronos
bikac sozunu soylersen daha iyi olur hatirliya bildigin kadariyla
Alıntıları Göster_____________________________ -
Yok dinledim aisa jadoo yu o değil söz yok yaa bir bayan bi ezgi söylüyo o sert temponun üzerine o kadar Metro fm in listesindeki şarkılardan biri de değil indirdim olabilecekleri yeni bi şarkıquote:
Orijinalden alıntı: özH@N
walla benim metro fm de duyduğum hintce bi şarkı war oda khakke - aisa jadoo ama onda söz var siz fazla söz yok falan demişiniz yinede belki budur
Alıntıları Göster -
Vay bee bi tane bilen yokmu yahu??quote:
Orijinalden alıntı: kahramanozkan
Yok dinledim aisa jadoo yu o değil söz yok yaa bir bayan bi ezgi söylüyo o sert temponun üzerine o kadar Metro fm in listesindeki şarkılardan biri de değil indirdim olabilecekleri yeni bi şarkı
Alıntıları Göster -
bu sarkı hint muzıgı gibi olanmı ?quote:
Vay bee bi tane bilen yokmu yahu??
Alıntıları Göster_____________________________ I am the Alpha and the Omega -
ewt şarkıyı bu sabah metro fm de dinledim ama yine adını söylemediler biraz kaydettim çok kötü oldu ama en kısa zamanda bulmaya çalışcam şarkı güzelquote:
Orijinalden alıntı: TriStan
bu sarkı hint muzıgı gibi olanmı ?
Bu şarkıyı bulmamız lazımquote:
Orijinalden alıntı: özH@N
ewt şarkıyı bu sabah metro fm de dinledim ama yine adını söylemediler biraz kaydettim çok kötü oldu ama en kısa zamanda bulmaya çalışcam şarkı güzel
Alıntıları Göster
şuper bişe_____________________________ Ne İmzaSı??? -
Arkadaşlar bi şarkı biliyorum ama bilmem aradığınızmı. Rihanna - Pon De Replayquote:
Orijinalden alıntı: ismoo
Bu şarkıyı bulmamız lazım
şuper bişe
Yok o da değil şarkıyı yine dinledim metro fm de ama adını söylemiyolar Bu arada bayağı bi söz varmış bayan söylüyo nakarat kusmını ise Na Nay NaNay NaNay NayNaNay falan diye söylüyo.quote:
Orijinalden alıntı: babylonweb
Arkadaşlar bi şarkı biliyorum ama bilmem aradığınızmı. Rihanna - Pon De Replay
Alıntıları Göster -
quote:
Yok o da değil şarkıyı yine dinledim metro fm de ama adını söylemiyolar Bu arada bayağı bi söz varmış bayan söylüyo nakarat kusmını ise Na Nay NaNay NaNay NayNaNay falan diye söylüyo.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kahramanozkan
Yok o da değil şarkıyı yine dinledim metro fm de ama adını söylemiyolar Bu arada bayağı bi söz varmış bayan söylüyo nakarat kusmını ise Na Nay NaNay NaNay NayNaNay falan diye söylüyo.
ya bugün mydonose de çıktı 16. sırada felan dedi adınıda söledi ama alamadım ben mydonosun sıralamasını nasıl öğrenebiliriz netden
ya bugün mydonose de çıktı 16. sırada felan dedi adınıda söledi ama alamadım ben mydonosun sıralamasını nasıl öğrenebiliriz netden
Alıntıları Göster
-
http://rapidshare.de/files/6345956/nato_-__chorjavon.mp3.html buyrun bu da linki herkese teşekkürler yardımlarından dolayı.quote:
Evet dostum bravo çok teşekkürler LORD86 Şarkının adı Nato-Chorjavon
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
sende saol dostum
sende saol dostum
Alıntıları Göster
NEREYE TIKLICAZZ YARDIM EDİNDE İNDİRİP BİZDE DİNLEYELİM .COK BEGENDİĞİM PARÇA
-
Senin yazının iki üstünde benim yazdığım bir link var rapidshare linki ordan indirebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: 1c
YA ARKADAŞLARR BEN BU SİTEYE GİRDİM BİŞEY ANLAYAMADIM
NEREYE TIKLICAZZ YARDIM EDİNDE İNDİRİP BİZDE DİNLEYELİM .COK BEGENDİĞİM PARÇA
Alıntıları Göster -
https://www.youtube.com/watch?v=Rj9lO_dqNAM bu şarkı olabilir mi :)quote:
Senin yazının iki üstünde benim yazdığım bir link var rapidshare linki ordan indirebilirsin
Alıntıları Göster_____________________________ ASUS TUF GAMING B760M-PLUS Soket 1700 ► Intel Core i5 14600KF Soket 1700 14. Nesil İşlemci ► XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6400MHz CL32 ► Sapphire RX 7700 XT Pure FROSTPUNK 2 Edition ► KIOXIA 1TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD ► XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS SİLVER 750W ► ID-COOLING FrostFlow 240 XT 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu -
sabah tam 8 de çalan şarkıyı nasıl bulabilirim ? 19.01.2024 saat 08:00
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler